Najdeno: 162

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Woody didaktična pisana kocka
34,99 €

24,40 €

Lesena didaktična kocka je odlično izobraževalno orodje za vašega nadobudnega raziskovalca, saj igrača spodbuja otrokov razvoj motoričnih sposobnosti.


Hape center aktivnosti
29,99 €

28,20 €

Zadnji kos!

Potovalni center aktivnosti je namenjen malčkom od 10 mesecev dalje, zaradi priročne oblike ga lahko vzamemo tudi na pot.


Woody zložljiv vlakec
24,99 €

21,60 €

Zadnji kos!

Lesen zložljiv vlakec z dvema tovornima vagonoma, je zasnovan v atraktivih vzorcih. Lokomotiva ob pritisku na gumb oddaja opozorilni zvok.


Bino Music Box - Krtek
15,99 €

13,50 €

Zadnji kos!

Bino Music Box glasbena igračka oddaja prijetno melodijo, na katero pleše prikupni krtek.


Bino žirafica Pull Along
14,99 €

13 €

Zadnji kos!

ino žirafica Pull Along je zabavna lesena igrača s kolesi in vrvico, ki jo bo malček veselo vlekel za seboj.


Hape drsalnica z avtomobili
69,99 €

65,80 €

Zadnji kos!

Drsalnica Hape z dirkalno stezo za varen dirkaški začetek.


Hape lesena igrača Poganjalec-46%
91,49 €

49 €

Odlična cena

Hape leseni poganjalec je namenjen otrokom, ki pri prvih korakih potrebujejo dobro oporo. Uporablja se lahko tudi za prevoz drugih igrač.


Hape leseni vijaki

Hape leseni vijaki

Ocena: 4,5
10,10 €

Zadnji kos!

Otroci imajo možnost neskončnega sestavljanja z odvijanjem in privijanjem teh pisanih vijakov.


Hape magnetni labirint - Zoo'm
37 €

Zadnji kos!

Popelji svoje kroglice do cilja hitreje kot tvoj nasprotnik. Veliki labirint je namenjenem enemu ali dvema igralcem. V labirintu se nahajajo kovinske kroglice, ki jih moraš z magnetnim pisalom prepeljati na ustrezno mesto.


Hape motorične kroglice - Odštevanje-31%
34,99 €

24 €

Zadnji kos!

HAPE motorične kroglice – Odštevanje pomagajo pri razvoju logičnih in motoričnih sposobnosti ter koordinacije med očmi in rokami.


Hape pretikanka Pav
12,99 €

12 €

Zadnji kos!

Zabavna lesena igrača za otroke, ki spodbuja razvoj motoričnih in koordinativnih sposobnosti.


Woody leseni sortirnik s kockami
12,19 €

10,70 €

Zadnji kos!

Woody škatla za vstavljanje s kockami različnih oblik in barv. Igrača spodbuja motorične in učne sposobnosti otroka. Primerna je za otroke od 2. leta starosti naprej.


Woody mavrični dom
17,19 €

14,80 €

Zadnji kos!

Woody barvita lesena hiša, ki se jo sezida iz različnih kock. Sestavljanka vsebuje 27 delov. Primerna za otroke od 3. leta naprej.


Woody plošča za sestavljanje Sončni dom
12,19 €

9,70 €

Zadnji kos!

Woody lesena plošča s sestavljanko Sončni dom je preprosta in zabavna igra, ki razvija otrokovo logično razmišljanje. Primerna je za otroke od 2. leta naprej.


Woody vlakec s potiskom
12,99 €

11,30 €

Zadnji kos!

Woody leseni vlakec z raznobarvnimi potiskanimi kockami, ki jih je mogoče potisniti na drogove vagonov, ter tako naložiti vlak. Primerno za otroke od 2. leta naprej.


Brio mravlja z jajcem - potegni in vleci
19,99 €
19,10 €

Brio mravlja z jajcem – potegni in vleci je izdelana iz kakovostnega lesa. Z njo bodo otroci razvijali svoje motorične sposobnosti. Primerna je za otroke od 18. mesecev dalje.


Woody magnetna piramida
14,99 €

12,80 €

Zložljiva magnetna piramida sestoji iz 7 različno velikih krogov, ki so sestavljeni iz dveh delov, skupaj pa jih drži močan magnet.


Bino krokodilček Pull Along
14,99 €

13 €

Bino krokodilček Pull Along z vrvico in kolesi bo navdušil vaše malčke s prikupnim videzom ter možnostjo vlečenja.


Bino leseni vlak ZOO Trenino
19,99 €

18,20 €

Bino leseni vlak ZOO Trenino z različnimi pisanimi živalmi, za katere bodo morali malčki ugotoviti, v katero odprtino v vlaku sodijo.


Bino leseno tolkalo Krtek-49%
15,99 €

8 €

Odlična cena

Leseno tolkalo z motivom priljubljenega lika Krtka, otroke uči motoričnih sposobnosti in natančnosti pri udarjanju s kladivcem.


Bino vlak s hiškami in vagoni
16,99 €

14,50 €

Bino leseni vlak s pisanimi kockami in hiškami ponuja številne možnosti igre, ki spodbujajo domišljijo ter razvoj motoričnih spretnosti.


Brio jazbečar - potegni in vleci
12,99 €

9,90 €

Brio jazbečar – potegni in vleci je izdelan iz kakovostnega lesa. Z njim bodo otroci razvijali svoje motorične sposobnosti. Primeren je za otroke od 18. mesecev dalje.


Brio natikanka kloven
18,99 €

17,90 €

Natikanka kloven je izdelana iz kakovostnega lesa, z njo bodo otroci razvili motorične sposobnosti ter spoznavali barve. Primerna je za otroke od 18. mesecev dalje.


Hape vrtavka klovn Ralph
9,68 €

Vesel, barvit klovn Raplh ima obliko smreke. Vedno je pripravljen na zabavo in navdušuje s svojimi barvami. Barvne kroglice, ki so v obodu plastičnega prozornega kroga, oddajajo srčne zvoke.


Woody lesena igrača s kladivom
9,70 €

Lesena igrača s kladivom Woody za najmlajše. Idealna je za razvijanje ročnih sposobnosti otroka. Količke je treba pravilno vstaviti v odprtine, nato pa jih zabiti z lesenim kladivcem.


Woody montažni avto
12,99 €

11,30 €

Woody leseni avto iz različnih sestavljivih elementov. Lahko se ga popolnoma razstavi in spet sestavi. Primeren je za otroke od 3. leta naprej.


Woody montažno delovno vozilo
12,99 €

11,30 €

Woody leseno delovno vozilo iz različnih sestavljivih elementov. Lahko se ga popolnoma razstavi in spet sestavi. Primeren je za otroke od 3. leta naprej.


Woody motorični labirint
14,99 €

12,90 €

Woody labirint je odlična igra za najmlajše otroke. Vsebuje motive različnih živalic, in vlakec, ki lahko potuje skozi predor. Primerno za otroke od 2. leta naprej.


Woody motorični labirint Pikapolonica
12,99 €

11,30 €

Woody labirint je odlična igra za najmlajše otroke. Vsebuje motive pikapolonice in rožic ter kroglice, ki jih je mogoče premikati iz ene strani na drugo. Primerno za otroke od 2. leta naprej.


Woody pretikanka Deček
7,03 €

Leseno sestavljanko v praktični škatli v barvitem dizajnu. Fant, naslikan na pokrovu škatle, ima na telesu odprtine, ki vam omogočajo, da z vezalkami pritrdite njegova oblačila. Obstaja več različic oblačil.


Woody pretikanka Deklica
7,03 €

Leseno sestavljanko v praktični škatli v barvitem dizajnu. Deklica, naslikana na pokrovu škatle, ima na telesu odprtine, ki vam omogočajo, da z vezalkami pritrdite njena oblačila. Obstaja več različic oblačil.


Woody sestavljanka - človeško telo AJ
7,82 €

Interaktivna in izobraževalna lesena sestavljanka. Anatomija človeškega telesa za najmlajše je v angleškem jeziku. Ko boste odstranili vse koščke sestavljanke, boste videli skrite organe in kosti. Vsi deli so poimenovani in imajo svoje oznake.


Woody sestavljanka Kubus, 3x3, eksotične živali
9,79 €

KUBUS lesene kocke 3×3 z motivom eksotičnih živali. Slike prihajajo iz delavnice češkega načrtovalca. Kocke so zasnovane tako, da njihovo ustrezno prilagajanje olajša kombiniranje ozadij posameznih slik.


Woody sestavljanka Kubus - domače živali
9,79 €

Klasična otroška sestavljanka sestoji iz kock s slikami in ima tudi možnost, da otrok pritrdi kocke na palice. Slike in načrt za ta izdelek prihaja iz delavnice češkega načrtovalca. Palice imajo varnostno funkcijo in v primeru otrokovega padca nanje se ukrivijo.


Woody škatla za seštevanje in odštevanje
7,99 €

6,60 €

Woody škatla za seštevanje in odštevanje je izdelana iz kakovostnega lesa. Služi kot odličen učni pripomoček za predšolske otroke.


Woody Škatla za učenje množenja
7,82 €

Škatla za učenje množenja je velik učni pripomoček za vašega malega šolarja. Otroci lahko računajo tudi sami. Če želite preveriti vaš izračun, preprosto obrnite kartico. Na drugi strani boste našli rezultat.


Hape tolkalo s ksilofonom
29,99 €

28,20 €

Prikupen lesen inštrument, ki bo spodbudil otroka k spoznavanju in vzljubljanju glasbe.


4M škatlica za zobke
9,99 €

9,20 €

Da bodo leta, katerim otrokom izpadajo zobki lepša, je izoblikovanje svoje škatlice za shranjevanje zobk, pravilna odločitev.


EverEarth lesena natikanka račka
10,99 €
10,60 €

Pisana lesena natikanka v obliki račke bo vaše malčke zabavala in jim pomagala pri učenju barv in oblik.


EverEarth leseno računalo Abacus
22,99 €
22,10 €

Zabavno leseno računalo za brezskrbno učenje štetja in računanja. Primerno za starejše od 14 let.


Hape didaktična kocka
44,99 €

41,60 €

Hape lesena didaktična kocka s katero otrok razvija razne spretnosti in hkrati raziskuje.


Hape didaktična kocka - dežela
129,99 €

121,20 €

Didaktična kocka, z različnimi oblikami, labirinti, vzvodi in drugimi dodatki zagotavlja obilo aktivnosti. Namenjena je zabavi in učenju. Primerna za otroke od 12 mesecev naprej.


Hape didaktični center aktivnosti
504,99 €

468,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Hape leseni center didaktičnih aktivnosti, ki spodbuja razvoj motorike, ročnih spretnosti in logičnega razmišljanja.