Razor rolka RipStik Brights
75,22 €

Zadnji kos!

Doživite okolico z barvitim dizajnom z rolko RipStick Brights! Rolka bo zagotovila nov način prevoza. Peljite se po poti, premaknite svoje telo in s tem tudi rolko.


Roces WPS 2 Natural
65,76 €

51,30 €

Roces WPS 2 Natural je elegantna rolka iz naravnega lesa, primerna za mestno uporabo. Zahvaljujoč njegovi hitrosti in preprosti uporabi lahko z njo prideš povsod, majhna teža pa vas bo navdušila takoj, ko jo boste prisiljeni nositi.


Kryptonics rolka Torpedo 22,5" Flag
54,90 €

49,41 €

Kryptonics hitra in okretna rolka, ki je idealna za vožnjo po mestu. Okrašena je z motivom ameriške zastave.


Tempish rolka Buffy Star, modra
61,95 €

38,30 €

Tempish klasična rolka, izdelana iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo odlično vodljivost. Primerna je tako za začetnike kakor za bolj napredne rolkarje.


Roces MC1

Roces MC1

Ocena: 4,5
42,80 €

27,20 €

Roces MC1 je elegantna rolka primerna za mestno vožnjo. Zahvaljujoč njeni hitrosti in preprosti uporabi lahko z njo prideš povsod, majhna teža pa vas bo navdušila takoj, ko jo boste prisiljeni nositi.


Tempish longboard Flow 42
150,76 €

93,60 €

Longboard Tempish Flow 42 je narejen iz bambusovega lesa, ki ustvarja občutek popolne vožnje. Za bambusove longboarde je značilna lahkotnost in fleksibilnost, ki omogočata udobno vožnjo in stabilnost.


FILA rolka pennyboard Smart
44,95 €

40,46 €

Rolka pennyboard je odlična izbira za začetnike, saj je izjemno trpežna, fleksibilna, z nedrsečo površino.


Tempish rolka longboard Ride
77,81 €

55,10 €

Longboard Tempish Ride iz urbane zbirke, vas lahko spremlja povsod. Ride je popoln prevoz v mesto.Vse rolke Longboard so lahke in enostavne za vožnjo.


Tempish rolka Navigator Longboard
111,95 €

83,70 €

Tempish Longboard rolka, izdelana iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo odlično vodljivost. Primerna je za napredne rolkarje in začetnike.


Tempish longboard Bohemia
146,05 €

96,50 €

Longboard Tempish Bohemia iz kanadskega in ruskega javora. in tanke plasti češnjevega lesa z laserskim rezom.


Kryptonics rolka The Strip 34"
84,90 €

76,41 €

Kryptonics Longboard rolka, ki zagotavlja hitro in okretno vožnjo po mestu. Okrašena je z motivi plaže.


Kryptonics rolka Islander 40"
124,90 €

112,41 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Kryptonics stabilna Longboard rolka, ki zagotavlja hitro in okretno vožnjo po mestu. Okrašena je z grafičnim motivom.


Kryptonics rolka Groovin 40"
144,90 €

130,41 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Kryptonics hitra in okretna rolka, ki je idealna za vožnjo po mestu. Namenjena je predvsem ljubiteljem hitre vožnje.


Kryptonics rolka Torpedo 22,5" White
49,90 €

44,91 €

Kryptonics hitra in okretna rolka, ki je idealna za vožnjo po mestu. Namenjena je predvsem ljubiteljem hitre vožnje.


Tempish longboard Mini Nautical
131,91 €

95,90 €

Longboard Tempish Mini Nautical iz bambusa, ki omogoča boljši občutek pri vožnji. Za bambusove longboarde je značilna lahkotnost in fleksibilnost, ki omogočata udobno vožnjo in stabilnost.


Tempish longboard Nautical
146,05 €

92,40 €

Longboard Tempish Nautical je narejen iz bambusovega lesa, ki ustvarja občutek popolne vožnje. Za bambusove longboarde je značilna lahkotnost in fleksibilnost, ki omogočata udobno vožnjo in stabilnost.


Tempish rolka Buffy Star, rdeča
61,95 €

40,20 €

Tempish klasična rolka, izdelana iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo odlično vodljivost. Primerna je tako za začetnike kakor za bolj napredne rolkarje.


Tempish rolka Buffy Star, zelena
61,95 €

38,10 €

Tempish klasična rolka, izdelana iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo odlično vodljivost. Primerna je tako za začetnike kakor za bolj napredne rolkarje.


Tempish rolka longboard Flow 46"
160,18 €

100 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Longboard Tempish Flow 46" iz bambusovega lesa vam zagotavlja odlično izkušnjo v vožnji. Lastnot bambusovega materiala je lahkotnost in trpežnost. Longboard pa vam omogoča varno in stabilno vožnjo.


Roces rolka SKB Skull 2200
44,67 €

38,40 €

Naučite se različnih trikov z rolko iz kitajskega javorja. Rolka ima po celotni dolžini grip trak in je enostavna za upravljanje. Hitra vožnja je zagotovljena s PVC kolesi s kromiranimi ležaji. Roces SKB Skull 2200 vsebuje izviren grafični potisk na spodnji strani.


Roces rolka SKB Trick 400F
44,67 €

38,40 €

Naučite se različnih trikov z rolko iz kitajskega javorja. Rolka ima po celotni dolžini grip trak in je enostavna za upravljanje. Hitra vožnja je zagotovljena s PVC kolesi s kromiranimi ležaji. Roces SKB Trick 400F vsebuje izviren grafični potisk na spodnji strani.


Tempish rolka Mystique
73,25 €

55,80 €

Hitro in elegantno vas bo skozi mesto peljala rolka Tempish Mystique iz 8-slojnega ruskega javorja. 60 mm kolesa so idealna za hitro pospeševanje – za hitro vožnje izberite večji premer. Dimenzije rolke so 82,5×20,3 cm. Zagotavlja udobje med vožnjo.


Tempish rolka Tiger
59,77 €

45,50 €

Sestavljen komplet za novince zahvaljujoč katerim lahko uresničite sanje o prostem deskanju brez meja in jih spremenite v resničnost. Če so vaši ikonski skejtarji Tony Hawk, Rodney Mullen ali Steve Caballero, ste na pravi poti z skateboardom Tempish Tiger. Odlična odskočna deska, ki vam omogoča premik naprej.


Tempish rolka Buffy Sweet, roza
55,95 €

43,60 €

Tempish klasična rolka, izdelana iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo odlično vodljivost. Primerna je tako za začetnike kakor za bolj napredne rolkarje.


Tempish longboard Indigo 37
153,25 €

113,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Longboard Tempish Indigo 37, narejen za daljše razdalje iz kanadskega javorja. Ima idealno težo in velikost za navdušence hitrosti. Med vožnjo poskrbi za visoko hitrost in odpravlja vibracije.


Tempish rolka longboard Surfy
127,20 €

77,80 €

Longboard Tempish Surf iz kolekcije Surf, je ustvarjen za ljubitelje deskanja. Surf je poseben model, ki simulira občutek deskanja na valovih in tako bo vaše rolkanje na ulici še zabavnejše.


Ferrari rolka FBP4 medium, bela
39,90 €

29,80 €

Ferrari penny rolka je namenjena vsem, ki si želijo udobne rolke za vožnjo po mestu. Ležaji ABEC 5 zagotavljajo dolgotrajno učinkovitost in udobnost tudi pri višjih hitrostih. Rolka je bele barve s poskočnim konjičkom na deski.


Ferrari rolka FBP4 medium, rumena
39,90 €

29,80 €

Ferrari penny rolka je namenjena vsem, ki si želijo udobne rolke za vožnjo po mestu. Ležaji ABEC 5 zagotavljajo dolgotrajno učinkovitost in udobnost tudi pri višjih hitrostih. Rolka je rumene barve s poskočnim konjičkom na deski.


Ferrari rolka Longboard FBW15, rdeča
129,90 €

94,70 €

Ferrari Longboard rolka je namenjena vsem, ki si želijo udobne rolke za vožnjo po mestu. Ležaji ABEC 7 zagotavljajo dolgotrajno učinkovitost in udobnost tudi pri višjih hitrostih.


Hudora longboard Big Rock
89,90 €

Longboard Hudora Big Rock odlikujejo samo najboljši materiali in sodoben dizajn. Narejen je iz osmih plasti kanadskega javorja.


Hudora longboard Black's Beach
129,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Longboard Hudora Black's beach odlikujejo samo najboljši materiali in sodoben dizajn. Narejen je iz osmih plasti kanadskega javorja.


Hudora longboard Pumpking
89,90 €

Kakovostna in trpežna longboard Pumpking proizvajalca Hudora je izjemno trpežna in omogoča lahkotno vožnjo.


Hudora mini rolka XXS
14,90 €

Kakovostna in trpežna mini rolka Hudora je namenjena tako začetnikom kot izkušenejšim.


Hudora retro skateboard, limeta
37,90 €

Skateboard Hudora je izdelan iz trpežnih in kakovostnih materialov. Predstavlja odlično izbiro tako za začetnike kot izkušene športnike.


Hudora retro skateboard, roza
37,90 €

Skateboard Hudora je izdelan iz trpežnih in kakovostnih materialov. Predstavlja odlično izbiro tako za začetnike kot za rekreativne športnike.


Hudora rolka Retro, modra
36,90 €

Kakovostna rolka Hudora je izdelana iz kakovostnih in trpežnih materialov. Namenjena tako začetnikom kot rekreativnim športnikom. Rolka je odličen pripomoček, s katerim se boste nauči loviti ravnotežje.


Hudora rolka Pasadena
39,90 €

Kakovostna in trpežna rolka Pasadena proizvajalca Hudora je namenjena tako začetnikom kot tudi že izkušenim rolkarjem, pisan potisk s črtami pa jo dela privlačno in edinstveno.


Hudora rolka Retro Iceglow
49,90 €

Fleksibilna in vzdržljiva rolka Retro Iceglow z LED lučmi proizvajalca Hudora je namenjena vsem, ki se želijo počutiti posebno.


Hudora rolka Tiger Instinct
34,90 €

Kakovostna in trpežna rolka Tiger Instinct proizvajalca Hudora je namenjena tako začetnikom kot tudi že izkušenim rolkarjem, potisk tigra pa jo dela privlačno in edinstveno.