LEGO Friends 41371 Mia in prikolica za konje
32 €

Zadnji kos!

Povzpni se na konja in pojdi raziskovati gozd. LEGO® Friends Mia in Emma sta se odločila, da gredo z Bianco na trening izlet v gozd. Pomagajte jim, da naložijo prikolico s stvarmi, ki jih potrebujejo za konja, nato pa jo pritrdite na voziček in pojdite. Odstranite odejo iz Biancyja v gozdu in jo osedlajte, da bo Mia lahko odpotovala.


LEGO City 60224 Vzdrževanje vesoljskih satelitov
9,90 €

Zadnji kos!

Vesoljska agencija LEGO® City te potrebuje! Pridružite se astronavtom in jim pomagajte v razburljivi misiji na planetu Mars. Položite čelado na astronavta in ga posedite v vesoljski shuttle. Zaženite motorje in se pripravite na sprožitev satelita v vesolje! Marsova raziskovalna misija se je uspešno začela! Ali veste, da je ta set navdihnjen z resničnimi misijami NASA?


LEGO Jurassic World 75937 Triceratopsova divjanja
69,99 €

57,30 €

Zadnji kos!

Odpravite se na LEGO® na Jurassic World Tour s Simonom Masranijem in Allisonom Milesom! Ampak pazi – prišlo je do izpada električne energije in močan triceratops je zlomil ograjo in pobegnil! S Owenom Gradyjem skočite v voziček in pojdite po pomoč. Sperite korenje pred dinozavra, privabite njegovo pozornost in shranite turiste. V Jurskem parku ni nikoli dolgočasno!


LEGO Super Heroes 76119 Batmobile™: pregon Jokerja
34,99 €

28,40 €

Zadnji kos!

Alarm! Joker je v centru GOTHAM CITY™ nagajiv, zato skoči not v Batmobile iz LEGO® in Batmanom in ga ustavi. Stopite na to, da plamen odženete iz izpušnega sistema in zavrtite Batmanove simbole na kolesih. Odstranite skrite ejektorje in odprite ogenj. Izogibajte se strelcem Jokerja in nato skočite iz Batmobila in ga zavrtite po ulici. Obvaruj superpadoucha še pred večjim kaosom!


LEGO City 60225 Testna vožnja v vesoljskem vozilu
21,99 €

18 €

Novo

Vesoljska agencija LEGO® City te potrebuje! Pridružite se astronavtom in jim pomagajte v razburljivi misiji na planetu Mars. Pojdite v vesoljsko vozilo in pojdite na testno vožnjo v puščavo. Nastavite sončno celico na največjo moč in nato zbirajte geodeze, da jih bodo znanstveniki lahko raziskali. Usposabljanje je pomemben del misije za raziskovanje Marsa! Ali veste, da je ta set navdihnjen z resničnimi misijami NASA?


LEGO City 60231 Poveljstvo za gasilce
21,99 €

18,30 €

Novo

Zgrabi svojo sekiro in se pripravi na boj proti ognju. V LEGO® Cityju gori električna stikalna plošča in gasilska enota.
Pripravite načrt in polno zmogljivo gasilskega vozila, vendar ni časa za razlago – skoči noter! Razširite stožce, zgrabite gasilni aparat in pomagajte rešiti situacijo. In potem, kot nagrado, vzemite vroči kakav z gasilci, preden izbruhne še en ogenj!


LEGO Friends 41381 Čoln za reševanje
99,99 €

82,20 €

Novo

Ko trije prijatelji poskušajo rešiti kita, ki je obtičal v plitvih vodah zaliva v Heartlakeu, šteje vsaka sekunda. Vozite z Mio v njeni reševalni ladji, da pomagate kitu. Ohladite kita v ladijskem ledenem bazenu in ga peljite v globlje vode. Ko spustite kita v morje, lahko skupaj z dekleti potopite in pobirate morske vzorce.
Pomagaj Mii najti zakladnico z magičnim zemljevidom zaklada.


LEGO Harry Potter 75957 Reševalni čaroben avtobus
44,99 €

37 €

Novo

Pridružite se Harryju Potterju na divji, čarobni vožnji v Reševalnem avtobusu. Odprite tečajno stransko ploščo za dostop do notranjosti trinadstropnega avtobusa in naložite Harryjev kovček. Prav tako se lahko zabavate na najvišjem nadstropju avtobusa, samo odprite streho! Stan izdaja vozovnice in Ernie Boulevard še vedno obvlada svoje vozne sposobnosti, zato bodite pozorni na posteljo, ki se premika naprej in nazaj, ne udarjajte v lestenec, ki leti okrog – to bo nemirno potovanje!


LEGO City 60226 Space Shuttle Raziskovanje Marsa
31,99 €

28,90 €

Novo

Vesoljska agencija LEGO® City te potrebuje! Raziskovanje vesolja na vznemirljivem poslanstvu raziskovanja planeta Mars Poženite motorje, pojdite na Mars in začnite z raziskovanjem. Tja se lahko odpravite z vesoljskim vozilom. Nato dobite drone in ji pošljite na vesoljsko ladjo. Nato bo prišel izvidniški dron, ki vam bo prikazal zanimivo mesto. Ali veste, da je ta set navdihnjen z resničnimi misijami NASA?


LEGO Friends 41374 Andrea in zabava v bazenu
54,99 €

44,10 €

Novo

Glasbena navdušenka LEGO® Friends Andrea ve kako organizirati pravo zabavo s pomočjo kompleta LEGO Friends party. Pridružite se ji in se zabavajte na njeni zabavi v bazenu. DJ Andrea igra samo najboljše zadetke, LEGO Friends Stephanie pa trenira na valovih, katere ustvarja poseben stroj. Peljite Stephanie na tobogan in se pomaknite mimo slapu.


LEGO Harry Potter 75947 Hagridov ščit: Reševanje Klofana
64,99 €

59,50 €

Novo

Zaščitite hipogrifa Klofana pred zlobnimi uroki ministrov. V tem čudovitem kompletu LEGO®, ki ga navdihuje Harry Potter ™ in zapornik Azkabana, si vi, Harry, Ron Weasley in Hermiona Granger oglejte Hagridovo domovanje, ki je polno zanimivih stvari. Skrijte se pred ministrom med bučami, nato spustite verigo in odpeljite Klofana na varno.


LEGO City 60233 Odpiranje trgovine s krofi
84,99 €

68,10 €

Novo

Odpravite se v mesto in nakupite dobrote iz nove trgovine s krofi. Pazi, da žerjav previdno dvigne ogromni krof nad trgovino. Nato si oglejte vse igrače v trgovini z igračami. Pravkar so dobili kapo s propelerjem s popustom! Pazi, veriga se je zlomila in ogromna krofnica se bo odlepila! Policijski uradnik LEGO® City Duke DeTain se je lotil akcije! Ali lahko ujameš krof, preden se odlepi?


LEGO Harry Potter 75948 Grad v Hogwartsu
99,99 €

94,30 €

Novo

Vstopite na ikonično mesto iz filma o Harryju Potterju s tem modelom stolpa z uro. Pridružite se Harryju, Hermioni Granger in prijateljem, ki obiskujejo Dumbledorev študij, pojdite na lekcijo črne magije in si oglejte bolniško krilo in kopalnico prefekta. Uro na stolpu lahko obrnete in se podate na pustolovščino s časom. Ne pozabite se udeležiti božičnega plesa in plesati s pomočjo posebne funkcije. Ko vstopite v stolp, ne boste nikoli želeli oditi!


LEGO City 60228 Start vesoljske rakete
109,99 €

91,30 €

Novo

Vesoljska agencija LEGO® City te potrebuje! Pripravite se na izstrelitev raket s tem modelom, ki ga je navdihnila NASA in je poln znanstvenikov in astronavtov. V območju treninga lahko preizkusite, ali je vesoljsko vozilo pripravljeno za zbiranje geodetskih podatkov in ali je robot pripravljen raziskati pokrajino in najti zanimive predmete. Postavite teleskop v raketo in se nato z astronavti odpravite na enosmerno železnico, da bodo lahko prišli na krov. Vrni se v kontrolno sobo in pazite na odštevanje. V trenutku se bo začelo!


LEGO DUPLO 10907 Živali sveta
110 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pokažite svojemu otroku različne živali in okolja, ki jih najdete na svetu! Odpravite se na safari do afriške savane in se igrajte z oponašanjem leva in žirafe, opazujte simpatične gozdne živali med kanujem na gozdni reki, zgradite peščeni grad na tropski plaži in opazujte kite iz Južnega pola.


LEGO Friends 41378 Misija za reševanje delfinov
41,99 €

33,40 €

Novo

Pojdite ven s popolno podmornico LEGO® Friends Stephanie do zalivskega mesta Heartlake, kjer boste reševali delfine. LEGO Friends Kacey je na svojem podvodnem skuterju in išče skrinjico za zaklad, katero želi obdržati zase. Morda boste našli zemljevid zaklada na tej reševalni misiji LEGO. Pomagajte Stephanie osvoboditi delfine, poiščite zemljevid zaklada in ne oklevajte, da najdete zaklad pred Kacey.


LEGO Architecture 21045 Trg Trafalgar
84,99 €

66,60 €

Novo

Zgradite svoj model LEGO® kock, in sicer enega najbolj znanih svetovnih trgov. Trafalgarjev trg je bil imenovan v čast zmagi Lorda Horecija Nelsona nad Napoleonom v bitki pri Trafalgarju leta 1805. Od takrat je postal izjemno priljubljena turistična atrakcija in mesto številnih političnih in družbenih srečanj.


LEGO Architecture 21046 Empire State Building
104,90 €

87,50 €

Novo

Z izjemno zbirko LEGO® Architecture zgradite svetovno znan nebotičnik Empire State Building – motiv prihaja iz LEGO® Architecture. Empire State Building se dviga do vrtoglave višine 443 metrov. Nahaja se v središču New Yorka in se je začela graditi leta 1930. Nebotičnik je današnjo višino pridobil leta 1950, ko je bil dodan antenski stolp. Stavba je eden najbolj znanih spomenikov na svetu, ki jo obišče približno 4 milijone turistov letno.


LEGO City 60227 Mesečna vesoljska postaja
54,99 €

44,30 €

Novo

Vesoljska agencija LEGO® City te potrebuje! Pridružite se astronavtski ekipi na mesečni vesoljski postaji in jim pomagajte pri raziskovanju. Sprostite se lahko s pizzo in televizijo, nato pa na vadbeni stezi opravite nekaj vaje, in si privoščite dremež na antigravitacijski postelji. Ko je čas za akcijo, postavite astronavte v svoja vesoljska oblačila in pojdite z njimi na shuttle, ki prenaša lune geodeze nazaj na Zemljo, naj jih znanstveniki tam raziskujejo.


LEGO City 60230 Set znakov - vesoljske raziskave
44,90 €

37,60 €

Novo

Vesoljska agencija LEGO® City te potrebuje! Pridružite se posadki ljudi, ki stojijo za uspeh misije Mars Exploration Mission. Ali lahko na centrifugi upravljate z breztežnim treningom? Pomagajte znanstvenikom pri njihovih raziskavah. Preizkusite raketni motor ali poskusite z letenjem novega drona, preden ga naložite v raketo. Medtem se bodo astronavti zabavali v pogovoru s poročevalcem. Ali veste, da je ta set navdihnjen z resničnimi misijami NASA?


LEGO City 60232 Avtoservis
39,99 €

34,10 €

Novo

Usedi se za volanom zabavnega vozila in pojdi v garažo. Odpeljite avto na popravilo. Pomagajte mehaniku Harlu Hubbsu, da popravi avto in ga potem malo izboljšate. Preden odpeljete svoj avto, ga dobro operite za izjemen sijaj. Potem samo pomahajte avtomehaniku in se odpravite na cesto. Pomagajte državljanom LEGO® City pri popravilu.


LEGO City 60234 Set znakov – Zabavni sejem
39,99 €

33,70 €

Novo

Uživajte v zabavi z drugimi v zabaviščnem parku. Preizkusite svoje sposobnosti na strelišču. Vrzi obročke in poskusi pridobiti raco ali pokazati svoje mišice v testu moči. Nato si v trgovini s sladoledom vzemite odmor in dober sladoled, medtem ko stiltist naredi hišne živali iz balonov. Ali pa si pobarvajte vaš obraz z živimi barvami. Zabavni park LEGO® City je odličen kraj za vso družino!


LEGO Classic 11004 Ustvarjalna okna
31,99 €

27,80 €

Novo

Odkrijte nove domiselne načine za uporabo oken in vrat za gradnjo z LEGO® Classic Ustvarjalna okna. Izbirate lahko med različnimi LEGO kockami in ustvarite zabavne igrače. Zgradite robota z omaro v trebušnem delu, raketno hišo z nezemeljskim pilotom ali čebelo s krili iz oken. Nato postavite hišo z garažo s popolnim rdečim avtomobilom, uživajte v skrivnostni zabavi s hišo, ki straši ali ustvarite udobno hišo v obliki čevljev!


LEGO Friends 41337 Podmorski vrtiljak
29,99 €

27,10 €

Novo

Nebeške višine usmerite na podmorski vrtiljak. LEGO® Friends prijatelji Mii in Vicky kupita vozovnico in se povzpnejo po stopnicah do vrtiljaka. Obrnite gumb, da opazujete, kako se sedeži vrtijo in se nato dvignete do nebes. Na vsakem sedežu lahko sedijo do trije prijatelji. Po vsem tem vrtenju se bo vrtel ves svet!


LEGO Friends 41362 Supermarket v mestu Heartlake
32 €

Novo

Pojdite v supermarket in kupite dobrote s prijatelji LEGO® Friends Olivia in Stephanie. Pojdite v popoln avto in se odpravite po nakupih. Pomagajte Stephanie voziti in kupiti njene najljubše jedi. Ne pozabite na zdravo sadje in zelenjavo. Kupite avto in dobite nagrado. Poskusite nekaj okusnega, kot je sladoledna kopel.


LEGO Friends 41372 Stephanie in gimnastična predstava
31,99 €

27,60 €

Novo

Prijateljici LEGO® Friends Stephanie in Mia se udeležujeta gimnastičnega tekmovanja v mestu Heartlake. Pomagajte jim, da se pripravijo v garderobi, kjer lahko uživajo prigrizke in pijače polne energije. Pazi, kako Stephanie nastopa s trakom na vrtljivi platformi. Ne pozabite namaziliti rok na Mii, preden skoči na vzporedne palice. Obe deklici sta osvojili zlato medaljo za gimnastično predstavo.


LEGO Friends 41376 Misija reševanja želve
21,99 €

16,80 €

Novo

Pomagaj LEGO® Friends Oliviji in njenemu robotu Zobu rešiti želve, ki so nasedle na skali. Izraz za reševanje želv z brezhibnim amfibijskim vozilom. Odpeljite jih na varno reševalno postajo, kjer jih čaka njihova mati. Pomagajte Oliviji zdraviti želve in jim nato dati nekaj mleka in sadja.


LEGO Friends 41379 Restavracija v mestu Heartlake
60 €

Novo

V LEGO® mestu Heartlake diši pizza. Pridite z LEGO Prijateljico Emmo na skuterju v picerijo, kjer jo čaka Ethan. Pomagaj mački Chic, da se spoprijatelji s z ostalimi kosmatinci. Čeprav je danes restavracija še zaprta, je prišel en obiskovalec. Oblikujte Ethanovo maskirno Prankzi v obliki črne čelade in mu pomagajte razpršiti grafite na kontejner in steno.


LEGO Friends 41384 Andrea in poletni zaboj v obliki srca
7,99 €

Odlična cena

Skočite v bazen LEGO® Friends s Andreo in se neizmerno zabavajte. Postavite jo na napihljivo raco in pustite da uživa na sladoledu in soncu. Ko se hoče skriti v senci, lahko raztezate sončnik. Spakiraj vse svoje stvari v škatlo in zaprite pokrov, da boste lahko s seboj vzeli vse kar potrebujete.


LEGO Friends 41385 Emma in poletje v obliki srca
7,99 €

Odlična cena

Prijateljica LEGO® Friends Emma raziskuje podmorski svet na svojem skuterju, da bi dobila navdih za svoje nove stvaritve. Pomagajte ji raziskati morsko dno na svojem podvodnem skuterju. Nekaj lepega vedno pade v njeno okno – danes je našla dragulje. Na plaži lahko postavite Emmo na njeno brisačo z imenom, ki se ogreje na soncu.


LEGO Friends 41386 Stephanie in poletni zaboj v obliki srca
7,99 €

Odlična cena

Na svetu ni ničesar, kar bi LEGO® Friends radi imel več kot dan aktivnosti in zabave.
S svojim okencem za srce boste pogledali zabaven pomol na plaži. Streljajte pločevinke z vodno pištolo in osvojite lepo nagrado na vrtiljakih. Ko jih vse ustreli, boste osvojili balon v obliki psa. Nato vse spakirajte v škatlo v obliki srca in vzemite zabavo s seboj.


LEGO Friends 41387 Olivia in poletna škatla v obliki srca
7,99 €

Odlična cena

Pridružite se družbi Zob in LEGO® Friends Olivia in pojdite z njimi na plažo. Navdušenka nad tehnologijo Olivia se je odločila za veliki prenosni žar. Toda ne pozabite ga na plaži. Ko ga ne boste več uporabljali. Nato spakirajte vse stvari v srčno škatlico in vzemite zabavo s seboj na pot.


LEGO Friends 41388 Mia in poletje v obliki srca
7,99 €

Odlična cena

Pojdi na plažo s prijateljico LEGO® Friends Mio. Zgrabite vedro in lopato in ji pomagajte zgraditi peskovski grad za svojega prijatelja. Raziščite plažo in poiščite zastavo, ki jo lahko postavite na stolp in lupino, s katero lahko okrasite vhod. Po težkem delu je čas, da se ohladite v morju! Nato spakirajte vse stvari v srčno škatlico in vzemite zabavo s seboj na pot.


LEGO Harry Potter 75945 Expecto pokrovitelj
21,99 €

17,90 €

Novo

Pomagajte Harryju Potterju rešiti Sirius Black pred Dementorjevimi! Pomislite na svoje najsrečnejše spomine in pričarajte pokrovitelja s Harryjem – tako kot v filmu Harry Potter in jetnik iz Azkabana. Bo Harryju uspelo? To je odvisno od vas samih.


LEGO Harry Potter 75946 Madžarski zmaj: Turnir s tremi čarovniki
39,99 €

34,30 €

Novo

Pridite na ogledi turneja treh čarovniških šol iz filma Harry Potter™ in Ognjeni kelih ter pomagajte Harrymu poiskati zlato jajce. Zgrabi svojo palico in pomagaj Harryju zmagati v njegovem tekmovanju – Viktor Krum, Fleur Delacour in Cedric Diggory – in nato tekmujte z enim od najbolj nevarnih zmajev v čarovniškem svetu. Pripravite palico in pokličite vašo metlo Ognjeno strelo.


LEGO Jurassic World 75934 Dilophosaurus v teku
26,99 €

24,80 €

Novo

Raziščite LEGO® Jurski svet z Owenom Gradyjem in zgradite drone, ki vam bodo pomagali, da primerno pazite na dinozavre. Meet Hudson Harper – Ta otrok ve vse o dinozavrih. Dovolite si iz LEGO kock postaviti glavo dinozavrov. Toda, bodite previdni! Mladi Dilophosaurus je pobegnil in je nekje verjetno za Hudsonom. Z Ownom zgradite izjemen, izjemen dron, ustrelite mrežo in ulovite dinozavra.


LEGO Jurassic World 75935 Baryonyxom: Srečanje
69,99 €

57,50 €

Novo

Zaustavite Danny Nedermeyer in Sinjina Prescotta, se spuščata v nevarni lov na zaklad v LEGO® Jurskem svetu! Legenda pravi, da se zaklad skriva nekje v džungli, Danny in Sinjin pa ga želita najti s pomočjo zemljevida in stare video kasete. Toda Baryonyx misli, da hočejo ukrasti ribe! Pomagaj Owenu Gradyju in Claire Dearing razložiti, da gre za nesporazum. Nato pojdite v to s psom in preženite slabe preden lahko ukradejo zaklad!


LEGO Super Heroes 76118 Mr. Freeze™ vs. Batman na Batmotorce™
29,99 €

24,80 €

Novo

Alarm! Mr. Freeze™ želi zamrzniti celotno GOTHAM CITY™! Hitro pomagajte z LEGO® Batmanom in Robinom na Batmotorju v tem kompletu. Uživaj z motornimi sanmi. Zamrzni in se izogibaj njegovi zamrzovalni pištoli. Potem se je Batmanov motocikel razdelil na dva dela superpadoucha v past. Napad z Robinovim mečem in Strefom. Freeze pomaga Batmanu z batarangom in ejektorjem.


LEGO Super Heroes 76120 Batmanovo letalo in hekerji
54,99 €

48,40 €

Novo

LEGO® Batman, komisar Gordon in SHAZAM. Superpadouch je ukradel sef, ga pritrdil na helikopter in zdaj poskuša pobegniti. Ulovite ga z Batmanovim lovilnim Batwingom in policijskim avtomobilom komisarja Gordona. Izogibajte se raketam za helikopterje in poskrbite za Batwingsa in s tem za orožje, da bo brezhibno. Ulovi helikopter in poskrbi za pristanek Rangersa, preden pobegne z ukradenim denarjem in dragulji.


LEGO Super Heroes 76122 Clayface™ Napad na Batmanovo jamo
109,99 €

96,80 €

Novo

Bruce Wayne™ se mora spremeniti v Batman in ustaviti Clayface ™, ki napade LEGO® Napad na Batmanovo jamo. Preverite ustreznost in skočite na Bat-Tank. Ustreli pošast in poskusite ga zadeti z raketami in kljuko Bat-Tanka. Stopite v stik z Batwoman™ in rešite Robin iz krempljev velikih rok Clayface. Ampak pazi – Two-Face™ poskuša izvleči Catwoman™ iz zapora. Morate tudi predvideti, kaj vse lahko pripelje do uničenja Batmanove jame!


LEGO Super Heroes 76137 Batman™ vs. Riddler™ in rop
10,70 €

Novo

Pomagajte Batmanu premagati zločinca vlomilca banke GOTHAM CITY ™ v tej razburljivi LEGO® DC Batman igri! Superpadouch je oropal bankomat in zdaj beži na svojih rolerjih. Skoči v Batmanovo neverjetno LEGO Bat-vozilo in se odpravi na dogodivščino. Odprava na Riddler Rangers Batarang na Zemljo in Save Stolen Money!


LEGO Super Heroes 76138 Batman™ in Jokerjev pobeg
45 €

Novo

Batman, potrebujemo pomoč! Harley Quinn™ pomaga Jokerju Pobeg iz zapora Arkham. Hitro se odpravi na mesto zločina v Batmanovem helikopterju. Pazite na bombe, ki so bile izpuščene iz katapulta. In ne pustite, da Harley Quinn uniči zid z verigo in kljuko. S tem neverjetnim kompletom LEGO® z Batmanom in Jokerjem se zabava nikoli ne konča.