FISCHER set RC4 Superior Pro AR smuči, 170 cm + RC4 Z11 PR vezi

FISCHER set RC4 Superior Pro AR smuči, 170 cm + RC4 Z11 PR vezi

Številka: 2751931
Smuči RC4 Superior Pro dolžine 170 cm s Sandwich konstrukcijo bočnice, lesnim jedrom in Hole Ski tehnologijo za smučarje, ki želijo začutiti, da premagujejo strmino tudi pri večjih hitrostih. Set vključuje tudi vezi. Celoten opis
649,99 €
Vključno z DDV
513,76 €
-20%
Dostava Mimovrste

Razprodano

Številka: 2751931

Predstavitev

Fischer set RC4 Superior Pro AR smuči, 170 cm + RC4 Z11 PR vezi


Fischer RC4 Superior Pro smuči so „model vstopa na dirko“, ki spominja na izdelavo modelov RC4 Worldcup. Namenjene so dobrim in odličnim rekreativcem, ki se na modele Race ne počutijo dovolj pripravljene in se želijo izkazati ter napredovati v smučanju.

Lahke smuči imajo moderen dizajn in večino najkakovostnejših konstrukcijskih lastnosti, kot so laminirana lesena konstrukcija in nekoliko manj titanovih vlaken za povečanje togosti in elastičnosti konstrukcije.

Fischer set RC4 Superior Pro AR smuči + RC4 Z11 PR vezi

Zelo okretna smučka, prožno togalahko konstrukcijo. Premikanje težišča z enega robnika na drugega ne zahteva veliko moči in za večino rekreativcev zagotavlja varnost v vožnji in je dober temelj za izpopolnjevanje smučarske tehnike. Razlog za to je predvsem v zelo izmerjeni teži in dimenzijah, ki predstavljajo nekakšno kombinacijo rekreativnih slalomskih in veleslalomskih smuči.

Fischer RC4 Superior Pro je v prvi vrsti zelo vsestranska smučka, prilagojena širši množici smučarjev, od vmesnih rekreativcev, ki si želijo udobnega smučanja skozi ves dan, in naprednih rekreativcev, ki želijo izboljšati svojo smučarsko tehniko in iščejo smuči za vse pogoje na urejenih progah.

Fischer RC4 Superior Pro je odlična izbira za tiste smučarje, ki si želijo univerzalnosti, omenjena smučka pa se je izkazala za odlično za učitelje smučanja. To so univerzalne smuči v razredu RC4, njihov radij pa je med slalomom in veleslalomom. Smuči so idealne za izvajanje srednje dolgih zavojev, ki so na smučišču skoraj najpogostejši. Primerne so za odlične smučarje, ki želijo začutiti, da premagujejo strmino tudi pri večjih hitrostih. V te smuči je vgrajena najboljša Fischerjeva tehnologija, smučka pa je opremljena s Hole Ski tehnologijo, lesenim jedrom z 0,5 mm titana, Sandwich konstrukcijo, World Cup podlago in obdelanim robnikom.


Tehnične podrobnosti

Dolžina 170 cm
Radij 15 m
Barva temno modra

Garancija: 2 leti