iRobot Roomba i7150 robotski sesalnik

Ocena: 4,8 8 ocen Znamka: iRobot Naša številka: 1503277

iRobot Roomba i7150 robotski sesalnik

iRobot Roomba i7150 Z WiFi povezan robotski sesalnik z močno dvojno gumijasto krtačo za dvigovanje umazanije za različne površine – Idealno za hišne ljubljenčke – Uči se, mapira in se prilagodi vašemu domu – Očisti po sobah – Očisti po predmetu – Personalizirani predlogi – Združljivost glasovne pomoči. Celoten opis

584.74
4.8 8

899,90 € Vključno z DDV
584,74 €
-35%
Zadnji kos!

Naša številka: 1503277

Predstavitev

Opis artikla

iRobot Roomba i7150 Z WiFi

 • Robotski sesalnik Roomba® i7 – pameten. Natančen. Zmogljiv. Nauči se vašega doma in vaših rutin, da se lahko prilagodi vašemu načinu življenja. Uporabite zmogljivo čiščenje, ko, kjer in kot želite, z enim ukazom prek svoje glasovne pomoči Google ali Alexa. 
 • iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje, vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.
 • Čisti, kadar, kjer in kot želite – z napredno navigacijo lahko i7 očisti umazanijo, kjer koli želite in kadar želite. In kar je prav tako pomembno, lahko ostane stran od mest, kamor nočete, da gre.
 • Sesalnik posesa umazanijo v trenutku – Najnovejše mapiranje in pametna navigacija vam omogočata, da pošljete i7 na mesta umazanije, ko se te zgodijo, s preprostim ukazom glasovne pomoči*. *Deluje z napravami, ki podpirajo Google asistentom in Alexa. Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC. 
 • Majhen prah? Večje usedline? To ni težava – Posesa trdovratno umazanijo s 3-stopenjskim sistemom čiščenja, ki uporablja dvojno gumijasto krtačo za različne površine in 10X moč sesanja*. *V primerjavi s sistemom čiščenja Roomba® 600 serije.
 • Nauči se načina vašega življenja. Posluša vaš glas – Nauči se vaših navad čiščenja in podaja prilagojene predloge. Priporoča tudi stvari, na katere sami mogoče sploh ne bi pomislili, na primer dodatno čiščenje med sezono alergij ali sezono odpadanja dlak hišnih ljubljenčkov. 
 • Vodi ga resna pametna (smart) tehnologija – z vrhunsko navigacijo vSLAM® i7/i7 + mapira vaš dom za navigacijo v urejenih in učinkovitih linijah. Če je baterija skoraj prazna, se naprava sama napolni in ponovno začne tam, kjer je ostala, da bi zagotovila, da bo delo opravljeno.

iRobot® Roomba® i7150 – Nauči se vašega doma. Vklopi se v vaše življenje

iRobot® Roomba® i7150 – Nauči se vašega doma. Vklopi se v vaše življenje. 


Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij

iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje – vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.

Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij

Čisti, ko, kjer in kot vi želite

Čisti, ko, kjer in kot vi želite

Tehnologija mapiranja Imprint® Smart omogoča nadzor nad tem, katere sobe se čistijo in kdaj, za sesanje, ki deluje okrog vas in vašega urnika. Poleg tega lahko svojemu robotu naročite, da se izogiba določenim območjem ali predmetom s prilagodljivimi območji varovanja pred vstopom v določena območja. 


V trenutku posesa umazanijo

I7 lahko očisti določene madeže, takoj ko nastanejo, tako da, če stopate skozi vrata in opazite drobtine pod kuhinjsko mizo, lahko s pomočjo apliakacije iRobot Home ali vaše glasovne pomoči Google ali Alexa i7 sporočite, da naj takoj očisti to mesto, in čiščenje je opravljeno. Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc., ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.

V trenutku posesa umazanijo

Majhen prah? Večje usedline? Ni težav

Majhen prah? Večje usedline? Ni težav

Doživite celovito čiščenje z dvojnimi gumijastimi ščetkami za različne površine in 10X moč sesanja*, ki posesa umazanijo, usedline in dlake hišnih ljubljenčkov, kjer koli se skrivajo, skupaj s krtačo za robove, ki poskrbi tudi za podrobnosti.


Nauči se načina vašega življenja. Posluša vaš glas

Robotski sesalnik Roomba® i7 se nauči vaših navad čiščenja, da lahko ponudi prilagojene urnike, medtem ko združljivost z Google asistentom in Alexa omogočata začetek čiščenja le z zvokom vašega glasu. Predlagal bo celo dodatno čiščenje, ko je na vašem območju velika koncentracija cvetnega prahu ali med sezono izpadanja dlak hišnih ljubljenčkov. *Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc., ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.

Nauči se načina vašega življenja. Posluša vaš glas.

Vodi jih resna pametna tehnologija

Vodi jih resna pametna tehnologija

Z navigacijo vSLAM® se i7 nauči tlorisa vašega doma in oblikuje osebne pametne mape, ki mu omogočajo strokovno čiščenje in manevriranje v urejenih in učinkovitih linijah. Če je baterija skoraj prazna, se naprava sama napolni in ponovno začne tam, kjer je ostala, da bi zagotovila, da bo delo opravljeno.


Postaja vedno pametnejši

Pri iRobotu nenehno inoviramo programsko opremo naših robotov z najnovejšimi tehnološkimi in revolucionarnimi lastnostmi* – Te inovacije pošiljamo neposredno na vaše robote, da ti postajajo še pametnejši.

Postaja vedno pametnejši

Vaša zasebnost je naša prioriteta

Vaša zasebnost je naša prioriteta

Trudimo se zagotavljati najvišje standarde zaščite zasebnosti, s čimer bomo zagotovili, da bodo vaši podatki ostali zasebni, varni ter da se bodo uporabili za izboljšanje vaše izkušnje in uspešnosti vašega robota.


Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot

Izdelujemo robote, ki trajajo – zasnovani so z vami v mislih, narejeni za zanesljivost in podprti z odzivno službo za stranke. Če kadar koli potrebujete pomoč, so vam na voljo dobro usposobljeni agenti za pomoč strankam po telefonu ali e-pošti, s katerimi lahko svojega robota hitro ponovno usposobite za čiščenje.

Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot

Visoka zmogljivost, inteligentno čiščenje

1 Roomba® i7150

1 polnilna postaja Home Base®

1 napajalni kabel

1 navidezni zid z dvojnim delovanjem Virtual Wall® (vključeni 2 AA bateriji) 

1 dodatni filter

1 dodatna stranska krtača

Visoka zmogljivost, inteligentno čiščenje

iRobot predstavlja – prilagojeno čiščenje, ki ga poganja iRobot Genius™ domača inteligenca

 • Z obeležjem svoje 30. obletnice, podjetje daje strateški poudarek na programski in digitalni izkušnji. Še naprej se razlikuje v razvoju pametnih tehnologij, katere vam omogočajo vsakodnevno čiščenje, tudi če delate od doma.
 • Čiščenje tam, kjer ga potrebujete: Roboti iRobot z Imprint™ tehnologijo* se vašega prostora strojno učijo in samodejno zaznajo in predlagajo čistilne cone okoli določenih predmetov, kot so kavči, mize in kuhinjski pulti. Tako lahko robota po večerji pošljete na čiščenje samo pod jedilno mizo – s pomočjo aplikacije** ali s pomočjo glasovnega asistenta**.
 • Čiščenje, ko ga potrebujete: S pomočjo iRobot Genius™ in prenovljene aplikacije iRobot HOME**, iRobot roboti prepoznajo vaše čistilne navade.
 • Čiščenje kakor želite: iRobot roboti* sčasoma postanejo pametnejši in s spoznavanjem vaših nastavitev čiščenja razumejo, kako želite čistiti vaš dom. Nova inteligenca presega osnovno nastavitev urnika.
 • *Na voljo pri serijah robotskih sesalnikov Roomba i7 in s9 in robotskem pomivalcu Braava m6.
 • **Aplikacija iRobot Home in glasovno upravljanje nista na voljo v slovenskem jeziku.
iRobot predstavlja - prilagojeno čiščenje, ki ga poganja iRobot Genius™ domača inteligenca

Tehnične podrobnosti

Wi-Fi povezljiv z aplikacijo iRobot Home I Povezljiv z Braavo m6
3-stopenjski sistem čiščenja I Razrahlja I Dvigne I Vsesa Premium
Stranska krtača pozicionirana pod kotom 27°
Čistilna glava čistilna glava se avtomatsko po višini prilagaja različnim vrstam tal in ima vgrajeni dve gumijasti krtači za različne površine, 10× čistilna moč primerjano s serijo 600 
CarpetBoost™ sistem DA
Dirt Detect® DA – osredotočeno čiščenje bolj umazanih tal
Indikator polnega koška DA
Filter HEPA 13 – Zadrži do 99 % vsega prahu v velikosti do 1 mikrona
Košek Gen 2 – 10× močnejši v primerjavi z Gen 1 I Pralen I 0,4 l prostornine
Samodejno praznjenje koška NE
Navigacija Imprint Samrt – Odzivna sistematična navigacija z vizualno lokalizacijo in mapiranjem I Čiščenje sobo za sobo – celotno nadstropje I Mapira do 10 nadstropij I Sobe lahko poimenujemo I Samodejno polnjenje I Po polnitvi po potrebi nadaljuje s čiščenjem tam kjer je končala I Giroskop I Odometer I Nežen odbijač z infrardečimi senzorji, s pomočjo katerih loči steno od zavese, za katero mora počistiti I Infrardeči senzorji proti padcem v globino I Kamera + optični senzor za prepoznavo vrst tal I Premaguje pragove do 2 cm
Ročaj za nošenje DA
Gumbi na nadzorni plošči robota CLEAN I DOCK I SPOT – Očisti I Parkiraj se I Osredotočeno čiščenje
LED zaslon Svetlobni obroč z glasovnimi namigi o stanju robota 
Pragovi prevozi pragove, preproge do 2 cm
Višina roba 9,2 cm
Čas delovanja deluje 1h 15min, nato se vrne na polnilno postajo. Če nadstropje še ni končano, se polni 60 min in nadaljuje svoje delo.
Čas polnjenja do 3 ure
Baterija Li-Ion

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta sesalnika robotski
Teža 4 kg
Čas sesanja 75 Min.
Čas polnjenja 180 Min.
z vrečko ne
Virtualni zid da