Woody svet v slikah - učenje ob igranju, 2v1
29,85 € 26,71 €

Uganka in družabna igra – vse to v enem kompletu! Otrok pritrdi kose na magnetno površino. Postopoma se vaši najmlajši učijo, kje so države. S sestavljenim zemljevidom se igra igro, ki izostri čustva in poskrbi za orientacijo. Zasnova: Veronika Budisky.

Woody zložljiv vlakec
24,99 € 23,47 €

Zadnji kos!

Lesen zložljiv vlakec z dvema tovornima vagonoma, je zasnovan v atraktivih vzorcih. Lokomotiva ob pritisku na gumb oddaja opozorilni zvok.

Bigjigs Toys igrača Chuck Tower
12,90 € 12,33 €

Odprodaja

Bigjigs lesena igrača Chuck Tower pomaga pri razvoju motorike in hkrati poskrbi za zabavno igro.

Brio natikanka kloven-18%
18,99 € 15,40 €

Zadnji kos!

Natikanka kloven je izdelana iz kakovostnega lesa, z njo bodo otroci razvili motorične sposobnosti ter spoznavali barve. Primerna je za otroke od 18. mesecev dalje.

Bino leseno tolkalo Krtek
15,99 € 11,31 €

Zadnji kos!

Leseno tolkalo z motivom priljubljenega lika Krtka, otroke uči motoričnih sposobnosti in natančnosti pri udarjanju s kladivcem.

Bino krokodilček Pull Along-33%
21,53 € 14,31 €

Odprodaja

Bino krokodilček Pull Along z vrvico in kolesi bo navdušil vaše malčke s prikupnim videzom ter možnostjo vlečenja.

Woody voziček s kockami/ćrkami ABC
12,25 €

Lesen voziček v barvah narave z rdečimi kolesi in z raznolikimi pisanimi kockami. Vsaka kocka je obarvana na obeh straneh in se ponaša z izbočenimi deli, ki lahko služijo kot žig. Na drugih straneh so enobarvne številke, črke, slike in drugi otroški motivi.

Brio 30185 Graditveni stolp-39%
25,97 € 15,70 €

Odprodaja

Idealna igrača za najmlajše od znamke BRIO. Barvni plastični obročki in leseni valjčki močno razvijajo motorične sposobnosti pri vaših najmlajših.

Plan Toys Moj prvi telefon
13,30 € 13,02 €

Pokličite s tem telefonom! Povečevalnik zaslona in barvne kroglice na številčnici ustvarjajo čudovito igračo za interaktivne igre. Pomaga razviti otrokove spretnost in kognitivne sposobnosti. 

Woody montažno delovno vozilo-20%
12,99 € 10,30 €

Odlična cena

Woody leseno delovno vozilo iz različnih sestavljivih elementov. Lahko se ga popolnoma razstavi in spet sestavi. Primeren je za otroke od 3. leta naprej.

Hape klovn z obroči
10,99 € 9,32 €

Lik prikupnega klovna otroke spoznava s povezavami med vzroki in posledicami napačnega zaporedja ter tako razvija njihovo logično mišljenje.

Hape kocka vtikanka

Hape kocka vtikanka

Ocena: 4,8
9,99 € 8,58 €

Zadnji kos!

Lesena skrinjica bo spodbudila otroka k različnim aktivnostim. Primerno za otroke, starejše od 1 leta.

Woody lesena igrača lokomotiva z vagoni in dodatki-35%
14,99 € 9,67 €

Zadnji kos!

Zložljivi leseni tovorni vlak z dvema vagonoma in obarvanimi kockami. Celoten vlak se lahko uporablja kot komplet iz kock, medtem ko zlaganje okrepi otroško logiko. Razvija domišljijo otrok, da sestavijo vlak, ki nato omogoča različne možnosti vožnje.

Woody boben

Woody boben

Ocena: 4,8
22,45 €

Zadnji kos!

Boben je posebej dodelan in spiralno razdeljen na več delov. Vsak od teh delov ima drugačen ton ob udarcu s palico. Na tone bobna vplivajo materiali iz katerih je boben izdelan – boben ima prijeten lesni podton.

Woody vlakec s potiskom
12,99 € 12,29 €

Woody leseni vlakec z raznobarvnimi potiskanimi kockami, ki jih je mogoče potisniti na drogove vagonov, ter tako naložiti vlak. Primerno za otroke od 2. leta naprej.

Woody sestavljanka Kubus - domače živali
9,79 € 8,76 €

Zadnji kos!

Klasična otroška sestavljanka sestoji iz kock s slikami in ima tudi možnost, da otrok pritrdi kocke na palice. Slike in načrt za ta izdelek prihaja iz delavnice češkega načrtovalca. Palice imajo varnostno funkcijo in v primeru otrokovega padca nanje se ukrivijo.

Woody leteča papiga - velika, 50 cm
17,30 €

Zadnji kos!

Leteča papiga je narejena iz masivnega lesa in z vlečenjem vrvi premika krila. Papiga se lahko obesi nad posteljico in privlači otrokovo pozornost. Odlična dekoracija v otroški sobi.

Plan Toys kladivo
31,17 €

Zadnji kos!

Klasično leseno kladivo od ekološkega podjetja Plan Toys. Igrača pomaga otrokom izboljšati koordinacijo roke z očmi, izboljša zmožnost izravnavanja, oblikovanja in ciljne spretnosti.

Plan Toys Moj prvi fotoaparat
14,26 €

S tem fotoaparatom ustvarite čudovite slike svojega okolja! Osredotočite se, izostrite **, pritisnite kamero in si oglejte različne slike **skozi lečo.

Woody didaktična pisana kocka
34,99 € 28,10 €

Zadnji kos!

Lesena didaktična kocka je odlično izobraževalno orodje za vašega nadobudnega raziskovalca, saj igrača spodbuja otrokov razvoj motoričnih sposobnosti.

Bino vlak s hiškami in vagoni
24,51 € 15,71 €

Bino leseni vlak s pisanimi kockami in hiškami ponuja številne možnosti igre, ki spodbujajo domišljijo ter razvoj motoričnih spretnosti.

Bino Music Box - Krtek
15,99 € 14,64 €

Bino Music Box glasbena igračka oddaja prijetno melodijo, na katero pleše prikupni krtek.

Woody zložljivi stolp iz 10 kock
19,99 € 19,08 €

Zadnji kos!

Woody zložljivi stolp z 10 barvitimi kockami, ki imajo različne poslikave, tako da je mogoče sestaviti veliko različnih motivov. Primerno za otroke od 2. leta naprej.

Hape puzli pisana abeceda
18,31 € 14,89 €

ABECEDA! Učenje abecede je lahko zelo zabavno! Tako se lahko naučite črk od A do Z? Ta barvita igrača ponuja otrokom uvod v male črke, da lahko svoje prve korake branja in pisanja oplemenitijo s črkami v fizični obliki.

Woody miš za vlečenje, s ksilofonom
11,62 €

Zadnji kos!

Lesena miš za vlečenje znamke Woody za najmlajše spada med najbolj priljubljene igrače tako otrok kot tudi staršev. Pri gibanju igra na ksilofon.

Hape sestavljanka barve in liki
13,21 € 11 €

Postavi like različnih barv in višin na pravo mesto. Otrok skozi igro spoznava različne oblike, velikostna razmerja, barve in barvne odtenke.

Hape poganjalec, voziček za potiskanje
91,49 € 77,95 €

Odprodaja

Voziček poganjalec nudi otrokom dobro oporo pri njihovih prvih korakih in se ne prevrne. Priporočena starost od 1 leta naprej.

Hape didaktična kocka
46,88 € 39,11 €

Zadnji kos!

Hape lesena didaktična kocka s katero otrok razvija razne spretnosti in hkrati raziskuje.

Hape Totter Tower
31,50 € 25,51 €

Zadnji kos!

Totter Tower je odlična spretnostna igra, ki krepi prostorsko zaznavo.

Bino škatla z oblikami - Krtek
18,82 € 11,95 €

Lesena škatlica z motivom Krtka z luknjami za spoznavanje oblik služi razvoju motoričnih spretnosti in razvoju logičnega razmišljanja otroka. Deli so izdelani iz kakovostnega lesa in so vesele barvite izdelave – prav gotovo bodo očarali vsakega otroka.

Brio mravlja z jajcem - potegni in vleci-20%
19,99 € 15,90 €

Zadnji kos!

Brio mravlja z jajcem – potegni in vleci je izdelana iz kakovostnega lesa. Z njo bodo otroci razvijali svoje motorične sposobnosti. Primerna je za otroke od 18. mesecev dalje.

Hape krokodil potegni in vleci
20,33 € 18,26 €

Zadnji kos!

Pelji krokodila na sprehod! Med potjo se bo zvijal in z repom opletal naokoli.

Hape center aktivnosti, potovalni
30,49 € 25,26 €

Center aktivnosti otrokom omogoča razvijanje koordinacije oči in rok, svojih motoričnih sposobnostih in spoznavanje barv in oblik. Primerno za otroke od 10. meseca.

Hape natikanka mavrica
18,29 € 15,26 €

Otroci bodo skozi igro spoznavali barve in oblike, urili svoje finomotorične spretnosti ter krepili sposobnost vizualizacije.

Hape žabec za zlaganje
10,69 € 8,61 €

Barvni leseni krogi omogočajo otrokom, da sestavijo žabca. Igrača razvija otrokovo motoriko in logično razmišljanje. Z žabcem se otrok nauči prepoznati velikosti, barve in razviti še druge sposobnosti. Igrača ima privlačno barvno zasnovo.

Hape palica s kolesi, metuljček
21,23 €

Zadnji kos!

Palica za potiskanje je odličen pripomoček, ki otroka stimulira, da samostojno shodi in utrjuje hojo. Priporočljiva starost od 1 leta naprej.

Woody mavrični dom
17,19 € 16,88 €

Zadnji kos!

Woody barvita lesena hiša, ki se jo sezida iz različnih kock. Sestavljanka vsebuje 27 delov. Primerna za otroke od 3. leta naprej.

Plan Toys Plošča z geometrijskimi oblikami
22,34 €

Zadnji kos!

Lesena plošča s pisanimi geometrijskimi oblikami izvaja logično razmišljanje, barve in oblike. Barvna igra bo pritegnila otrokovo pozornost in bo zagotovo želel ugotoviti, kam pripada oblika.

Plan Toys natikanje pastelnih korald
17,52 €

Odprodaja

Povleci vrvico skozi vse oblike! Otroci se ob natikanju korald zelo zabavajo. Otroke spodbuja k razvijanju motoričnih sposobnosti, ustvarjalnosti, koncentracije in potrpežljivosti.

Plan Toys ovca za sestavljanje-30%
22,30 € 15,60 €

Odprodaja

Otroci lahko skupaj sestavljajo ustrezne barve, tako da tvorijo ovčko. Ovčka sestavljajo okrogli deli in glaven del z glavo.

Goki gradbene kocke in sestavljanka v enem-23%
19,80 € 15,20 €

Zadnji kos!

Opeke lahko skladate poljubno ali z njimi sestavite 3D kocko… to je zdaj pravi izziv! Idealna za krepitev domiselnosti, še zlasti pa potrpežljivosti. Za igro nujno potrebujete kanček ustvarjalnosti in domišljije, potem steče kot po maslu!

Hape natikanka morski svet
18,81 €

Zadnji kos!

Z natikanko morski svet bodo vaši otroci razvijali svoje motorične spretnosti in obenem spoznavali barvitost in raznolikost morskega sveta. Skozi igro se bodo otroci naučili razvrščanja in prepoznavanja oblik.

Hape Pepe natikanka, zvok
14,99 € 12,44 €

Želvica se s svojo lupino počasi premika. Uči se hoditi in loviti ravnotežje. Primerno za otroke od 1 leta dalje.

Plan Toys pastelni obročki za zlaganje
13,46 €

Pastelen komplet obročkov pomaga otrokom, da se naučijo barv in velikosti. Otroci se naučijo polagati barvne obroče na palico in to končati s kroglo. Obroči so nežne pastelne barve.

Plan Toys Razvrščanje oblik
33,50 € 32,58 €

Igra, v kateri najmlajši že izvajajo fine motorične spretnosti in se seznanijo z osnovnimi oblikami. Igra je idealna za otroke od enega leta starosti. Podjetje Plan toys uporablja reciklirane materiale da so popolnoma brez odpadkov.

Hape zebra

Hape zebra

Ocena: 1,5
4,24 €

Zadnji kos!

Zebra pomaga razvijati spretnost in dopušča uporabo domišljije.

Plan Toys pretakajoče posode
17,60 € 17,39 €

Zadnji kos!

Zabavna vodna igračka, pri kateri se po treh posodah pretaka voda. Otroci lahko eksperimentirajo z vodo in različno velikostjo posod. Kako hitro ali počasi se voda pretaka po posodah?