Westige ščitniki za kolena Powder
17,08 €

8,52 €

Zadnji kos!

Moški, lahki ščitnik za kolena Westige Knee Protector Powder M je idealna zaščita za vse športe, kjer so pogosti padci in poškodbe kolena.


FILA ščitniki za rolanje JR Boy FP Gears
16,95 €

14,75 €

Ščitniki za rolanje so anatomsko oblikovani in se odlično prilegajo. Napolnjeni so z mehko peno, ne pritiskajo in ščitijo pred odrgninami ter drugimi poškodbami. FILA JR Boy FP Gears se enostavno zapenjajo z velcro trakom.


Westige ščitniki Slush W
12,80 €

6,19 €

Ženski Inline ščitniki za zapestje Westige Slush W imajo anatomsko obliko in se zaradi visoke prožnosti udobno prilegajo. Omogočajo optimalno dihanje, lahko jih uporabite tudi pod rokavicami.


Westige ščitniki za kolena Powder W
15,53 €

7,74 €

Lahki ženski ščitniki za kolena Westige Knee Protector Powder W so idealna zaščita za vse športe, kjer so prisotni pogosti padci in poškodbe kolena. Ščitnik vsebuje plastično ojačenje v kolenu. To je oblečeno z mehko peno za večje udobje. Narejen je iz dobro zračnega materiala. Ženska različica ščitnika je prilagojena anatomiji ženskega telesa.


Westige zapestni ščitniki Slush
12,80 €

6,19 €

In-line ščitniki za zapestje Westige Slush imajo anatomsko obliko in se zaradi visoke prožnosti udobno prilegajo. Omogočajo optimalno dihanje, lahko jih uporabite tudi pod rokavicami.


Tempish ščitniki Coolmax Black
20 €

18 €

Zelo udoben komplet ščitnikov Coolmax v črni barvi je sestavljen iz ščitnikov za komolce, zapestja in kolena.


FILA set ščitnikov Fitness Gear Black
27,99 €

25,19 €

Nič več zlomljenih kolen ali odrgnin – zaščitite se z učinkovitim setom ščitnikov Fila Fitness Gear Black, katera bodo poskrbela, da bodo vaša kolena, komolci in zapestja varna med rekreativnimi in intenzivnimi vadbami. Ščitniki imajo anatomsko obliko in enostavno vpenjanje na ježke.


FILA ščitniki Bella Gears
18,80 €
18,02 €

Ščitniki za rolanje so anatomsko oblikovani in se odlično prilegajo. Napolnjeni so z mehko peno, ne pritiskajo in ščitijo pred odrgninami ter drugimi poškodbami. FILA Bella Gears se enostavno zapenjajo s praktičnim velcro trakom.


Stiga ščitniki PRO SR, črni
50 €

45 €

Komplet ščitnikov PRO SR v črni barvi vsebuje zaščito komolcev, kolen in zapestij. Zasnovan je za otroke 10–13 let.


Tempish ščitniki FID
20,97 €

14,90 €

Komplet otroških ščitnikov Tempish Fid, namenjeni zaščiti kolen, komolcev in zapestja med vožnjo na rolerjih. So zelo lahki in povsem minimalno omejujejo gibanje. Material odlično odstranjuje znoj s telesa.


Stiga ščitniki Comfort JR, črni
20 €

18 €

Komplet ščitnikov Comfort v črni barvi so namenjeni za maksimalno varnost otrok na skuterjih, rolkah, kolesih in rolerjih.


Roces ščitniki Ventilated Pack JR Junior, črno/rdeči
27,20 €

19,90 €

Junior zaščitni set Roces Ventilated Pack JR vključuje zaščito za zapestje, zaščito komolcev in zaščito kolena. Ščitniki so zelo enostavni za namestitev, so prezračevalni in potrebni za varnost otrok.


Tempish ščitniki Taky
30,65 €

29,04 €

Komplet Tempish ščitnikov Taky za kolena, komolce in zapestje. Nudi varno zaščito osnovnih sklepov, ki se lahko poškodujejo. Zaščita zapestja ima plastično ojačitev. Notranji del je izdelan iz fine tkanine.


FILA ščitniki za rolanje JR Girl FP Gears
16,95 €

14,75 €

Ščitniki za rolanje so anatomsko oblikovani in se odlično prilegajo. Napolnjeni so z mehko peno, ne pritiskajo in ščitijo pred odrgninami ter drugimi poškodbami. FILA JR Girl FP Gears se enostavno zapenjajo z velcro trakom.


FILA ščitniki Adult FP Gears
18,95 €

17,06 €

Paket ščitnikov za odrasle je sestavljen iz ščitnikov za kolena, komolce in zapestja.


Kryptonics ščitniki
21 €

18,90 €

Kryptonics ščitniki so sestavljeni iz ščitnikov za kolena in komolce.


Stiga ščitniki Comfort RT, roza
20 €

18 €

Otroški ščitniki Comfort RT v roza barvi so namenjeni za maksimalno varnost otroka na skuterjih, rolerjih, rolkah in kolesu.


Nijdam ščitniki za rolanje 75C, otroški, črni
12,90 €

12,25 €

Set otroških ščitnikov za rolanje Nijdam 75C vključuje ščitnike za kolena, komolce in zapestja. Izdelani so iz kakovostnega polipropilena z dodatkom EVA pene ter zračne mrežaste tkanine. Na voljo v črni barvi.


Spartan set ščitnikov Flexibel, M
19,50 €
19,30 €

Set ščitnikov Spartan Flexibel je obvezna varnostna oprema pri športnih podvigih, kot so rolanje ali kolesarjenje.


Spartan set ščitnikov Coolmax
14,49 €
13,77 €

Spartan Coolmax set ščitnikov za komolce, kolena in zapestja se pohvali z anatomskim oblikovanjem, trdnim ogrodjem ter udobnim polnjenjem iz mehke pene za popolno zaščito med padci.