Johanna Lindsey: Ujetnik mojih želja (broširana)

Znamka: Naša številka: 1199936

Johanna Lindsey: Ujetnik mojih želja (broširana)

Zbirka Maloryevi, 8. knjiga Gabrielle Brooks odpluje iz Anglije na Karibe, da bi poiskala očeta. Tam pa jo čaka nepopisno presenečenje – njen oče je pirat! Celoten opis

11.84

12,99 € Vključno z DDV
11,84 €

Naša številka: 1199936

Predstavitev

Opis artikla

Gabrielle Brooks je še mladoletna po smrti matere pobegnila pred izprijenim skrbnikom na Karibe, kjer je trgoval njen oče. Ko ga je našla, je presenečena izvedela, da je pirat, natančneje iskalec zakladov in posrednik pri odkupninah.

Po treh letih življenja pri očetu in skupnega iskanja zaklada je čas, da se Gabrielle vrne v London, da si poišče moža. Na pomoč ji bo priskočil James Malory, očetov stari prijatelj. Jamesova žena Georgina in njen brat Drew spremljata Gabrielle na vse dogodke in plese londonske sezone.

Drew Anderson, privlačni ameriški kapitan in zabavni falot, zaplete Gabrielle v neprijeten škandal, noč preden bo odpotoval domov. Toda ne pomisli na to, da piratova hči ni od muh in da že kuje maščevanje – ukrade mu ladjo, on pa postane njen ujetnik. Ko se začne med njima iskriti od prekipevajoče strasti, se znajdeta v zmedi, saj se ne ve več, kdo je ugrabitelj in kdo ujetnik.

»Johanna Lindsey pozna skrite strasti žensk … in ustvarja pravljice.« – Romantic Times

Lastnosti knjige:

  • Jezik: slovenski
  • Založnik: Hiša knjig
  • Zvrst: roman
  • Vezava: mehka
  • Število strani: 464
  • Dimenzije: 10,5 × 17 cm

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst romani
Vezanje mehka
Leto izdaje 2018
ISBN 9789617035230
Število strani 464