132 artiklov

LEGO Tehnika 42094 Nakladalec goseničar
64,99 €

57,40 €

Novo

Ta neverjeten LEGO® Technic nakladalec na gosenicah ima rumeno in črno barvno zasnovo obdelave z atraktivnim izgledom in je opremljen z odlično kombinacijo dodelanih nakladalskih funkcij. Ko si zaželite ponovnega sestavljanja, lahko povsem na novo zgradite model na ogromnem ogrodju.


LEGO Classic 11002 Osnovni sklop kock
19,99 €

16,70 €

Zadnji kos!

Ustvarite in zasnujte svoje sanje ter se igrajte z LEGO Classic. Odkrijte nepozabno izjemno zabavo s tem kompletom kock. Izbirajte med barvitimi kockami, kolesi in očmi in zgradite veliko nepozabnih klasičnih modelov, od viteza do konja do popolnega pošastnega tovornjaka.


LEGO Ninjago 70665 Samurajev robot
15,99 €

13,40 €

Zadnji kos!

Zaženi samurajskega robota z Nya – v preobleki Samurai X! Izogibajte se napadom Krunchusa z mečem in pazite na Nuckalovo kostno sekiro. Brani se z robotsko masivno katano in dvojno katano. Ustreli iz ostrostrelca in uničite skeletne generale!


LEGO Friends 41366 Olivia in kavarna s pecivom
31,99 €

26,90 €

Novo

Pomagajte LEGO® Friends Olivii v njeni na novo odprti slaščičarni. Izberite najbolj okusno sladico iz hladilnika ali pa ustvarite svoje dobrote v norih izdelovalcih tort. Zavihajte si rokave! Izgleda, da Olivia potrebuje pomoč v kuhinji.


LEGO Ninjago 70668 Jayjev nevihtni ščit
39,99 €

36,80 €

Zadnji kos!

Pridite v Nye, da bi se borili proti plemenu Hadi v Jayjevemu nevihtnemu letalu! Skočite v kabino tega hitrega letala in vzletite v nebo. Podaljšajte krila in razkrijte ogromne zlate lopatice. Ustreli iz ostrostrelca na Pythor in Lashu.


LEGO Star Wars 75229 Pobegnite iz Zvezde smrti
35 €

Zadnji kos!

Pomagajte Luki Skywalker in princesi Lei pobegniti iz Zvezde smrti! Uporabite vzvod in hitro zaprite vrata. Ko boste obrnili kolo, boste poslali stormtrooperja navzdol. S pomočjo sidrnega kavlja bosta Luka in Leia poskušala pobegniti na varno. Ali bodo naši junaki uspeli?


LEGO Creator 31093 Rečna barka
31,99 €

26,90 €

Novo

Uživajte v 3 možnostih sestavljanja s tem kompletom LEGO® Creator 3 v 1. Postavite si rečno barko in nanjo postavite letalo in rakovico ali ribiško vasico s kavarno in ribiško ladjo.


LEGO Friends 41368 Andrea in talent show
54,99 €

45,50 €

Novo

LEGO® Friends Andrea je izredno nadarjena in v tem šovu resnično počne vse. Andrea bo še posebej navdušena če bo imela veliko občinstva. Združite in izmenjavajte odre in si oglejte, kako Andrea izvaja uroke, poje ali igra bobne. Nato uporabite ognjemetno funkcijo in popestrite Andrein nastop.


LEGO Star Wars 75233 Velikanska ladja droid
64,99 €

57,40 €

Zadnji kos!

Vkrcajte se z načelnikom Tarffulem in Yodo v velikanski droid! Odprite pilotsko kabino in posedite droida iz planeta Kashyyyk. Izstrelite rakete v sovražnike in strelajte s puškami, ko jih boste videli. Jih boste premagali in zmagali v bitki?


LEGO Star Wars 75234 Napad hodečega stroja AT-AP
74,99 €

66,40 €

Zadnji kos!

Pomagajte Chewbaccu in kloniranem poveljniku Gree poraziti vojsko droidov s hodečim strojem AT-AP Walker! Odprite zgornji del, posedite jih na sedeže in usmerjajte hodeči stroj. Dvignite tretjo nogo za še večjo stabilnost in BUM!


LEGO City Great Vehicles 60220 Smetarski tovornjak
21,99 €

17 €

Zadnji kos!

Nadenite si rokavice, čas je, da počistite ulice LEGO® City! Vzemite vašo metlo, vaš partner pa bo zgrabil lopato in skupaj lahko pobrišete smeti. Pospravite smeti tja kamor spadajo in sicer v zabojnik.


LEGO Classic 11001 Kocke za sestavljanje domišljijskih likov
9,90 €

Zadnji kos!

Zgradite dodelan klasičen parni vlak, prijetno in udobno hišo, klavirske glasbene tipke, prikupnega rdečega dinozavra ali karkoli po vaši domišljiji – vse to z nizom večbarvnih LEGO® Classic kock za sestavljanje domišljijskih likov – možnosti je neskončno!


LEGO Friends 41364 Stephanie in avto s prikolico
21,99 €

17 €

Zadnji kos!

Uživajte celodnevno zabavo s tem setom LEGO® Friends 41364 Stephanie in avto s prikolico. Ta set je odlična igra za vse ljubitelje narave. Skočite v avto, s svojim psom Dashem, in ga natovorite s kolesom ter si privoščite cel dan v naravi.


LEGO Minecraft 21148 Minecraft velika figura: Steve s papigo
16,99 €

13,40 €

Zadnji kos!

Zabavajte se ob igranju s to čudovito igračo Minecraft ™ Steve Parrot s papagajem, ki je zagotovo ne smete zamuditi pri vašem najmlajšem sestavljalcu. Potegnite ročico na zadnji strani, nato bo Steve začel premikati roko, pokličite še vašo papagajko, da bi naredili pustolovščino Minecraft še popolnejšo.


LEGO Ninjago 70664 Spinjitzu Lloyd vs. Garmadon
22 €

Zadnji kos!

Postavite Lloyda v svoj energetski spinner in Lord Garmadon v njegov uničujoč spinerju, izberite napad, obrambni ali hitri način in pršice. Preizkusite nove bojne tehnike, ustvarite svoje lastne izzive Spinjitzu in tekmujte s prijatelji.


LEGO City Police 60209 Letalska policija in rop za diamante
49,99 €

45,50 €

Novo

Pridružite se LEGO® City letalski policiji in doživite veliko akcije! Vstopite v kabino policijskega oklepnika in vzemite dragoceni diamant. Kaj je bil ta hrup? Nekdo je na strehi in poskuša ukrasti tovor! Skočite v svoje letalo in preprečite nepridipravim njihov rop.


LEGO Creator 31091 Priprava raketoplana
24,99 €

23,10 €

Zadnji kos!

Uživajte v 3 možnostih sestavljanja s tem kompletom LEGO® Creator 3 v 1. Sestavite vozilo za transport rakete in jo prestavite na transportno vozilo ali pa sestavite tovornjak s prikolico.


LEGO Classic 11003 Kocke z očmi
31,99 €

26,90 €

Novo

Ta posebni komplet LEGO® Classic Dice and Eyes vključuje pester izbir LEGO kock, hkrati pa tudi ogromen nabor velikih oči različnih barv, velikosti in izrazov, ki omogočajo oživeti vseh vaših stvaritev!


LEGO Friends 41367 Stephanie in jahalna proga
41,99 €

34,40 €

Novo

Igrajte mojstra jahanja v igri LEGO® Friends 41567 Stephanie in jahalna proga. Pred dirko, umijte in ohladite vaše konje v hlevu. Ko se tekmovanje začne, vodite konja po dirkališču, naredite težke skoke in poskusite ne zamuditi barov.


LEGO Minecraft 21152 Avanture piratske ladje
54,99 €

47,50 €

Zadnji kos!

Pridružite se Alexu na razburljivi piratski pustolovščini v svetu Minecraft ™ na strašnem otoku lobanj. Zgradite piratsko ladjo z zlato dekoracijo, s piratsko zastavo, vkrcnim dvižnim mostom, topom, in prikupno papigo.


LEGO DUPLO 10901 Gasilski avto
19,99 €

17 €

Novo

Igrajte scenarije iz resničnega življenja z dodelanim setom LEGO® DUPLO® Moje mesto. Požarno vozilo je mogoče zelo preprosto sestaviti – med drugim vključuje tudi predal za odpiranje in nagibno lestev. Vaši najmlajši bodo navdušeni nad tem, da pomagajo gasilcem rešiti ljubko mačko iz vrha krošnje drevesa!


LEGO City Great Vehicles 60221 Potapljaška jahta
21,99 €

17,60 €

Zadnji kos!

Spustite potapljaško bojo in se pripravite na pustolovščino! Oblecite svojo opremo in skočite čez palubo jadrnice v globoko modro morsko vodo. Vklopite fotoaparat in se presenetite, kaj ste našli pod vodo. Ali je to zaklad? Pazi meč!


LEGO City Police 60208 Ujeti tat s padalom
31,99 €

26,90 €

Zadnji kos!

Pridružite se LEGO® City letalski policiji in doživite veliko akcije! Kaj je rdeča pika na nebu? To je lopov, ki je skočil s padalom! Skoči v izjemno hiter helikopter in ujemi vse nepridiprave preden pobegnejo. Vaš partner v tem času lovi pajdaša na kolesu.


LEGO DUPLO 10902 Policijska postaja/garaža
29,99 €

25 €

Novo

Igrajte scenarije iz resničnega življenja z dodelanim setom LEGO® DUPLO® Moje mesto. Pomagajte policistom, da stopijo na plin v policijskem avtomobilu z utripajočimi lučkami in zvokom sirene ter ujamejo tatove, saj jim želijo na vsak način pobegniti! Nato nepridiprava odpeljite nazaj na policijsko postajo in ga varno zaklenite v zaporniško celico.


LEGO Architecture 21044 Pariz
54,99 €

44,60 €

Zadnji kos!

Poglobite se v najbolj znana mesta sveta – zaradi tega čudovitega panoramskega modela Pariza boste želeli raziskovati vse njegove značilnosti. Ta model LEGO je bil zasnovan zato, da zagotovi prijetno izkušnjo vsem tistim, ki jih zanima arhitektura, potovanja, zgodovina in zasnova.


LEGO City 60212 Žar in ogenj
9,90 €

Zadnji kos!

Čas je, da postanete LEGO® City junak! Zgrabi čelado in opremo za gašenje požarov. Pazite, drevo gori! Pomagajte gasilcem, izvlecite vedro in se lotite dela.


LEGO City 60216 Gasilci v središču mesta
109,99 €

103 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Zaščitite prebivalce mesta LEGO® City s protipožarno akcijo 60216 Gasilci v središču mesta V središču mesta je izbruhnil požar. Ali lahko ugasneš ogenj, preden se razširi? Izkusite še en razburljiv dan gasilcev v LEGO Cityju!


LEGO City 60217 Gasilsko letalo
41,99 €

33,80 €

Zadnji kos!

Pomagajte gasilcem iz LEGO® Cityja zaščititi naravo in živali z vznemirljivim setom 60217 Gasilsko letalo. V bližnjem gozdu je izbruhnil suhi požar. Skočite v letalo in se borite proti ognju. Tukaj je prikupna žival ujeta pod drevo, ki gori! Ali boš prišel pravočasno?


LEGO City Great Vehicles 60218 Vozilo za puščavo
9,90 €

Zadnji kos!

Pripravite se, pozor, start! Nadenite si čelado in zadirkajte v puščavo s tem enostavno sestavljivim vozilom. Najhitrejše zagotovljena zmaga, ampak pazite se škorpijona! Izogibajte se mu, stopite na plin in se peljite do ciljne črte! Uživajte v še eni odlični dirki v LEGO® City Desert!


LEGO City Great Vehicles 60219 Gradbeni nakladalnik
9,99 €

8 €

Novo

Nadenite si čelado in hitro na delo! Povlecite ograjo iz tal s pomočjo nakladalnika. Primite za kladivo, zlomite beton in odstranite nered z uporabo prednjega nakladalnika. LEGO® City delavci imajo danes veliko dela!


LEGO City Great Vehicles 60240 Avanture na kajaku
9,90 €

Zadnji kos!

Peljite kajak do terenskega avtomobila in se pripravite na pustolovščino. Ne pozabite zapakirati fotoaparata in se odpraviti na izlet do reke. Vzemite kajak iz avtomobila, si oblecite rešilni jopič in vstopite v vodo. Tukaj je velika žaba! Posnemite sliko in nadaljujte veslanje po toku in se pustite zabavi!


LEGO City Police 60206 Zračna policijska baza
9,90 €

Zadnji kos!

Izkusite še en razburljiv dan v LEGO Cityju! Skočite v policijsko letalo in opazujte LEGO® City iz oblakov! Ali ni to ropar s sefom? Priklopite luči in se spustite v mesto ter ujemite tatu preden pobegne.


LEGO City Police 60207 Letalska policija
22 €

Novo

Pridružite se LEGO® City letalski policiji in doživite veliko akcije v oblakih! Kaj se dogaja na trgu? Kdo nadzoruje dron in zakaj se pomika okoli kipa? Počakaj, tat jo poskuša ukrasti! Pokličite policijski helikopter in ujemite tatu preden pobegne s svojim dronom.


LEGO Creator 31086 Vesoljska ladja
15,99 €

13,40 €

Zadnji kos!

Uživajte v 3 možnostih sestavljanja s tem kompletom LEGO® Creator 3 v 1. Zgradite vesoljsko ladjo ter se podajte v čudovito neskončno vesolje v futurističnem vesoljskim dodelanim plovilu ali uživajte v sci-fi avanturi z letenjem robota.


LEGO Creator 31087 avtomobil za sipine
13,99 €

12,20 €

Zadnji kos!

Uživajte v 3 možnostih sestavljanja s tem kompletom LEGO® Creator 3 v 1. Sestavite avtomobil na sipinah in ga spremenite v hitro letalo, s katerim lahko poletite, ali pa se spustite po neravnem terenu z odpornim štirikolesnikom.


LEGO Creator 31089 Dirkalni model Sunset
21,99 €

18 €

Zadnji kos!

Uživajte v 3 možnostih sestavljanja s tem kompletom LEGO® Creator 3 v 1. Sestavite dirkalni model Sunset in ga oblikujte v klasičen dirkalni avtomobil z odpirajočo se streho ali ga spremenite v zmogljiv motorni čoln in uživajte v hitri akciji.


LEGO Creator 31092 Dogodivščine s helikopterjem
9,99 €

8,90 €

Zadnji kos!

Uživajte v 3 možnostih sestavljanja s tem kompletom LEGO® Creator 3 v 1. Sestavite si model iz serije Dogodivščine s helikopterjem in ga spremenite v motorni čoln ali letalo in uživajte v popolni zabavi.


LEGO Creator 31094 dirkalno letalo
31,99 €

26,90 €

Zadnji kos!

Uživajte v 3 možnostih sestavljanja s tem kompletom LEGO® Creator 3 v 1. Sestavite si dirkalno letalo in ga oblikujte tako, da ga boste lahko uporabili tudi kot helikopter ali šobo z vrtljivimi nastavki.


LEGO Disney Princess 41158 Jasmina in njena kupola
11,99 €

10,70 €

Zadnji kos!

Jasmina in njena kupola je odlična za ljubitelje animiranih filmskih zgodb Aladin od Walta Disneyho. Komplet vsebuje mini lutko princeso Jasmino, balkon, kozarec in steklenico s parfumom za zabavo in kreativno igranje. Odprite kupolo in vanjo shranite vse potrebne stvari.


LEGO Disney Princess 41159 Vožnja pepelke s kočijo
22 €

Zadnji kos!

Pripeljite se na ples s kočijo s konjsko vprego skupaj s princeso Pepelko iz Disneyja ter se igrajte s čudovitimi LEGO® figuricami mačk in miši. Skupaj s svojo princeso doživite čarobne trenutke iz filma Pepelka iz Walta Disneyja.


LEGO Disney Princess 41160 Ariela in njen grad v morju
26,99 €

23,30 €

Zadnji kos!

Igrajte se s princeso Arielo, uživajte življenje na gradu v morski globini in se podajte iskanje zakladom s čolnom, Maxom in Flounderjem. Komplet vključuje zabaven tobogan, pasjo uto, čoln in posebno podlogo za začetnike, s katero bodo uživali v sestavljanju tega in drugih modelov.


LEGO Disney Princess 41161 Palača Aladina in Jasmine
34,99 €

29,60 €

Zadnji kos!

Poletite okoli palače na očarljivi preprogi z Aladinom in Jasmino iz Disneyja. Pomagajte Aladinu, da preleti tržnico, se izognil kači, vstopil v jamo in našel čarobno svetilko.


LEGO Disney Princess 41162 Kraljevsko praznovanje Ariele, Trnuljčice in Tiane
49,99 €

43,60 €

Zadnji kos!

Igrajte se s 3 vašimi najljubšimi Disneyjevimi princesami v tem posebnem kompletu LEGO® Disney. Zavrtite parket Trnuljčice in zaplešite z njo na balkonu. S princeso Arielo se odpravite na vožnjo z njenim podmorskim vozilom. Nato specite rogljičke v restavraciji skupaj s princeso Tiano in njenim žabjim prijateljem.


LEGO Disney Princess Locika in njenim stolpom 41163
11,99 €

10,70 €

Novo

Igraj se s princeso Locikou iz Disneyja in njenim grajskim stolpom. Odprite enostavno sestavljiv stolp in se igrajte v njem. Locika opazuje zunanji svet skozi okno. Lahko ji pomagate pri česanju las ali pri pripravi hrane. Nato položite vse dele v stolp, ga zaprite in ga vzamete kamorkoli s seboj.


LEGO DUPLO 10883 Moj prvi vlečni avto
9,99 €

8,10 €

Zadnji kos!

Vaši najmlajši se bodo zaljubili v LEGO® DUPLO® Moj prvi vlečni avto. Ta kompaktni komplet je odlična igračka, s katero se bodo lahko vaši najmlajši igrali povod, kjerkoli že ste! DUPLO kocke so posebej izdelane tako, da so varne za majhne roke.


LEGO DUPLO 10884 Moje prvo igranje s sestavljivimi živalmi
14,99 €

13,40 €

Novo

Sestavite vaše najljubše živali v živopisanih barvah ter zgradite džunglo – prav gotovo bodo živali uživale ob guganju. Zahvaljujoč velikim kockam je mogoče modele zlahka znova sestaviti. DUPLO kocke so posebej izdelane tako, da so varne za majhne roke.


LEGO DUPLO 10885 Moje prve sestavljive živali
19,99 €

17 €

Novo

LEGO® DUPLO® Kit Moja prva sestavljanka je enostaven in zabaven način, da naučite vaše najmlajše, kako je smiselno sestaviti kocke skupaj, da bodo pristajale drug na drugo. DUPLO kocke so posebej izdelane tako, da so varne za majhne roke.


LEGO DUPLO 10893 Spider-Man vs. Electro
22,99 €

17 €

Zadnji kos!

Pomagajte Spider-Man iz Marvela razstreliti pajčevino in preprečiti, da bi Electra uničila banko. Nato zberite dokaze s pomočjo kamere! Zgradite in obnovite bančni sef z odpiranjem.