Gardena EnergyCut 750 A škarje za veje (12008-20)

Znamka: Gardena Naša številka: 2456679

Gardena EnergyCut 750 A škarje za veje (12008-20)

Škarje za veje EnergyCut 750 A z integriranim zobniškim mehanizmom so zmogljivo rezalno orodje za trd, suh les, ki se ponašajo z nizko težo in izjemnim navorom. Celoten opis

57.79

67,09 € Vključno z DDV
57,79 €
-13%
Zadnji kos!

Naša številka: 2456679

Predstavitev

Opis artikla

EnergyCut 750 A

GARDENA škarje za veje EnergyCut 750 A so škarje z nakovalom za zahtevna opravila. Prenosni mehanizem prihrani ogromno napora, tudi pri rezanju debelejših vej. Nizka teža in izjemen navor še dodatno olajšata rokovanje. Natančno brušena rezila s prevleko proti sprijemanju zagotavljajo natančen rez, ki je nežen do rastlin. Rezilo je zamenljivo.


Natančno in brez velikega napora

Natančno brušena rezila s prevleko proti sprijemanju Non Stick extra, izjemna geometrija reza in integrirana zaskočna funkcija prihranijo veliko energije pri delu. Blažilniki sunkov iz posebne plastike ščitijo zapestja.

Udobno in varno – ErgoTec

Do 3× več rezalne sile, v primerjavi s tradicionalno tehniko. Ročaji aluminijastih vzvodov in ergonomsko oblikovane ročice z mehkimi komponentami zagotavljajo zahtevane nedrseče značilnosti in zagotavljajo enostavno rokovanje in varno delo.

Način reza: nakovalo

Natančno brušeno zgornje rezilo se med rezanjem dotakne ravne površine iz umetne mase, tako imenovane nakovice. Zaradi optimalnega prenosa sile so škarje za veje EnergyCut 750 A primerne za rezanje trdega, suhega lesa. Po potrebi je mogoče rezila ponovno nastaviti, zgornje rezilo pa tudi zamenjati.

Izdelek vrhunske kakovosti

GARDENA so v Nemčiji narejeni kakovostni izdelki, ki so vredni zaupanja zaradi svojih lastnosti, zanesljivosti in stalnih inovacij.


Tehnične podrobnosti

Maksimalen premer rezanja 42 mm
Vrsta rezi nakovalo

Garancija: 25 let


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Premer reza 42 mm