High Peak šotor Hyperdome 3 PopUp, moder - Odprta embalaža

High Peak šotor Hyperdome 3 PopUp, moder - Odprta embalaža

Številka: 2551032
Odprta embalaža
Hyperdome 3 PopUp, v modri barvi, je samopostavljiv mali turistični šotor podjetja High Peak, ki je dovolj velik za 3 osebe. Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen. Celoten opis
97,15 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Odprta embalaža

Artikel ima samo odprto ali poškodovano embalažo. Vsebina paketa je popolna, artikel je brezhiben in ima veljavno garancijo.
Artikel ima odprto embalažo, vendar je brezhibno delujoč in popoln. Cena je dodatno znižana, velja naveden garancijski rok.
Številka: 2551032

Predstavitev

Hyperdome 3 je samopostavljivi šotor, kar pomeni, da težave s postavljanjem šotora ne pridejo v poštev. Šotor se postavi v izredno hitrem času, sami pa ga samo še pritrdite oz. varnostno privežete. Hyperdome 3 se ponaša z odličnim sistemom prezračevanja, dodatnimi mrežnimi vrati, in dodatnimi žepi v šotoru v katere lahko pospravite svoje najnujnejše stvari. Izdelan iz poliestra in s PU premazom ne prepusti niti kaplje vode, varjeni šivi pa šotor držijo trdno skupaj. Ogrodje šotora je narejeno iz jeklene žice, na vratih pa je dodatna mreža, ki preprečuje vstop komarjev in drugih insektov.

Dimenzije šotora znašajo 210 × 210 cm, v zloženem stanju pa šotor tehta le 4,1 kg in ima premer 58 cm.

western-digital