Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Fiskars univerzalne vrtne škarje Fingerloop SP45 (111450)

Fiskars univerzalne vrtne škarje Fingerloop SP45 (111450)

Številka: 475368
Kakovostne, zmogljive in trpežne univerzalne vrtne škarje, primerne za rezanje najrazličnejših vrtnih materialov – ne za obrezovanje rastlinja. Ponašajo se s Fingerloop mehanizmom za preprosto in varno rezanje, posebna oblika ročaja pa zagotavlja zaščito prstov. Celoten opis
21 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s
od 26,59 €

Trenutno ni na zalogi

Številka: 475368

Predstavitev

Fiskars Fingerloop SP45 (111450) so univerzalne, vsestransko uporabne vrtne škarje za rezanje vrtnih materialov, kot so cevi, plastika itd. Škarje niso primerne za obrezovanje rastlinja. Največji možni premer reza znaša 20 mm. Škarje so primerne tako za desničarje kot levičarje.

Prednost škarij je Fingerloop mehanizem, ki omogoča varno, preprosto rezanje, saj se za prenos moči na rezila uporabljajo vsi prsti hkrati. Posebno oblikovan ročaj s SoftGrip prevleko poskrbi za zaščito prstov med delom, rezila pa se ponašajo s PTFE na korozijo odporno nelepljivo prevleko.

Fingerloop SP45 škarje so izdelane iz lahkega, Fiskars patentiranega FiberComp materiala iz steklenih vlaken, zahvaljujoč kateremu je orodje izjemno lahko, a obenem močno, zmogljivo ter vzdržljivo.

Tehnične podrobnosti:

  • dolžina: 218 mm
  • teža: 170 g
  • največji premer reza: 20 mm
  • primerne za: levičarje in desničarje

Garancija: 5 let

Uradna stran izdelka