Najdeno: 16

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Westige snowboard otroška deska
42,41 €

38,51 €

Otroški plastični snowboard z vezmi, namenjen za vse male navdušence nad deskanjem. Deska ima tudi podstavek za pete za boljšo stabilnost. Odlično darilo za otroke, saj bo poskrbelo za veliko zabavo na snegu po ugodni ceni. – Nosilnost do 70 kg – Dolžina: 98 cm


Santa Cruz snowboard Rob One
459,95 €

399,95 €
+ brezplačna dostava

Trenutno ni na zalogi

Snowboard Rob One, blagovne znamke santa Cruz, za zabavo in premagovanje ovir na snežnih strminah. Lite Flex Tip & Tail podpirata izvajanje prvin v zraku.


Head snowboard Tribute
294,95 €

264,95 €
+ brezplačna dostava

Trenutno ni na zalogi

Snowboard Tribute, blagovne znamke Head, za zabavo na snežnih strminah. Omogoča vzvratno deskanje in se ponaša z dolgo življenjsko dobo.


Westige snowboard Max Rental
94,95 €

Trenutno ni na zalogi

Snowboard Max Rental, blagovne znamke Westige, je primeren za prosti slog deskanja. Namenjen je tako začetnikom kot naprednejšim uporabnikom.


Westige snowboard Max Rental Wide
94,95 €

Trenutno ni na zalogi

Snowboard Max Rental Wide, blagovne znamke Westige, je primeren za prosti slog deskanja. Namenjen je tako začetnikom kot naprednejšim uporabnikom.


Westige snowboard Apache-39%
149,95 €

89,99 €

Trenutno ni na zalogi

Vse gorski snowboard Apache, blagovne znamke Westige, za zabavo na snežnih strminah. Ponaša se z izvirnim dizajnom in uporabnostjo na vsakem terenu.


Westige snowboard Apache Wide
149,95 €

134,95 €

Trenutno ni na zalogi

Vse gorski snowboard Apache Wide, blagovne znamke Westige, za zabavo na snežnih strminah. Ponaša se z izvirnim dizajnom in uporabnostjo na vsakem terenu.


Westige snowboard Flat-39%
149,95 €

89,99 €

Trenutno ni na zalogi

Snowboard Flat, blagovne znamke Westige, je namenjen predvsem prostemu slogu. Ponaša se z mehko togostjo, kombinacijo trdnosti in elastičnosti ter Twin Tip konstrukcijo.


Westige snowboard Linemaze SDW RC Wide
139,95 €

125,95 €

Trenutno ni na zalogi

Vse gorski ženski snowboard Linemaze SDW RC Wide, blagovne znamke Westige, za zabavo na snežnih strminah. Izpolnjuje vse zahteve naprednejših deskarjev.


Westige snowboard Lumber Jack Wide
169,95 €

152,95 €

Trenutno ni na zalogi

Snowboard Lumber Jack Wide, blagovne znamke Westige, je univerzalen in primeren za prosti slog deskanja. Namenjen je tako začetnikom kot naprednejšim uporabnikom.


Westige snowboard Square-41%
169,95 €

99,99 €

Trenutno ni na zalogi

Freestyle snowboard Square, blagovne znamke Westige, za zabavo na snežnih strminah. S klasično obliko in zaobljenimi robovi je odličen tako na mehkem kot na poledenelem snegu.


Westige snowboard Square Wide
169,95 €

152,95 €

Trenutno ni na zalogi

Freestyle snowboard Square Wide, blagovne znamke Westige, za zabavo na snežnih strminah. S klasično obliko in zaobljenimi robovi je odličen tako na mehkem kot na poledenelem snegu.


Plastkon plastični snowboard Hot-toys
44,90 €

Trenutno ni na zalogi

Zima je čas zimskih radosti in preživljanje časa na snegu je še posebej zanimivo. Otroški snowboard je narejen iz kakovostne plastike in omogoča enostavno zapenjanje vezi