FILA ščitniki za rolanje JR Girl FP Gears
16,95 € 14,75 €

Ščitniki za rolanje so anatomsko oblikovani in se odlično prilegajo. Napolnjeni so z mehko peno, ne pritiskajo in ščitijo pred odrgninami ter drugimi poškodbami. FILA JR Girl FP Gears se enostavno zapenjajo z velcro trakom.

Roces ščitniki Ventilated Pack JR Junior, črno/rdeči
27,20 € 19,90 €

Zadnji kos!

Junior zaščitni set Roces Ventilated Pack JR vključuje zaščito za zapestje, zaščito komolcev in zaščito kolena. Ščitniki so zelo enostavni za namestitev, so prezračevalni in potrebni za varnost otrok.

Stiga ščitniki PRO SR, črni
50 € 45 €

Komplet ščitnikov PRO SR v črni barvi vsebuje zaščito komolcev, kolen in zapestij. Zasnovan je za otroke 10–13 let.

TEMPISH ščitniki FID
20,97 € 14,90 €

Komplet otroških ščitnikov Tempish Fid, namenjeni zaščiti kolen, komolcev in zapestja med vožnjo na rolerjih. So zelo lahki in povsem minimalno omejujejo gibanje. Material odlično odstranjuje znoj s telesa.

Stiga ščitniki Comfort JR, črni
20 € 18 €

Komplet ščitnikov Comfort v črni barvi so namenjeni za maksimalno varnost otrok na skuterjih, rolkah, kolesih in rolerjih.

FILA ščitniki za rolanje JR Boy FP Gears
16,95 € 14,75 €

Ščitniki za rolanje so anatomsko oblikovani in se odlično prilegajo. Napolnjeni so z mehko peno, ne pritiskajo in ščitijo pred odrgninami ter drugimi poškodbami. FILA JR Boy FP Gears se enostavno zapenjajo z velcro trakom.

Stiga ščitniki Comfort RT, roza
20 € 18 €

Otroški ščitniki Comfort RT v roza barvi so namenjeni za maksimalno varnost otroka na skuterjih, rolerjih, rolkah in kolesu.

Nijdam ščitniki za rolanje 75C, otroški, črni
12,90 € 12,25 €

Set otroških ščitnikov za rolanje Nijdam 75C vključuje ščitnike za kolena, komolce in zapestja. Izdelani so iz kakovostnega polipropilena z dodatkom EVA pene ter zračne mrežaste tkanine. Na voljo v črni barvi.

FILA ščitniki Bella Gears
18,80 € 18,02 €

Ščitniki za rolanje so anatomsko oblikovani in se odlično prilegajo. Napolnjeni so z mehko peno, ne pritiskajo in ščitijo pred odrgninami ter drugimi poškodbami. FILA Bella Gears se enostavno zapenjajo s praktičnim velcro trakom.