Kiehl´s Emulzija za kožo, ki nežno čisti piling, Cucumber zeliščni (Conditioning Clean ser) 150 ml

Znamka: Kiehl´s Naša številka: 100022190016

Partnerska prodaja

Kiehl´s Emulzija za kožo, ki nežno čisti piling, Cucumber zeliščni (Conditioning Clean ser) 150 ml

Emulzija za kožo, ki nežno čisti, čisti kožo Cucumber Herbal odstranjuje nečistoče in ličila s kože, ne da bi jo izsušila in jo pusti svežo ves dan. Čistilna zeliščna emulzija z izvlečki kumare ne vsebuje mila ali sulfatov. Celoten opis

23.2

23,20 € Vključno z DDV

Naša številka: 100022190016

Predstavitev

Opis artikla

Emulzija za kožo, ki nežno čisti, čisti kožo Cucumber Herbal odstranjuje nečistoče in ličila s kože, ne da bi jo izsušila in jo pusti svežo ves dan. Čistilna zeliščna emulzija z izvlečki kumare ne vsebuje mila ali sulfatov. Izvlečke kumare, vsebovane v formuli, smo ekstrahirali z največjo skrbnostjo, da so vse aktivne sestavine ohranjene nedotaknjene.

Nepremičnine:

  • čiščenje kožne emulzije,
  • za vse tipe kože,
  • čisti kožo,
  • ne izsuši
  • doda koži svežino ves dan,
  • brez mila in sulfatov.
Kako uporabiti: Na konicah prstov nanesite majhno količino. Nežno vmasirajte s krožnimi gibi. Izogibajte se stiku z očmi. Nato sperite. Naš nasvet: Priporočamo kombiniranje z drugimi izdelki podjetja Kiehl´s :

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%