Elan otroške smuči RC Blue QS z vezmi EL7.5 (AFBDFB17), 130

Znamka: Elan Naša številka: 1296592001

Brezplačna dostavaOdlična cena

Elan otroške smuči RC Blue QS z vezmi EL7.5 (AFBDFB17), 130

Smuči RC Blue so namenjene otrokom, ki že znajo smučati. Smuči združujejo upogljivost, torzijsko stabilnost in izvrsten oprijem robnikov. Celoten opis

197.96

197,96 € vključno z DDVRedna cena: 219,95 €, Prihranite 21,99 € (9 %)

Naša številka: 1296592001

Predstavitev

Opis artikla

RC Blue QS

Elanove smuči RC Blue so namenjene otrokom, ki že znajo smučati. Smuči združujejo upogljivost, torzijsko stabilnost in izvrsten oprijem robnikov. zaradi tehnologije Waveflex so smuči Elan RC Blue hitre in odzivne. Z dovršenim izgledom smuči spominjajo na serijo Ripstick.


Inovativne tehnologije

  • Tehnologija Waveflex
  • Profil Camber
  • Konstrukcija Full Power Cap
  • Sistem SLR2
  • Steklena vlakna
  • Lesena sredica Dual
Elan smuči

Tehnologija Waveflex

WaveFlex je Elanov unikatni valoviti profil smuči, ki zagotavlja mehak vzdolžni upogib in torzijsko stabilnost, ki zagotavlja dober oprijem robnika. S to tehnologijo smo prvič v zgodovini združili te dve pomembni lastnosti v eni smučki.

Early Rise Rocker

Profil Camber

Profil Camber

Tradicionalni profil omogoča popoln stik smučke s snegom po celotni dolžini. Zagotavlja najboljši oprijem robnikov, stabilnost in prenos energije po celi dolžini smučke.

KONSTRUKCIJA

Full Power Cap

Full Power Cap je tradicionalna »cap« konstrukcija, ki je lahka, omogoča enostavne zavoje in preprosto manevriranje za zabavno večurno smučanje.

Lesena sredica

Lesena sredica Dual

Sredico gradita dva simetrična lesena nosilna elementa, ki sta postavljena na zunanja robova sredice. Ta konstrukcija zagotavlja izboljšan prenos moči na robnike, hkrati pa ohranja enostavnost upravljanja smučke, v različnih vremenskih razmerah.

Steklena vlakna

Steklena vlakna

Ojačitev iz steklenih vlaken je vgrajena na zgornji ali spodnji del sredice in tako izboljša strukturno trdnost smučke, optimizira upogljivost smučke in izboljša torzijsko stabilnost.

Tehnične podrobnosti

Raven znanja napredno
Teren urejena proga
Profil Camber
Vezi EL 7.5 AC
Tip otroške
Geometrija 115/71/100

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Dolžina 130 cm
Barva modra