Skakalne žoge in skakači

Otroci obožujejo skakanje na gumijastih skakačih. Napihljive skakalne žoge niso namenjene le skakanju, pomagajo lahko pri telovadbi, pravilni drži in krepitvi motoričnih sposobnosti pri otrocih.

Prikaži več

Vrste gumijastih skakačev za otroke

Posamezne vrste skakačev se razlikujejo zlasti glede na velikost, obliko in način uporabe:

Skakalna žoga

Napihljiva skakalna žoga, opremljena z držalom za boljšo stabilnost otroka. Nekatere žoge so v spodnjem delu opremljene z nedrsečo površino. Žogo je mogoče uporabiti tudi pri telovadbi. Najpogostejši material je guma, ki jo pogosto bogati otroški potisk. Premer žoge običajno znaša med 40 in 60 cm.

Žival za skakanje

Napihljiv skakač v obliki živali. Na tržišču najdete vrsto dizajnov, najpogostejše so krave, konji ali psi. Ušesa živali služijo kot držala. Skakač v obliki živali omogoča dobro stabilnost. V nekaterih primerih izdelano iz PVC. Nekatere živali so primerne za notranjo uporabo, trpežnejši modeli sodijo med zunanja igrala.

Piskajoča žival za skakanje

Napihljiv skakač, ki med skakanjem tudi piska. Na tržišču najdemo znane retro piskajoče skakače v obliki živali. Izdelani so iz PVC folije.

NAMIG!

Otroci poleg skakanja obožujejo tudi guganje. Nabavite jim zabavno gugalnico ali gugalnik za stanovanje ali vrt. Otroke lahko razveselite, tudi če vrt ali teraso opremite s peskovnikom.

Kako izbrati gumijast skakač glede na otrokovo starost?/h2>
  • Za otroke, mlajše od 2 let – primerni so manjši skakači ali piskajoče živali za skakanje z držali in maksimalno nosilnostjo okrog 20 kg.
  • Za otroke, starejše od 3 let – primerni so skakači v obliki živali in žoge za skakanje z držalom in maksimalno nosilnostjo okrog 50 kg
  • .
VEČ INFORMACIJ:

Na tržišču boste našli tudi skakače za otroke že od 6 mesecev dalje v obliki hojic. Nekatere vrste takšnih skakačev nimajo lastne nosilne konstrukcije in jih lahko preprosto obesimo med vrata.

Kam postaviti skakače?

  • Skakači so v prvi vrsti namenjeni za notranje prostore, v zunanjih prostorih je treba paziti, da se igrača ne preluknja.
  • Okolica bi morala biti prazna, brez ostrih robov, idealna je stabilna in ravna podlaga, ki blaži padce.
  • Skakanje mora potekati pod nadzorom odrasle osebe, da preprečimo morebitne poškodbe pri otrocih.
Mondo Kangaroo MONDO Frozen 45

Mondo Kangaroo MONDO Frozen 45

10,98 €

Kangaroo MONDO Frozen 45 Preverjena, klasična izvedba otroške žoge za skakanje Kangaroo Frozen italijanske blagovne znamke Mondo – ima dve gumijasti držali, za kateri se otroci med skakanjem držijo. Njen premer je 45 cm in je izdelan iz kakovostnega in odpornega PVC materiala, ki zdrži

-18%
John jahalni poni, rjav
78x

John jahalni poni, rjav

24,90 €
20,27 €

Čudovit jahalni poni za otroke. Vesel jahalni poni za otroke ni le zabava za uporabo v prostem času otroka, vendar je hkrati namenjen tudi športu in rehabilitaciji.

Dostava Mimovrste
-19%
Ludi napihljiv samorog
10x

Ludi napihljiv samorog

28,35 €
22,88 €

Napihljiv samorog je primeren za uporabo doma ali zunaj. Vaša princesa bo s samorogom kot v pravljici. Primeren je za otroke od 10. meseca starosti dalje.

Dostava Mimovrste
John žoga za skakanje Olaf, 450 mm
3x

John žoga za skakanje Olaf, 450 mm

17,50 €
15,54 €

Žoga za skakanje z motivom Olafa za vaše aktivne otroke je odlično orodje za izkoriščanje otrokovega prostega časa, hkrati pa ima športno in rehabilitacijsko uporabo. Žoga za skakanje ima praktična držala, ki nudijo večjo varnost. Maksimalna obremenitev je 50 kg.

Dostava Mimovrste
John Skokica z ročaji Cars - Avtomobilčki
22x

John Skokica z ročaji Cars - Avtomobilčki

8,82 €
8,14 €

Skokica z ročaji, ki bo vašega otroka neizmerno zabavala, saj je potiskana z zanimivimi Disney motivi, ki bodo vašega otroka vedno spravili v dobro voljo.

Dostava Mimovrste
Petite&Mars žival za skakanje Hop Hop samorog Lucy + tlačilka
6x

Petite&Mars žival za skakanje Hop Hop samorog Lucy + tlačilka

19,54 €

Žival za skakanje Hop Hop samorog Lucy iz blagovne znamke Petite & Mars je ustvarjen za skakanje, hopsanje, sedenje – s tem podpira razvoj zloglasnih spretnosti otroka. Hišni ljubljenček je primeren za otroke od 3. leta in lahko nosi težo do 70 kg. Paket vključuje napihljivo črpalko.

Dostava Mimovrste
-19%
Spartan pogo palica
5x

Spartan pogo palica

44,90 €
35,96 €

Spartan pogo palica ima nastavljivo višino in aluminijaste cevi. Njena nosilnost znaša 60 kg. Je zelene barve.

Dostava Mimovrste
Mondo lama za skakanje

Mondo lama za skakanje

19,99 €

Prikupna lama za skakanje v roza in rjavi barvi.

Dostava Mimovrste

Skakalne žoge in skakači

Skakači za otroke so odlično darilo za male razgrajače! Izbirajte med bogato ponudbo otroških skakačev in žog za skakanje v spletni trgovini mimovrste.com.

Skakače v obliki konja najdete pri znamki John. Preglejte tudi ponudbo drugih proizvajalcev, kot so Petite&Mars in Lamps.

Otroke lahko razveselite tudi z nakupom poganjalca ali tricikla.

^ Nazaj na vrh

Ponudbo najcenejših izdelkov, razvrščenih glede na ceno, najdete v kategoriji ugodni skakači.