Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo!
0
na mesec

Braun sokovnik J 700 Multiquick 7

Braun sokovnik J 700 Multiquick 7

Številka: 524768
Kakovostni sokovnik z zmogljivim motorjem in elegantnim videzom se ponaša s širokim kanalom za vstavljanje sestavin ter izjemno hitrim postopkom izdelave svežega soka. Celoten opis
200,20 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 524768

Predstavitev

Braun J700 je robusten, kompakten a hkrati eleganten sokovnik. Vsaka podrobnost naprave je bila zasnovana s skrbnim premislekom, da bi zagotovili kar najbolj optimalno kombinacijo oblike, funkcionalnosti, oblike in rezultatov.

Ohišje sokovnika je izdelano iz plastike visokega sijaja, rezila iz nerjavečega jekla pa zagotavljajo učinkovite rezultate.

Za preprečevanje neprijetnega kapljanja in polivanja skrbi Drip Stopper izliv. Zbiralnik gošče in potiskalo sta integrirana v napravi, zato le-ta daje brezšivni videz.
Sokovnik odlikuje 1,25-litrski vrč z ločevalcem pene. Popolna kombinacija materialov poskrbi za popolno ločevanje pene, kar zagotavlja, da boste uživali v kozarcu čistega soka.
Širok kanal (premer 75 mm) za vstavljanje sestavin, ki omogoča dodajanje celih sadežev, bo celoten postopek priprave sokov še dodatno pohitril.

Varnost je zagotovljena preko 4-stopenjskega varnostnega sistema, ki zagotavlja, da se motor ustavi v 3 sekundah po tem, ko eden od varnostnih pogojev ni več izpolnjen, stabilnost pa omogočajo protizdrsne nogice.

Tehnične podrobnosti:

  • moč motorja: 1000 W
  • število nastavitev hitrosti: 2
  • prostor za shranjevanje kabla: da
  • primerno za pomivalni stroj: da
  • material rezil: nerjaveče jeklo
  • barva: siva

Garancija: 2 leti

Uradna stran