Tescoma 5 - delni set pravokotnih posod Freshbox

Tescoma 5 - delni set pravokotnih posod Freshbox

Številka: 510839
Praktičen 5 – delni set pravokotnih posod Freshbox, blagovne znamke Tescoma, je primeren za shranjevanje in prenašanje hrane. Posode imajo priročne poklopce, ki zagotavljajo nepredušnost in vodotesnost. Izdelane so iz trpežne plastike in opremljene s silikonskim tesnilom. Celoten opis
20,59 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Že danes predviden osebni prevzem
 
6.6. predvidena dostava na dom
 
Številka: 510839

Predstavitev

Češka blagovna znamka Tescoma je bila ustanovljena leta 1992 in trg oskrbuje s široko paleto kuhinjskih pripomočkov, ki so izdelani iz vrhunskih materialov. Vsi njihovi izdelki so natančno izdelani, v originalni prvotni obliki.

Posode Tescoma Freshbox so izjemno funkcionalne posode, elegantne oblike in kakovostne izdelave. Vsaka posoda ima po štiri poklopce (na vsaki strani po enega), katere zaprete tako, da potisnete po dva poklopca, ki si ležita nasproti. Odpiranje bo še bolj enostavno, saj poklopce le dvignete in že imate dostop do vsebine. Najpomembnejše od vsega pa je to, da dobro prilegajoč pokrov odlično tesni in se zagotovo ne bo odprl.

Tescoma 5 – delni set pravokotnih posod Freshbox je priročen in vsestranski komplet posod, ki so primerne za shranjevanje in prenašanje tople ali mrzle hrane.

Izdelane so iz visoko kakovostne in trpežne plastike, ki je odporna na visoke temperaturne spremembe (od –18°C do + 110°C). Zahvaljujoč uporabljenemu materialu, so primerne za uporabo v hladilniku, zamrzovalniku ali mikrovalovni pečici, omogočajo pa tudi čiščenje v pomivalnemu stroju.

Opremljene so s priročnimi poklopci, ki zagotavljajo nepredušnost in vodotesnost, zaradi česar shranjena živila dalj časa ostanejo sveža in hrustljava in ohranijo svojo prvotno aromo.

Vsebina paketa:

  • Posoda s prostornino 0,2 l ( 9 × 13 cm; višina 4,5 cm)
  • Posoda s prostornino 0,5 l (11 × 15,5 cm; višina 5,5 cm)
  • Posoda s prostornino 1,0 l (13 × 19 cm; višina 6,5 cm)
  • Posoda s prostornino 1,5 l (15,5 × 22 cm; višina 7,5 cm)
  • Posoda s prostornino 2,5 l (18,5 × 25,5 cm; višina 8,5 cm)

Tescoma: FreshBox