Najdeno: 15

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Maxwell & Williams porcelanaste sklede, 4 kosi
46,42 €

29,80 €

Zadnji kos!

Pocelanaste sklede so obarvane z veselimi barvami. Oblikoval jih je Christopher Vina. Komplet štirih porcelanastih skled je primeren za zajtrke; kosmiče z mlekom, kašice ali različne juhe.


Maxwell & Williams skledica Diamonds 12,5 cm, 6 kos
19,10 €

Pripravite sladico v skledicah iz kolekcije Diamonds, okrašene z blagim reliefom, ki spominja na brušene diamante. Enostavna oblika in brezčasna izvedba se bo čudovito ujemala z rdečimi jagodami smetanove panakote.


Alessi skleda, 25,5 cm, bela
23,90 €

16,50 €

Alessi skleda je bele barve in ima premer 25,5 cm. Izdelana je iz porcelana z visokim sijajem.


Maxwell & Williams skleda Diamonds, 10 cm, 6 kosov
16,51 €
16,10 €

Garnitura šestih manjših skledic bo idealna za serviranje sladic ali različnih prigrizkov in namazov. Čaše imajo mehko plastično dekoracijo, zaradi česar so še bolj elegantne.


Maxwell & Williams pravokotna skleda Elemental, 3 kosi
27,32 €
26,60 €

Komplet Elemental je sestavljen iz treh pravokotnih posod različne velikosti. Eleganten komplet treh posod vas bo očaral s svojimi preprostimi oblikami in kakovostnim porcelanastim dizajnom. Posode so primerne za solato ali druge jedi. So zložljive in tako ne zavzamejo veliko prostora. Pomivajo se lahko v pomivalnem stroju.


Maxwell & Williams velike sklede, 3 kosi
32,82 €
32 €

Bowl Diamonds tri velike sklede z lepim plastičnim dekorjem so brezčasen kos v jedilnici, ki nikoli ne izgine iz mode. Primerne so tako za kosmiče z mlekom ali jogurtom kot za juhe in ostale tekoče jedi.


Maxwell & Williams velike sklede, 6 kosov
27,91 €
27,20 €

Trenutno ni na zalogi

Bowl Diamonds šest velikih skled z lepim plastičnim dekorjem so brezčasen kos v jedilnici, ki nikoli ne izgine iz mode. Primerne so tako za kosmiče z mlekom ali jogurtom kot za juhe in ostale tekoče jedi.