BABY born starejša sestra, posebna izdaja v krile in jakni, 43 cm
71,90 € 51,20 €

Najljubša lutka starejša sestra BABY, prihaja v posebni omejeni izdaji v „krilu in jakni“. Ko gre ven na ulice, se vsi obračajo za njo. Oblečena je v majico, krilo z gamašami, rada se obleče tudi v udobno jakno in obuje čevlje. Ima čudovite dolge blond lase- zelo rada preizkuša različne sodobne pričeske. Uporablja krtačo, gumijaste trakove in sponke.

BABY born starejša sestra Soft Touch blondinka, 43 cm-37%
68,30 € 42,90 €

Odlična cena

„BABY born, to je moja bleščeča majica!“ Sestrska ljubezen sega samo do svetlečih oblačil. Pravzaprav starejše sestre vidijo vse. Deklica z dolgimi svetlimi lasmi nosi majico s kapuco in prišitano bleščečo krilo.
Ima preproste gamaše z jeansovim videzom na nogah. Roza športni copati dopolnjujejo celoten izgled.

Mattel Enchantimals palčica in prevozno sredstvo
16,55 € 13,90 €

Zadnji kos!

Pridružite se lutki Saxon Polževi in njenemu prijatelju polžu Dawdle™ in se odpravite na dogodivščino z razburljivim prevoznim sredstvom, ki v sebi skriva celo vrsto zanimivih stvari in dodatkov!

Disney Belly plesna dvorana
30,76 € 25 €

Zadnji kos!

Novi igrivi set iz serije Magical Movers z najljubšo princeso Belly. Sestavite lutko in glejte njene neverjetne poteze, ko pleše na plesišču v gradu. Lutka lahko pleše na balkonu ali zunaj na gradu.

Mattel Enchantimals lutka Zelena in zebra-16%
15,38 € 12,90 €

Zadnji kos!

Lutka Enchantimals™ Zelena ima izjemen prijateljski odnos s svojo živalico prijateljico zebro. Imata celo podobne značilnosti! Lutka v velikosti 15 centimetrov je oblečena v pisana oblačila in obuta v čevlje s cvetličnim potiskom ter krznenimi detajli.

Mattel Enchantimals - Igralni set spalnica
23,09 € 20,40 €

Uživajte v različnih veselih dogodivščinah z igralnim setom v podobi edinstvene spalnice skupaj z lutko Enchantimals™ in njenim najboljšim živalskim prijateljem medvedom.

Mattel Enchantimals - Igralni set kuhinja
23,09 € 20,40 €

Zadnji kos!

Uživajte v različnih veselih dogodivščinah z igralnim setom v podobi edinstvene kuhinje skupaj z lutko Enchantimals™ in njenim najboljšim živalskim prijateljem zajcem.

Mattel Polly Pocket - bazen s toboganom
26,96 € 23,50 €

Zadnji kos!

Kje drugje preživeti vroč poletni dan kot pa v bazenu s toboganom, ki spada h kompletu lutke punčke Polly™? Uporabi veliko lestev, da lažje prideš do vrha tobogana ter se spustiš, saj boš tako najlažje prišla do vode. Ne pozabite poskusiti izjemnega elegantnega **srčnega krasnega vrta.

Mattel foto okvir Polly Pocket-34%
11,53 € 7,50 €

Zadnji kos!

Ta edinstveni okvir za fotografije ali slike v sebi skriva veliko več! Znotraj boste našli Polly™ in njene prijatelje, ki ne morejo več čakati na praznovanje rojstnega dne!

Mattel Polly Pocket - avto
30,81 € 27 €

Zadnji kos!

Lutka Polly™ je pripravljena na potovanje in na pestro pustolovščino s čudovitim paradnim avtomobilom, ki v svojem prtljažniku skriva majhen skrivnosten avtomobil, zato boste znova in znova okolico navdušili s presenečenji. Njen roza-vijoličen avtomobil z dodelano obdelavo bodo navdušile vsakega avtomobilskega ljubitelja.

Disney Magical Movers set - Jasmina
23,98 € 20 €

Zadnji kos!

Igrajte se z lutko in si oglejte njene čudovite poteze, ko je na preprogi. Lutko postavite na pritrjeno podlago in potegnite vrv. Nato opazujte njene čudovite poteze.

Mattel avtodom Polly Pocket
23,10 € 20 €

Zadnji kos!

Podajte se na novo dogodivščino s tem čudovitim avtodomom Polly Pocket™, v katerem je vse nenavadno! V avtodomu boste našli dve novi prijateljici: 10-centimetrsko lutko Polly™ z dodatki in malo lutko Polly™.

BABY born starejša sestra, posebna izdaja v krile in jakni, 43 cm - Odprta embalaža-36%
70,34 € 44,63 €

Odprta embalaža

Najljubša lutka starejša sestra BABY, prihaja v posebni omejeni izdaji v „krilu in jakni“. Ko gre ven na ulice, se vsi obračajo za njo. Oblečena je v majico, krilo z gamašami, rada se obleče tudi v udobno jakno in obuje čevlje. Ima čudovite dolge blond lase- zelo rada preizkuša različne sodobne pričeske. Uporablja krtačo, gumijaste trakove in sponke. Atikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

BABY born posebna izdaja v krile in jakni, starejša sestra, 43 cm - Odprta embalaža-32%
71,90 € 48,64 €

Odprta embalaža

Najljubša lutka starejša sestra BABY, prihaja v posebni omejeni izdaji v „krilu in jakni“. Ko gre ven na ulice, se vsi obračajo za njo. Oblečena je v majico, krilo z gamašami, rada se obleče tudi v udobno jakno in obuje čevlje. Ima čudovite dolge blond lase- zelo rada preizkuša različne sodobne pričeske. Uporablja krtačo, gumijaste trakove in sponke.

Mattel Enchantimals palčica in hiša metuljev
25,03 € 20,80 €

Spoznajte Baxi Metulja in njegove prijateljice metuljčico Wingrid™ ter se podajte na raziskovanje hiše na drevesu, ki je polna dodatkov in pripomočkov.

BABY born starejša sestra Soft Touch rjavolaska, 43 cm
68,30 € 54,20 €

Starejša sestra BABY born rjavolaska ima rada svoje brate in sestre po celem svetu. Zato nosi majico z velikim napisom LOVE in hlače z jeans vzorcem in potiskom barvnih src. In ker sta lutka BABY born in njena starejša sestra enake velikosti, si lahko preprosto izposojata oblačila in dodatke.

BABY born starejši brat Soft Touch, 43 cm
68,30 € 55,40 €

Kakšen frajer! Starejši brat BABY born vam je spet ukradel krtačo za lase. Kljub temu, da ima svoj glavnik. Toda kdo bi se lahko uprl njegovemu nagajivemu izrazu in porednemu pogledu? Otroški deček ima telo iz mehkega materiala „Soft Touch“ in je vedno v gibanju. Ima noge s fleksibilnimi koleni in nosi moderne teniske, da ga lahko vzamete s seboj kamorkoli želite.

Mattel Enchantimals punčka s pavom in paviljonom
26,95 € 25,70 €

Punčka in njen najboljši prijatelj pav Flap te vabita na čajanko, polno sladkarij in dobrot v cvetličnem paviljonu. Lutka je s svojo popolnoma skladno obleko pripravljena na super zabavo!

Mattel Enchantimals lutka Gillian in žirafa
15,38 € 14,30 €

Lutka Enchantimals™ Gillian ima izjemen prijateljski odnos s svojo živalico prijateljico žirafo. Imata celo podobne značilnosti! Lutka v velikosti 15 centimetrov je oblečena v pisana oblačila in obuta v čevlje s cvetličnim potiskom ter krznenimi detajli.

Mattel Enchantimals lutka Ekaterina in slon
15,38 € 14,30 €

Lutka Ekaterinu Enchantimals™ ima izjemen prijateljski odnos s svojo živalico prijateljem slonom. Imata celo podobne značilnosti! Lutka v velikosti 15 centimetrov je oblečena v pisana oblačila in obuta v čevlje s cvetličnim potiskom ter krznenimi detajli.

Mattel Polly Pocket - spalnica
50,69 € 44,84 €

Igrajte se s Polly ™ in majhno sobo, ki skriva številna presenečenja. Začnite z igro tako, da preiščete vse zanimivosti v sobi. Pustite se presenetiti – Potegnite majhno ročico in odkrijte majhne igralne površine in druga skrita presenečenja.