Tescoma namizni podstavek za začimbe
27,90 €

Priročen set kisa, olja, popra in soli je primeren za pripravo solat, pečenje, praženje in drugo pripravo hrane. Setu so priloženi tudi zobotrebci. Primerno za domačo ali profesionalno rabo.


Tescoma posoda za maslo Purity, velika
8,87 €

7,65 €

Zadnji kos!

Velika posoda za maslo ima primerno zaščito pred vlago in je primerna za shranjevanje v hladilniku. Narejena je iz kakovostnega plastičnega materiala.


Tescoma shaker Presto, 500 ml
23,90 €

Zadnji kos!

Eleganten shaker Presto je namenjen pripravi najrazličnejših koktajlov in drugih osvežilnih pijač.


Tescoma nastavljiv model za pravokotne torte Delicia
23,90 €

Zadnji kos!

Nastavljiv model za pravokotno torto, v velikosti od 28 × 20 cm do 50 × 34 cm. Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla. Primeren je za več vrst štedilnikov: električni, na plin in konvekcijske peči. Primeren je za pranje v pomivalnem stroju.


Tescoma pekač za peko DELÍCIA 40 x 28 cm
10,59 €

Zadnji kos!

Globoki pekač DELÍCIA dimenzije 40 × 28 cm je odličen za peko tako sladkih kot tudi slanih jedi. Opremljen je z visoko odpornim premazom, ki preprečuje prijemanje hrane.


Tescoma rezalnik sadja in zelenjave
23,60 €

Zadnji kos!

Tescoma rezalnik sadja in zelenjave ima prostorno posodo in edinstveno strgalo. Tako je mogoče naenkrat pripraviti veliko količino zelenjave in sadnih sokov ter pireja.


Tescoma lonček za mleko
41,21 €

35,52 €

Zadnji kos!

Tescoma lonček za mleko s pokrovom meri v premer 16 cm. Njegova prostornina je 2 l. Izdelan je iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla in ima dodatno debelo dno. Omogoča enostavno kuhanje brez nevarnosti preobremenitve. Lonček je primeren za vse vrste kuhalnikov.


Tescoma Košara s posodo za domač kruh DELLA CASA
11,68 €

Zadnji kos!

Odlična za enostavno pripravo domačega kruha, v perforirani košari bo hleb dobil svojo klasično površino in obliko in hitreje vzhajal. Svež domač kruh s hrustljavo skorjo je prava poslastica.


Tescoma Obračalka za žar PRIVILEGE
7,37 €

6,99 €

Zadnji kos!

Masivna obračalka z dolgim ročajem je odlična za peko hrane, če obračalko položite, stoji na naslonjalih in se ne dotika stola ter ga s tem ne umaže. Izdelano iz vrhunskega nerjavečega jekla.


Tescoma posoda za kruh 4Food, 42 cm
19,53 €

16,83 €

Zadnji kos!

Tescoma posoda za kruh 4Food je odlična za shranjevanje vseh vrst kruha. Izdelana je iz trpežne plastike.


Tescoma lonec s pokrovom
37,32 €

32,17 €

Zadnji kos!

Tescoma President lonec s pokrovom meri v premer 18 cm. Luksuzni kuhinjski lonci blagovne znamke Tescoma izstopajo, saj imajo ekstra močno dno. 3-litrski lonec je izdelan iz nerjavečega jekla 18/10.


Tescoma posoda PRESTO, 16 cm, 1,5 l
14,52 €

Zadnji kos!

Posoda PRESTO s premerom 16 cm je izdelana iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla in ima odebeljeno dno ter na vsaki stani prilagojeno obliko za lažje nalivanje. Poleg tega ima lestvico za enostavno merjenje.


Tescoma ponev za ribe SmartCLICK, 26 cm
48,68 €

41,97 €

Zadnji kos!

Tescoma kakovostna ponev za ribe, prevlečena s posebnim premazom proti prijemanju hrane. Ponev je primerna za vse vrste štedilnikov in ima odstranljiv ročaj.


Tescoma lonec s pokrovom
33,52 €

28,89 €

Zadnji kos!

Tescoma President lonec s pokrovom meri v premer 16 cm. Luksuzni kuhinjski lonci blagovne znamke Tescoma izstopajo, saj imajo ekstra močno dno. 2-litrski lonec je izdelan iz nerjavečega jekla 18/10.


Tescoma ponev Advance (598028), 28 cm
19,44 €

16,76 €

Tescoma masivna ponev z indukcijskim dnom. Ponev ima ročaj iz odporne plastike in je primerna za vse vrste štedilnikov.


Tescoma kozarci za pivo-17%
16,90 €

13,90 €

Odlična cena

Kozarci za pivo so iz trajnega kristalnega stekla. Kozarce izdelujejo češki mojstri steklarji iz tradicionalnega visokozmogljivega kristalnega stekla.


Tescoma Model za ledene kocke myDRINK, kocke XXL
12,30 €

8,90 €

Model MyDrink znamke Tescoma je odličen za pripravo originalno oblikovanega ledu v XXL kocke. Opremljeno z vodotesnim pokrovom za enostavno prenašanje napolnjenega modela in njegovo namestitev v zamrzovalniku v poljuben položaj.


Tescoma čajnik Teo 1,7 l-50%
29,90 €

14,90 €

Zadnji kos!

Čajnik znamke Kettle s prostornino 1,7 l je idealen za pripravo in postrežbo čaja. Cedilo je priročno za pripravo domačih čajev, kot so meta, ingver melisa ali iz večjih koškov sadja.


Tescoma Mehansko sito DELICIA
7,80 €

Zadnji kos!

Mehansko sito DELICIA za hitro sejanje moke in sladkorja, z dvema pokrovoma za enostavno shranjevanje neporabljene vsebine. Pametna ideja Tescome pride prav v vsakem gospodinjstvu.


Tescoma naprava za pripravo sladoleda
35,40 €

Zadnji kos!

Tescoma Della Casa naprava za pripravo domačega sladoleda brez konzervansov, umetnih barvil in sladil. Preprosto in hitro lahko pripravite do 750 ml odličnega sladoleda.


Tescoma olje za leseno rezalno desko
11,90 €

6,30 €

Zadnji kos!

Olje za leseno rezalno desko znamke Tescoma je visoko kakovostno mineralno olje, ki skrbi za redno vzdrževanje lesenih rezalnih desk. Rezalne deske bodo bolj odporne na obrabo in pokanje.


Tescoma Klešče za žar PRIVILEGE
9,22 €

7,77 €

Zadnji kos!

S kleščami za žar PRIVILEGE vam bo šlo pečenje dobrot zlahka od rok. Obračanje, dvigovanje, serviranje. Masivne klešče z dolgim ročajem so odlične za peko hrane, odložene klešče stojijo na naslonjalih.


Tescoma kuhinjska polica
31,50 €

Zadnji kos!

Tescoma kuhinjska polica onWall 4 v 1 je odlična za shranjevanje folije za hrano, aluminijaste folije in papirnatih brisač. Polico lahko obesite na steno. Nudi štiri uporabne funkcije hkrati.


Tescoma mlinček za sol GrandCHEF
15,55 €

Zadnji kos!

Mlinček za sol GrandCHEF je odličen za začinjanje jedi. S kakovostnim keramičnim mehanizmom za mletje, nastavljivo grobostjo mletja in pokrovčkom za zajemanje ostankov začimb.


Tescoma MyDdrink aparat za gaziranje pijač
118,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Tescoma MyDrink aparat za gaziranje pijač odlično meša osvežilne sadne in zelenjavne pijače, domače limonade, peneča vina, itd. Vse pijače lahko stisnete neposredno v steklenico in jih nato takoj uporabite.


Tescoma Pekač za vaflje DELLA CASA
9,73 €

Odličen za pripravo domačih vafljev, pečene vaflje enostavno odstranite iz pekača. – Primeren za plinsko, električno in ventilatorsko pečico, možno pranje v pomivalnem stroju.


Češko podjetje se ukvarja s razvojem, oblikovanjem in proizvodnjo kuhinjskih pripomočkov.

Njihova široka paleta posod je izdelana iz kakovostnih materialov, odlikuje pa jih tudi edinstvena oblika.

Češko podjetje se ukvarja s razvojem, oblikovanjem in proizvodnjo kuhinjskih pripomočkov.

Njihova široka paleta posod je izdelana iz kakovostnih materialov, odlikuje pa jih tudi edinstvena oblika.