Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo!
0
na mesec

Fiskars vilice za plevel Premium (137230)

Fiskars vilice za plevel Premium (137230)

Številka: 507791
Fiskars vilice za plevel Premium (137230) so idealno vrtno orodje za odstranjevanje plevela ali sajenje, pri čemer nudijo zanesljivo zaščito pred neželenimi poškodbami občutljivih korenin. Pohvalijo se z izdelavo iz FiberComp materiala, ki jim zagotavlja vzdržljivost ter nizko težo. Cenili boste mehak, udoben SoftGrip ročaj. Celoten opis
9,59 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s
za naročila od 12,90 €

Razprodano

Številka: 507791

Predstavitev

Fiskars vilice za plevel Premium (137230) so idealna rešitev za odstranjevanje plevela ali sajenje, ob čemer ščitijo občutljive korenine pred neželenimi poškodbami.

Prednost vilic Premium so robustna, korozijsko odporna rezila iz nerjavečega jekla, ki omogočajo prodiranje tudi v najtršo zemljo in jo obenem učinkovito rahljajo.

Učinkovitejše in udobnejše delo omogoča izdelava iz FiberComp materiala, zahvaljujoč kateremu so vilice izjemno lahke a hkrati vzdržljive. FiberComp so močna, trpežna a hkrati lahka steklena vlakna, ki ponujajo izjemne lastnosti temu kakovostnemu vrtnemu orodju.

K udobnemu delu pripomore SoftGrip, na otip mehak ročaj. Za povsem preprosto shranjevanje na stenskih površinah je na voljo praktična odprtina na ročaju.

tekst

Tehnične podrobnosti:

  • dolžina: 312 mm
  • masa: 100 g

Garancija: 5 let

Uradna stran izdelka