Cybex Lemo otroški stol Wood 2019 Outback Green

Znamka: Cybex Naša številka: 1301680001

Brezplačna dostava

Cybex Lemo otroški stol Wood 2019 Outback Green

Stol 4 v 1 je bil zasnovan za uporabo za mizo po tem, ko vaš otrok potrebuje podporo za sedenje. Lemo stol je za uporabo primeren že skoraj od rojstva. Otroke starejše od 6 mesecev je možno posaditi na stol Baby Set. Takoj ko je vaš otrok star približno 3 leta, odstranite komplet za otroke in nastavite višino, globino in višino naslonjala za noge. Pri približno 5 letih je dovolj, da odstranite naslon za noge, Lemo stol pa je primeren za vso družino. Popolna rešitev od rojstva do cca 99 let pohištvo Cybex vam olajša življenje! Celoten opis

194.1

194,10 € vključno z DDV

Naša številka: 1301680001

Predstavitev

Opis artikla

Cybex Lemo

 • Nastavljiv z eno roko
 • Primeren za uporabo od rojstva
 • Do 99 let
 • Klasični dizajn
 • Zaščitni sistem pred zdrsom in prevrnitvijo

Ali veste, da…

4 v 1 stol Cybex Lemo je zasnovan tako, da ustreza vašemu življenjskemu stilu. Ustrezno postavite stole za otrokovo starost in mu tako zagotovite maksimalno udobje. So k vam prišli obiski, vi pa nimate stolov? Noben problem! Zahvaljujoč intuitivni enostranski nastavitvi lahko višino in globino stolčka enostavno nastavite Lemo in ga v nekaj sekundah spremenite v stol za odrasle. Podjetje razširja portfelj in vam ponuja paleto pohištva Cybex, ki je navdihnjen s čistimi in minimalističnimi linijami. Cilj je bil ustvariti trajno pohištvo, ki se prilega sodobnemu življenju stilsko usmerjenih družin in hkrati izpolnjuje potrebe otrok. Prvi člani nove zbirke so stol in ležalniki, ki so idealni za sodobno opremo na domu in nudijo elegantno in praktično sedenje za otroke vseh starosti. Stol 4 v 1 je bil zasnovan za uporabo za mizo po tem, ko vaš otrok potrebuje podporo za sedenje. Lemo stol je za uporabo primeren že skoraj od rojstva. Otroke starejše od 6 mesecev je možno posaditi na stol Baby Set. Takoj ko je vaš otrok star približno 3 leta, odstranite komplet za otroke in nastavite višino, globino in višino naslonjala za noge. Pri približno 5 letih je dovolj, da odstranite naslon za noge, Lemo stol pa je primeren za vso družino. Popolna rešitev od rojstva do cca 99 let pohištvo Cybex vam olajša življenje!


+ …

Z novo zbirko je Cybex navdihnil klasičen dizajn, ki mu je dodal sodoben dizajn. Zbirka Cybex Lemo se razlikuje od običajnega otroškega pohištva s čisto obliko: minimalističen videz s prefinjeno funkcionalnostjo. Barva, oblika in funkcijska mešanica skupaj ustvarjajo ikonično pohištvo. S čistimi in preprostimi linijami se vsi izdelki za zbiranje popolnoma prilegajo domu sodobnih staršev. Pohištvo postane moderen element, ki elegantno in diskretno poudarja značaj sobe.

 • V Cybexu je varnost glavna prednostna naloga. Za vsako zasnovo izdelka Cybex se skriva D.B.F. pravilo, ki predstavlja najstrožje varnostne standarde, edinstveno in čisto obliko ter prefinjeno funkcionalnost.

  Zato so prvi izdelki zbirke Cybex Home, stolček Lemo in stolček Lemo Bouncer opremljeni s centralnim sistemom za nastavitev pasu. Trak tega sistema je enostaven za sprostitev po pritisku na gumb in ga je mogoče enostavno prilagoditi, da zagotovite največjo varnost vašega otroka. Temeljito premišljena ergonomska oblika zagotavlja, da je otroku povsem udobno, medtem ko podpira aktivno sedenje in zdrav fizični razvoj. Druga značilnost, ki izboljša varnost stola, je integriran sistem proti zdrsu in drsenju.

Lastnosti

 • od rojstva (s stolom Bouncer) in do 99 kg (cca do 95 kg)
 • čista oblika in enostavno upravljanje
 • varnostni pas
 • nastavljiva višina in globina sedeža ter višina naslona za noge

Dodatki

 • Lemo Tray
 • Lemo Baby Set
 • Lemo udobna blazina

Tehnični parametri

 • material: aluminijast okvir s sedežem in naslonom za noge
 • dimenzij: 56 × 53 × 82 cm
 • teža: 8 kg

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Material aluminij
Nastavljiva višina da
Nastavljivost (položajev) ne
Prevleka sedeža ne
Pladenj ne
Maksimalna nosilnost 95 kg
Primerno od (starosti) 6 Meseci
Teža 8 kg
Barva zelena