Planet Pool velike klorove tablete, 5 kg

Planet Pool velike klorove tablete, 5 kg

Številka: 893454
Odlična cena
Velike klorove tablete PlanetPool za dolgoročno dezinfekcijo bazenske vode. Celoten opis
45,95 €
41,99 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
11.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 893454

Predstavitev

PlanetPool Velike klorove tablete

PlanetPool Velike klorove tablete se uporabljajo za dolgoročno dezinfekcijo bazenske vode, primerne pa so za vse trdote vode. So počasi topne in pH-nevtralne. Vsebujejo več kot 80% aktivnega klora in so stabilizirane proti njegovi hitri razgradnji. Primerne za vzdrževanje vode v privatnih bazenih.

Idealna pH-vrednost je med 7,0 in 7,4. Idealna vsebnost klora znaša med 0,6 in 1,0mg/l. Poskrbei je treba, da sta pH vsebnost in vsebnost klora vedno v idealnem območju, za merjenje pa uporabljati merilec za pH in merilec za klor. Odmerki v navodilu so priporočene vrednosti, ki jih je potrebno prilagoditi izmerjenim vrednostim klora in pH vrednosti v vašem bazenu.

Uporaba: Vsakih 8–14 dni dodajte 1 tableto na 20 m3 vode. Položite jo v skimer (peščeni filter) ali v bojo za kloriranje. Redno preverjajte vsebnost klora in pH-vrednost. Tableto dajajte le v skimer ali dozirno bojo, nikoli neposredno v bazen. Obstaja nevarnost razbarvanja folije! Za preprečevanje razvoja alg dodatno uporabite Algicid standard ali Algicid special. Ne uporabljajte skupaj z drugimi izdelki. Lahko se sproščajo nevarni plini (klor). Dodajanje dopolnilnih sredstev za nego vode v bazensko vodo ni škodljivo. V primeru, da za nego vode uporabljate več različnih sredstev, raztopino vsakega pripravite v svoji posodi in jo nato previdno vlijte vzdolž bazenskega roba. Velike klorove tablete uporabljamo za dolgoročno dezinfekcijo bazenske vode. 1 kos tehta približno 200 g, vsebujejo najmanj 80% aktivnega klora, so zelo počasi topne. Uporabne za vse trdote vode in stabilizirane proti hitremu izhlapevanju zaradi toplote in svetlobe. Ne vsebujejo apnenca.

Uporaba: Dolgoročna dezinfekcija: Vsakih 4 do 8 dni dodajte 1 tableto na 30–50 m3 vode. Tableto dajte v dozirno bojo, pri napravah s peščenim filtrom po možnosti v skimer. Tablete nikoli ne dajajte direktno v bazen! Obstaja nevarnost razbarvanja folije. Tedensko preverjajte pH vrednost in vsebnost klora v vodi. Idealna pH vrednost je 7,0 – 7,4. Idealna vsebnost klora: 0,6 – 1,0 mg/L. Za merjenje uporabljajte merilec za pH in merilec za klor. Poskrbite, da bosta vsebnost klora in pH vrednost zmeraj v idealnem območju. Sredstva nikoli ne mešajte z drugimi kemikalijami! Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

PlanetPool

Tehnične podrobnosti:

  • Znamka: PlanetPool
  • Količina: 5 kg
  • Namen: za dolgoročno dezinfekcijo bazenske vode, za vzdrževanje vode v privatnih bazenih

Razvrstitev nevarnosti po zakonu o kemikalijah

A4S