Lamps Hodulja Motor

Lamps Hodulja Motor

Ocena: 4,8
19 € 17,67 €

Zabavna gumijasta hodulja v zasnovi motorja je odličen pripomoček, za otroško zabavo. Hkrati ima šport in rehabilitacijo uporabo. Primeren za uporabo b sobi in na vrtu.

John Skokica z ročaji Cars - Avtomobilčki
8,82 € 8,64 €

Skokica z ročaji, ki bo vašega otroka neizmerno zabavala, saj je potiskana z zanimivimi Disney motivi, ki bodo vašega otroka vedno spravili v dobro voljo.

John jahalni samorog, 450 mm
17,60 € 16,72 €

Vesel jahalni samorog, se katerim otrok odskaklja v svet domišljije. Vesela jahalna igrača za otroke ni le zabava za uporabo v prostem času otroka, vendar je hkrati namenjen tudi športu in rehabilitaciji.

John jahalna pošast, 450 mm
17,60 € 16,72 €

Vesela jahalna igrača z motivom pošasti, ki se je otroku seveda ni treba bati. Vesela jahalna igrača za otroke ni le zabava za uporabo v prostem času otroka, vendar je hkrati namenjen tudi športu in rehabilitaciji.

Ludi napihljiv samorog
29,72 €

Napihljiv samorog je primeren za uporabo doma ali zunaj. Vaša princesa bo s samorogom kot v pravljici. Primeren je za otroke od 10. meseca starosti dalje.

Petite&Mars žival za skakanje Hop Hop kuža Max + tlačila
21,58 €

Žival za skakanje Hop Hop kuža Max iz blagovne znamke Petite & Mars je ustvarjen za skakanje, hopsanje, sedenje – s tem podpira razvoj zloglasnih spretnosti otroka. Hišni ljubljenček je primeren za otroke od 3. leta in lahko nosi težo do 70 kg. Paket vključuje napihljivo črpalko.

John jahalni poni, rjav
24,90 € 19,42 €

Čudovit jahalni poni za otroke. Vesel jahalni poni za otroke ni le zabava za uporabo v prostem času otroka, vendar je hkrati namenjen tudi športu in rehabilitaciji.

Lamps gumijasti zmaj za skakljanje
19 € 17,44 €

Zelen gumijasti zmaj je odlična igrača za otroke, ki rad preživi svoj prosti čas aktivno. Hkrati ima šport in rehabilitacijo uporabo. Primeren za uporabo b sobi in na vrtu.

Skakalne žoge in skakači

Skakači za otroke so odlično darilo za male razgrajače! Izbirajte med bogato ponudbo otroških skakačev in žog za skakanje v spletni trgovini mimovrste.com.

Skakače v obliki konja najdete pri znamki John. Preglejte tudi ponudbo drugih proizvajalcev, kot so Petite&Mars in Lamps.

Otroke lahko razveselite tudi z nakupom poganjalca ali tricikla.

^ Nazaj na vrh

Ponudbo najcenejših izdelkov, razvrščenih glede na ceno, najdete v kategoriji ugodni skakači.