Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Široka ponuba artiklov iz kategorije Šotor za 4-5 osebe. Za lažje iskanje lahko uporabite filtre, artikle pa lahko razvrstite tudi po najnižji ceni ali najboljši oceni drugih kupcev.

Prikaži več
 • Vaša naročila dostavljamo po celotni Sloveniji.
 • artikle lahko osebno prevzamete v enem izmed naših prevzemnih mest.
 • Potrebujete pomoč? Obrnete se lahko na našo podporo za stranke.
 • Več možnosti plačila:
  • S kreditno kartico preko spleta.
  • Ob prevzemu s kartico ali gotovino.
  • Po predračunu.
  • Leanpay.
  • V poslovalnicah na obroke.
 • Če vam artikel ne ustreza, ga lahko vrnete v 14 dneh.

Na mimovrste=) lahko izbirate med več kot 1.650.000 artikli. Če so vam všeč artikli iz kategorije Šotor za 4-5 osebe, vas bodo mogoče zanimale tudi podobne kategorije: Kamp oprema, Palice za šotor, Mreža proti komarjem, Oprema za kampiranje in Zložljive postelje.

Določi parametre
Greatstore Šotor za kampiranje za 9 oseb modre in rumene barve Greatstore Šotor za kampiranje za 9 oseb modre in rumene barve
Greatstore Šotor za kampiranje za 9 oseb modre in rumene barve

Ta velik šotor je popoln za vsako kampiranje! Ima udobno notranjost, ki je primerna za kampiranje na prostem, potovanja ali pa za počitnice v kampu. Ta šotor je dovolj velik za do 9 oseb. Ima 3 različne predelke, vsak od njih pa ponuja dovolj prostora za največ 3 osebe. Šotor je preprost za postavit

na voljo predvidoma: 24.4. - 26.4.

Partner: Greatstore
High Peak šotor Tessin 5.1 za 5 oseb Greatstore Šotor za kampiranje za 9 oseb modre in rumene barve
High Peak šotor Tessin 5.1 za 5 oseb

Šotor Tessin 4.1 je dvoslojni šotor z vhodom z vremensko zaščito in dodatnim stranskim vhodom, UV 80 zaščito pred ultravijoličnimi sončnimi žarki, stojno višino, varjeni šivi, mreža proti mrčesu, Vario Vent prezračevalni sistem, zatemnjena spalnica, izredno močni klini, velik prostor za shranjevanje

na voljo predvidoma: 3.5. - 8.5.

High Peak šotor Almada 4.0 za 4 osebe Greatstore Šotor za kampiranje za 9 oseb modre in rumene barve
High Peak šotor Almada 4.0 za 4 osebe

Šotor za kampiranje za 4 osebe, ima UV faktor 60, ki ščiti pred sončno svetlobo in znižuje notranjo temperaturo. Ima vhode pokrite proti komarjem, ki vas ščitijo pred neprijetnimi žuželkami. High Peak Almada 4.0 ima šive zatesnjene z vodoodpornim trakom.

na voljo predvidoma: 18.4. - 19.4.

High Peak šotor Amora 5.0 za pet oseb High Peak šotor Amora 5.0 za pet oseb
High Peak šotor Amora 5.0 za pet oseb

High Peak dvoslojni družinski šotor Amora 5.0 nudi zaščito tudi v slabših vremenskih pogojih. Primeren je za 5 oseb. Opremljen je s sistemom High Peak Vario Vent Control. Ima dodaten stranski in zadnji vhod z vremensko zaščito.

na voljo predvidoma: 18.4. - 19.4.

High Peak šotor Ancona 5.0 za 5 oseb High Peak šotor Amora 5.0 za pet oseb
High Peak šotor Ancona 5.0 za 5 oseb

Družinski šotor za 5 oseb, ima UV faktor 80, ki ščiti pred sončno svetlobo in znižuje notranjo temperaturo. Ima vhode pokrite proti komarjem, ki vas ščitijo pred neprijetnimi žuželkami. High Peak Ancona 5.0 ima šive zatesnjene z vodoodpornim trakom.

na voljo predvidoma: 18.4. - 19.4.

High Peak šotor Bozen 5.0 za 5 oseb High Peak šotor Amora 5.0 za pet oseb
High Peak šotor Bozen 5.0 za 5 oseb

Družinski šotor Bozen 5.0 sprejme do 5 oseb. Ponaša se z 2 vhodoma, dvema prezračevalnima sistemoma, deljivima spalnima prostoroma, UV zaščitnim faktorjem 80, in vodotesnimi šivi. Zaradi svoje prostornosti omogoča udobno bivanje in je tako idealen za daljši družinski dopust.

na voljo predvidoma: 18.4. - 19.4.

High Peak šotor Brixen 4.0 za 4 osebe High Peak šotor Meran 4.0 za štiri osebe
High Peak šotor Brixen 4.0 za 4 osebe

Družinski šotor Brixen 4.0 sprejme do 4 osebe in ponuja prostor za opremo. Ponaša se z 2 vhodoma, dvema prezračevalnima sistemoma, UV zaščitnim faktorjem 80, vodotesnimi šivi in vremenskim nadstreškom. Zaradi svoje prostornosti omogoča udobno bivanje in je tako idealen za daljši družinski dopust.

na voljo predvidoma: 18.4. - 19.4.

High Peak šotor Garda 4.0 za 4 osebe High Peak šotor Meran 4.0 za štiri osebe
High Peak šotor Garda 4.0 za 4 osebe

Družinski šotor Garda 4.0 sprejme do 4 osebe in ponuja prostor za opremo. Ponaša se z 2 vhodoma, dvema prezračevalnima sistemoma, deljivim spalnim prostorom, UV zaščitnim faktorjem 80, in vodotesnimi šivi. Poleg tega ima deljiva sprednja vrata – zvijejo se na stran in vremenski nadstrešek.

na voljo predvidoma: 18.4. - 19.4.

High Peak šotor Meran 4.0 za štiri osebe High Peak šotor Meran 4.0 za štiri osebe
High Peak šotor Meran 4.0 za štiri osebe

Družinski šotor Meran 4.0 sprejme do 4 osebe in ponuja prostor za opremo. Ponaša se z 2 vhodoma, dvema prezračevalnima sistemoma, UV zaščitnim faktorjem 80 in vodotesnimi šivi. Zaradi svoje prostornosti omogoča udobno bivanje in je tako idealen za daljši družinski dopust.

na voljo predvidoma: 18.4. - 19.4.

High Peak šotor Nevada 4.1 za 4 osebe High Peak šotor Nevada 4.1 za 4 osebe
High Peak šotor Nevada 4.1 za 4 osebe

Šotor za kampiranje za 4 osebe, ima UV zaščitni faktor 80, ki ščiti pred sončno svetlobo in znižuje notranjo temperaturo. Vhodi imajo mrežna vrata proti komarjem, šotor je odlično zračen in enostavno postavljiv.

na voljo predvidoma: 3.5. - 8.5.

High Peak šotor Nevada 5.0 za 5 oseb High Peak šotor Nevada 4.1 za 4 osebe
High Peak šotor Nevada 5.0 za 5 oseb

Šotor za kampiranje za 5 oseb, ima UV faktor 80, ki ščiti pred sončno svetlobo in znižuje notranjo temperaturo. Ima vhode pokrite proti komarjem, ki vas ščitijo pred neprijetnimi žuželkami. High Peak Nevada 5.0 ima šive zatesnjene z vodoodpornim trakom

na voljo predvidoma: 18.4. - 19.4.

High Peak šotor Paros 5.0 za 5 oseb High Peak šotor Nevada 4.1 za 4 osebe
High Peak šotor Paros 5.0 za 5 oseb

Paros 5.0 je dvoslojni družinski šotor z vgrajeno spalnico, stojno višino, panoramsko okno, vhod z vremensko zaščito in dodatni stranski vhod, mreža proti mrčesu, vodni stolpec 4.000 mm, 2 zračnika, Vario Vent prezračevalni sistem, varjeni šivi, izredno močni klini, prostor za shranjevanje.

na voljo predvidoma: 18.4. - 19.4.