Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Philips Avent sterilizator SCF 286/03 4 v 1

Philips Avent sterilizator SCF 286/03 4 v 1

Številka: 498727
Električni parni sterilizator Avent SCF 286/03 pripomore k enostavnemu steriliziranju pripomočkov za dojenčka. Sterilizator 4v1 ima vgrajeno pomivalno košaro za enostavno pomivanje in je opremljen z naprednim zaslonom za prikazovanje podatkov o delovanju. Celoten opis
100,89 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 498727

Predstavitev

Zahvaljujoč svoji nastavljivi velikosti se sterilizator Avent SCF 286/03 popolnoma prilagodi predmetom, ki jih želite sterilizirati, in vedno zavzame najmanjšo možno količino prostora v kuhinji.

Funkcionalnost 4v1 pomeni, da imate na voljo:

1) majhno velikost za steriliziranje dud,
2) srednjo velikost za steriliziranje različnih stekleničk in krožnikov, nožev ter vilic za malčke,
3) veliko velikost za steriliziranje 6 stekleničk,
4) integrirano pomivalno košaro za preprosto pomivanje stekleničk in dodatkov za dojenčke.

Sterilizator je združljiv s stekleničkami s širokim in ozkim vratom ter različnimi prsnimi črpalkami in dodatki. To vam omogoča popolno svobodo pri izbiranju stekleničk in dodatkov. Največja zmogljivost sterilizatorja je šest stekleničk Philips Avent velikosti 330 ml.

Stekleničke in dodatki bodo sterilizirani v samo 6 minutah. Po končanem steriliziranju se naprava samodejno izklopi, kar zagotavlja dodatno varnost pri uporabi in manjšo porabo energije.

Steriliziranje ščiti vašega dojenčka pred posebej škodljivimi bakterijami, dokler si otrok ne okrepi imunskega sistema. Sterilizatorji Philips Avent so izdelani na osnovi bolnišnične metode parne sterilizacije, ki je hitra, preprosta in učinkovita ter brez kakršnih koli kemikalij. Če ne odpirate pokrova, ostane vsebina sterilna 24 ur.

Napredni zaslon skozi ves sterilizacijski cikel prikazuje podatke o delovanju in vas opozori, ko so stekleničke ohlajene. Ta sterilizator je izdelan iz materialov, ki ne vsebujejo bisfenola A (BPA free).

Garancija: 2 leti