Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Lauben Robot Vacuum 26BB Pet robotski sesalnik

Lauben Robot Vacuum 26BB Pet robotski sesalnik

Številka: 3887200
ODREZANE CENE – 15% popusta na izbrane male gospodinjske aparate znamke Lauben s promo kodo 24MDW4SI277 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)!
Lauben Robot Vacuum 26BB Pet robotski sesalnik z umetno inteligenco, žiro navigacijo, FloorSafe® doziranjem vode in aplikacijo v angleščini je idealen za ljudi s hišnimi ljubljenčki in alergike ter primeren za vse vrste tal, dlake hišnih ljubljenčkov, preproge.
Celoten opis
279,99 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s
237,99 € s kodo
24MDW4SI277
265,99 €

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Na voljo takoj v 2 trgovinah
 
23.4.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 3887200

Predstavitev

Lauben Robot Vacuum 26BB Pet robotski sesalnik

  • Funkciji sesanja in brisanja
  • 120 minut delovanja
  • Z enim polnjenjem lahko očisti površino, veliko do 120 m2 
  • 6 načinov čiščenja
  • Mobilna aplikacija
Lauben Robot Vacuum 26BB Pet

Samodejno očisti celotno stanovanje

Lauben robotski sesalnik 26BB se lahko spopade z vsemi vrstami površin in doseže vsa težko dostopna mesta. Ker je tanek, lahko sesa pod pohištvom, tako da vam nikoli več ne bo treba obremenjevati hrbta. S priloženim magnetnim trakom ustvarite prepovedana območja po vsem domu, s senzorji za pečine in ovire pa bo vedno prijazen do sebe in vašega pohištva. S pomočjo žiroskopske navigacije ob prvem zagonu ustvari zemljevid vašega doma, ki ga nato uporabi za načrtovanje prihodnjih čiščenj. Čiščenje je mogoče načrtovati za določen čas in dan in ko se konča, se sam vrne v polnilno postajo. Upravljamo ga lahko na daljavo ali z mobilno aplikacijo.

Lauben sesalnik

Enostaven za uporabo in vzdrževanje

Upravljajte robotski sesalnik z večjezično mobilno aplikacijo ali daljinskim upravljalnikom, hitro in enostavno. Ker je sesalnik brez vrečke, morate le izprazniti posodo za prah ali očistiti krpo za brisanje. Ko konča s čiščenjem, se samodejno vrne na polnilno postajo in se napolni za naslednjič. Opremljen je tudi s senzorji, ki preprečujejo padec po stopnicah ali trčenje. Ko zazna oviro, se upočasni, tako da ni nevarnosti, da bi poškodoval sebe ali vaše pohištvo. Poleg prejmete tudi magnetni trak, 2 krpi za brisanje, 4 stranske krtače in hipoalergenski filter HEPA. Vse kontrole so jasno razložene v video navodilih, ki jo najdete s skeniranjem kode QR.

Lauben sesalnik

Mobilna aplikacija Lauben Robot Vacuum

Aplikacija Lauben Robot Vacuum, ki je brezplačno na voljo v angleščini, nemščini in češčini, zagotavlja, da boste vedno imeli popoln nadzor. Med prvim čiščenjem po vašem domu robot ustvari zemljevid prostora, da lahko bolje načrtuje svojo pot. Ker lahko načrtujete čiščenje ob določeni uri od koder koli, se boste lahko vedno vrnili iz službe v čist dom. V aplikaciji lahko spremljate sesalnik v realnem času, nastavite stopnjo sesalne in bralne moči ali preverite stanje filtra in dodatkov. Če pa nimate pametnega telefona ali vam uporaba aplikacije ne ustreza, ga lahko v celoti upravljate s priloženim daljinskim upravljalnikom. 

Lauben sesalnik

6 različnih načinov čiščenja

Auto – primeren za splošno čiščenje, sesalnik samodejno krmari in se prilagaja okolju. Rob – Sesalnik čisti vzdolž sten. Območje – način, namenjen čiščenju določene površine 2×2 metra, kjer je velika količina umazanije. Naključno – izberite ta način, ko čistite veliko odprto površino brez ovir. Robot bo hodil naprej in nazaj in postopoma čistil ves prostor. Intenzivno – Primerno za prostore s pogostejšim pojavljanjem umazanije (predsoba, kuhinja), robot dolgotrajno čisti en prostor v spirali, da ujame vso umazanijo. Stanje pripravljenosti

Lauben čiščenje

Lauben sesalnik

Prepovedane cone

S priloženim magnetnim trakom nastavite območja, kamor ne želite, da gre sesalnik. Trak deluje kot navidezna stena.

Lauben sesalnik

HEPA filter

HEPA filter zajame delce velikosti od 0,1 do 0,3 mikrometra in se tako učinkovito znebi alergenov. Poleg tega je odličen pri sesanju dlak in prahu hišnih ljubljenčkov.

Lauben sesalnik

Umetna inteligenca z žiroskopsko navigacijo

Robot ima najnaprednejšo navigacijo v svojem razredu. Zahvaljujoč temu se lahko spopade z vsemi ovirami in situacijami, na katere naleti. Nanj se lahko zanesete, da bo delo vedno končal.


Lauben sesalnik

6 načinov čiščenja

Izbirate lahko med šestimi načini čiščenja → Auto, Edge, Area, Random, Intensive, Standby mode.

Lauben sesalnik

Tehnologija FloorSafe

Izbirajte med 3 stopnjami moči sesanja in čiščenja, tako da lahko poskrbite tudi za najbolj občutljive površine. Sesalnik lahko očisti vse vrste umazanije, od razlite kave do blatnih madežev.

Lauben sesalnik

Enostavno načrtovanje čiščenja

Preprosto načrtujte čiščenje za določen datum in uro od kjerkoli, na primer. ko ste v službi ali se vračate z dopusta.


Priloženi dodatki

  • krpa za brisanje iz mikrovlaken
  • stranska krtača
  • HEPA filter
  • Daljinec

Tehnične podrobnosti

Vrsta sesalnika robotski
Največja glasnost 62 dB
Barva črna
Število načinov čiščenja 6
Prostornina posode za prah 475 ml
Prostornina posode za vodo 220 ml
Čas polnjenja 240–360 min
Čas delovanja 120 min
Mere (V x Š) 7,7 × 33 cm
Teža 3,1 kg

Garancija: 2 leti