Panasonic ER-GK80 brivnik za telo

Ocena: 4,3 4 ocen Znamka: Panasonic Naša številka: 1368533

Panasonic ER-GK80 brivnik za telo

Panasonic brivnik za telo ER-GK80-S503 je priročen pripomoček za nego, ki omogoča nežno, enostavno in natančno prirezovanje dlak na občutljivih območjih. Celoten opis

76.19
4.3 4

76,19 € Vključno z DDV
Zadnji kos!

Naša številka: 1368533

Predstavitev

Opis artikla

Panasonic ER-GK80-S503 brivnik za telo


Panasonic brivnik za telo ER-GK80-S503 je priročen pripomoček za nego, ki omogoča nežno, enostavno in natančno prirezovanje dlak na občutljivih območjih. Zaobljena rezila brivnika omogočajo nežno nego brez draženja kože, edinstvena oblika pa preprosto doseganje vseh delov telesa. Brivnik je opremljen z nastavkoma glavnika za prirezovanje na dolžino od 3 do 12 mm ter varovalnim nastavkom za kožo na bolj občutljivih delih telesa.

Panasonic

Glavne lastnosti

  • Inovativna zasnova za hitro in varno prirezovanje: Izjemno udobje pri mokrem in suhem britju z uporabo rezila s tehnologijo za zaščito kože. Edinstvena ergonomična oblika zagotavlja intuitivno, hitro in preprosto prirezovanje. Ultra tanko rezilo zagotavlja hitro in učinkovito britje do pribl. 0,1 mm. Ker se lahko brijete v obe smeri, je britje hitrejše in učinkovitejše.
  • Rezila s tehnologijo za zaščito kože: Rezilo modela ER-GK80-S ima zaobljene robove in ozke vrzeli. Zaradi ozkih vrzeli so ščipanje in poškodbe kože minimalne. Ker so robovi zaobljeni in je stimulacija kože zelo majhna, lahko uživate v nežnem britju z minimalno razdraženostjo.
  • Ultra tanko rezilo za natančno, a nežno britje: Ultra tanka rezila za prirezovanje omogočajo natančno prirezovanje do dolžine 0,1 mm za gladki občutek. * Debelina fiksnega rezila je 0,1 mm.
  • Nastavek v obliki glavnika z vrtljivim gumbom za nastavitev dolžine: Nastavek v obliki glavnika omogoča prirezovanje telesnih dlak na želeno dolžino. Z vrtljivim gumbom lahko nastavite dolžino od 3 do 12 mm v 10 korakih po 1 mm. * Dolžina brez nastavka: 0,1 mm
  • Večsmerno britje za hitro in preprosto prirezovanje: Prirezovalnik lahko reže v obe smeri. To omogoča hitrejše prirezovanje in spreminjanje smeri rezanja za prilagajanje območju in lažje urejanje. Polnjenje traja le eno uro, in tudi če se baterija izprazni, boste po hitrem polnjenju spet pripravljeni za prirezovanje.

Tehnične podrobnosti

Širina rezila 33 mm
Minimalna dolžina cca 0.1 mm
Pralen da
Čas polnjenja 1 h
Čas delovanja 50 min
Pakiranje za nastavke da

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Uporaba za telo
Število nastavkov 2
Pralni da
Napajanje Li-ION akumulator
Trajanje programa 50 Min.
Nastavek za britje da
Nastavek za nos in ušesa ne
Material rezila nerjaveče jeklo
Zaslon ne
Ovitek / Ohišje da
Teža 0.15 kg
Barva črna/srebrna