Nines 31400 Celia baby dojenček, samorog, 45 cm
58,20 €

Zadnji kos!

Lutka z mehkim telesom ima kratke lase in je zgibna. Nosi žive novorojene pike v realni velikosti z dekorativno podobo samoroga. V kompletu je tudi paket za igro z dojenčkom.

Nines 33020 lutka RN Sweet, fantek, 45 cm
46 €

Simpatičen dojenček v odejici za počivanje – celota je izdelana iz kakovostne izdelave in ima dodelane podrobnosti. Oblečen je v hlačke, majico, nogavice in kapo. Priložena je tudi duda, ki jo lahko vstavite v otroško lutko. Odeja je pritrjena.

Nines 30761 dojenček Mi Bebito Star, 45 cm
49,80 €

Deklica za punčke s telesom, polnjenim iz mehkega materiala. Punčka je opremljena s suknjičem, hlačami, nogavicami in kapo. Dojenček je opremlje tudi z dudko, ki mu jo lahko vstavite v usta. Lahko joka in reče mami in očka. – Lutka ima nežen in trajen vonj.

Nines 31290 lutka Tai Taisan, 45 cm
48,30 €

Lutka Azijska punca z mehkim telesom, bo prav gotovo všeč vsaki deklici. Ima dolge lase, katere se lahko češe. Oblečena je v mehke hlače, majico in v suknjič, ki se lahko zaveže. Na nogah ima čevlje, ima pa tudi dekorativno roza bunkico v laseh.

Nines 33010 lutka RN Sweet, punčka, 45 cm
46,20 €

Simpatičen dojenček v odejici za počivanje – celota je izdelana iz kakovostne izdelave in ima dodelane podrobnosti. Oblečen je v hlačke, majico, nogavice in kapo. Priložena je tudi duda, ki jo lahko vstavite v otroško lutko. Odeja priložena.

Nines 31410 Celia baby edition, dojenček, pregiben, 45 cm
53,30 €

Lutka z mehkim telesom, kratkimi lasmi in pregibnimi členki. Ima telo v realistični zasnovi, hkrati pa nosi tudi oblačila v realnem videzu. V paketu je priložen slinček in praktična duda, ki se lahko praktično pritrdi. Na nogah ima nogavice, nosi roza kapico, ki dojenčku prijetno ščiti glavo pred hladnim vremenom.

Nines 31501 lutka Celia little bag, 45 cm
55,70 €

Lutka z dolgimi lasmi in mehkim telesom. Lasje je mogoče česati. Na glavi nosi bombažen trak, oblečene ima okrasne hlače, ob tem pa tudi jakno, nosi torbico. Na nogah ima čeveljce. Lutka je mehka, kadar se bo lutka premaknila, se bo ta začela smejati in klicati, oče in mama. Po več ciklih bo lutka samodejno utišala.

Nines 31481 Celia Barret 45 cm
54,31 € 52,30 €

Čudovita majhna lutka je zelo živa. Ima mehko telo, svetle lase in popolnoma prefinjen obraz, roke in noge. Lahko se celo smeje in reče mama in papa.

Nines 31001 Tita Moon, mehanski, 45 cm
43,60 €

Lep dojenček z mehkim telesom je kot živi. Ima mehko telo, odlično izdelan čudovit srčkan obraz, nos ter roke in noge. Lahko joče, kliče mama, očka, ko ji v usta položi dudo, preneha. – Lutka ima nežen in trajen vonj.