Bosch Unlimited BBS812PCK pokončni baterijski sesalnik

Bosch Unlimited BBS812PCK pokončni baterijski sesalnik

Številka: 1498482
Bosch pokončni sesalnik Unlimited BBS812PCK ima zmogljivo baterijo in omogoča čiščenje na vseh ravneh. Ima posodo za prah in je izredno tih. Celoten opis
552,90 €
399,90 €
-27%
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 1498482

Predstavitev

Unlimited Serie 8 BBS812PCK

Revolucionarni akumulatorski sesalnik priznanega proizvajalca Bosch deluje brez kabla in sesa mnogo hitreje od predhodnikov. S trpežnimi baterijami za polnjenje, ki sta kompatibilni tudi z električnim orodjem Bosch za vsa manjša hišna in vrtna opravila, deluje enostavno in se ponaša z dolgo življenjsko dobo. Krtača se znajde na vseh vrstah tal in poskrbi za učinkovito čistočo.

Bosch Unlimited z dodanimi nastavki učinkovito odstrani vso umazanijo – od tal do stropa. Primeren je za čiščenje vse od preprog do parketa in drugih trdih podlag, kakor tudi za sesanje zaves, polic, oblazinjenega pohištva in celo stropa.

Unlimited Serie 8 BBS812PCK

Z veliko dodatne opreme je pripravljen na vse

EasyClean sistem omogoča enostavno uporabo in čiščenje. Ščetke na šobi lahko očistite in z lahkoto odstranite. Fleksibilna glava šobe je izredno prilagodljiva, zato sesanje v skritih in oteženih kotičkih ne bo problem. Vsebuje filtrirno kartušo s Pure Air membrano in higienskim filtrom, s čimer poskrbi za čist izpušni zrak.

Shranjevanje sesalnika bo preprosto, saj ga lahko s pomočjo stenskega nosilca pritrdite na steno.

Unlimited Serie 8 BBS812PCK

Neomejen čas delovanja s pomočjo 2 zamenljivih baterij

Sesajte kolikor dolgo je treba. Unlimited vas ne bo nikoli pustil na cedilu. Po zaslugi zamenljivih baterij in hitrega polnilnika Unlimited zagotavlja neomejen* čas delovanja. Ena baterija se lahko polni medtem, ko je druga v uporabi, tako da je aparat vedno pripravljen na uporabo. 

*Pri normalni nastavitvi moči je čas sesanja neomejen po zaslugi priloženega hitrega polnilnika Bosch in dveh baterij Bosch Power for ALL 3.0 Ah, saj lahko eno baterijo polnite, medtem ko je druga v uporabi.

Neomejen čas delovanja s pomočjo 2 zamenljivih baterij

Posebej hitro napajanje

Celoten dom posesajte brez ustavljanja in pozabite na zamudno napajanje baterij. Hitri polnilnik deluje petkrat hitreje od polnilne postaje in vam omogoča izjemno hitro napajanje baterij Bosch 18 V v sklopu sistema Power for ALL.

Posebej hitro napajanje

Sistem Power for ALL Bosch

Zamenljive baterije Power for ALL so del 18-voltnega brezžičnega sistema za dom in vrt Bosch Home & Garden. Vaši aparati imajo različne baterije, kar je lahko nepriročno. Sistem Power for ALL reši to težavo na enostaven način, saj potrebuje le eno baterijo, ki je hkrati del 18-voltnega brezžičnega sistema Bosch za dom in vrt Home & Garden.

SlikaNaziv

Čiščenje na vseh ravneh

Končno za čiščenje različnih delov hiše ne potrebujete več različnih aparatov. Zdaj lahko učinkovito čistite na vseh ravneh. Brezžični pokončni sesalnik Unlimited je na voljo s priročnimi dodatki, ki vam omogočajo čiščenje vseh vrst talnih oblog, kot so keramične ploščice ali trda tla, ter vseh površin, kot so preproge, mize in celo strop. Popoln je tudi za sesanje vašega avtomobila.

Čiščenje na vseh ravneh

Sistem filtrirnih vložkov

Običajno so v zraku vedno prisotni prašni delci. Po zaslugi sistema filtrirnih vložkov se izhodni zrak filtrira trikrat, kar zagotovi 99,9-odstotno filtracijo.* * Rezultat: izhodni zrak je čistejši od zraka v vašem domu.

Sistem filtrirnih vložkov

Tehnične podrobnosti

Čas delovanja na baterijo do 50 min (na normalni ravni z neelektričnimi dodatki), do 35 min (na normalni ravni z električno šobo za tla), do 10 min (na turbo ravni z električno šobo za tla)
Čas polnjenja 60 min
Napetost 18 V
Dimenzije (V x Š x G) 1277 X 211 X 252 mm
Polnjenje 2 × 3,0 Ah bateriji, polnilnik

Garancija: 2 leti