Planet Pool pH minus tekoči, 10 l

Ocena: 5 12 ocen Znamka: Planet Pool Naša številka: 893456

Planet Pool pH minus tekoči, 10 l

Regulator za zniževanje pH vrednosti bazenske vode PlanetPool pH minus tekoči (10 l). Celoten opis

30
5 12

30 € Vključno z DDV

Naša številka: 893456

Predstavitev

Opis artikla

PlanetPool pH minus tekoči

Regulator za zniževanje pH vrednosti bazenske vode PlanetPool pH minus tekoči bo znižal vrednost bazenske vode iz bazičneganevtralno območje.

Idealna pH-vrednost je med 7,0 in 7,4. Idealna vsebnost klora znaša med 0,6 in 1,0mg/l. Poskrbei je treba, da sta pH vsebnost in vsebnost klora vedno v idealnem območju, za merjenje pa uporabljati merilec za pH in merilec za klor.

Uporaba: 100 ml sredstva pH-minus tekoč zniža v 10 m3 vode pH vrednost za približno 0,2. Pri trdi vodi je potrebno večje doziranje, pri mehki vodi manjše. Med doziranjem preverite pH-vrednost. Odmerki v navodilu so priporočene vrednosti, ki jih je potrebno prilagoditi izmerjenim vrednostim. Sredstva ne dodajajte v bližini kovinskih delov. Sredstvo najprej raztopite v vedru vode in ga nato vzdolž bazenskega roba počasi vlijte v vodo! Sredstva nikoli ne mešajte z drugimi kemikalijami, ker se lahko sproščajo strupeni plini. Dodajanje dopolnilnih sredstev za nego vode v bazensko vodo ni škodljivo. V primeru, da za nego vode uporabljate več različnih sredstev, raztopino vsakega pripravite v svoji posodi in jo nato previdno vlijte vzdolž bazenskega roba.

PlanetPool

Tehnične podrobnosti:

  • Znamka: PlanetPool
  • Količina: 10 l
  • Namen: znižuje pH vrednost bazenske vode iz bazičnega v nevtralno območje

Razvrstitev nevarnosti po zakonu o kemikalijah

A4S

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%