Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Omega sokovnik SANA EUJ-707, rdeč

Omega sokovnik SANA EUJ-707, rdeč

Številka: 664759
Sokovnik Omega Sana EUJ-707 je enovijačni sokovnik z močnim električnim motorjem, ki zmore učinkovito obdelati rastlinska vlakna tako, da iz njih v celoti iztisne vitamine, encime in minerale. Celoten opis
462,20 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 664759

Predstavitev

Video

Sana

Sokovnik Omega Sana EUJ-707 je enovijačni sokovnik z močnim električnim motorjem, ki zmore učinkovito obdelati rastlinska vlakna tako, da iz njih v celoti iztisne vitamine, encime in minerale.

Odlikuje ga dvostopenjski način sočenja, s čimer je zagotovljena kar največja učinkovitost, zahvaljujoč nizkim obratom se pri sočenju ne pojavlja velika količina pene, sok pa se ne segreva.

Sana EUJ-707 sokovnik lahko uporabljate za izdelavo masla iz oreščkov, za izdelavo testenin, mletje kave, začimb, zelišč, česna, za izdelavo otroških kašic in žitnega mleka.

Sokovnik Sana ohranja encime v sadju in zelenjavi žive, zato je sok svež in vitalen, ob pravilni hrambi pa tako videz kot okus hranil ostane nespremenjen tudi do 48 h.

Navdušil vas bo z velikim izkoristkom, suho pulpo, veliko odprtino za vstavljanje, izjemno moderno obliko, štirimi stabilnimi nogami in tihim delovanjem.

Paket vsebuje stekleno posodo za sok in posodo iz nerjavečega jekla za pulpo. Tega bodo veseli vsi, ki ne želijo uporabljati plastičnih posod za sok. 

Tehnične podrobnosti:

  • barva: rdeča
  • način sočenja: horizontalna z enim vijakom
  • število obratov: 70 obr./min
  • moč: 200 W
  • časovna omejitev: 30 min
  • dimenzije: 187 × 420 × 320 mm
  • masa: 5,7 kg

Garancija: 10 let za motor; 5 let za ostale dele

Omega Sana Juicer

Sana

Sana