Simba lutka Steffi Princess Family
17,55 € 14,30 €

Zadnji kos!

Lutki Steffi in Eva rade skrbijo za najljubšo žival psička. Uživaj v zabavi in druženju skupaj z njima. Eva se tudi rada guga na rožnatem gugalnem konjičku.

Simba lutka Steffi Ice Princess - Ledena princesa
10 €

Lutka Steffi Ledena princesa v čudoviti obleki je pripravljena iti na gala večerno zabavo. Obleka je okrašena s kosmiči in bleščicami. Nocoj se princesa ne bo upirala in bo plesala kot še nikoli.

Simba lutka Steffi in Eva, nevesta z družico
15,80 € 11,70 €

Vsaka deklica sanja o veliki poroki. In s lutkami jo lahko doživite tudi z Steffi in Evo. Steffi je pripravljena na svoj veliki dan v čudoviti beli obleki s šopkom vrtnic. Z Eva je simpatična družica v roza oblekah s košaro z rožami. Obe sta pripravljena na ta velik nepozaben dan.

Simba lutka Steffi vila s krili
13,43 € 11,20 €

Čudovita vila Steffi v krasni obleki in z odstranljivimi krili in s svojim zvestim roza samorogom se že veseli skupnih iger in čarobnih dogodivščin.

Simba lutka Steffi z otrokom
8,10 €

Lutka Steffi je noseča. V trebuhu nosi otroka, ki se bo kmalu rodil na ta svet. Lutka nosi dojenčka v trebuhu, katerega je mogoče tudi vzeti ven. V paketu so priloženi tudi dodatki za otroke, kot so otroška odeja, duda in še več.

Lamps otroška lutka, rumena
10,51 €

Ta lutka, v velikosti 29 cm, je oblečena v prijeten pajac s kapico. Ima prijetno mehko telo. Lutka lahko joka, zato jo lahko potolažite z dudo, je idealno darilo za dekleta, ki želijo skrbeti za dojenčka.

Simba Steffi princesa na konju
18,99 € 17,80 €

Steffi je princesa na konju. Ima prekrasne dolge lase in priložen glavnik. Konj ima dolgo grivo okrašeno s podkvami.

Simba lutka Steffi - noseča princesa
13,82 € 11,60 €

  • Lutka ima odstranljiv trebuh, priložen pa je tudi dojenček Princesa nosi otroka – kmalu lahko nastopi čas poroda, za dojenčka pa se že pripravlja izjemno krasna zibelka.
Simba lutka Steffi - metuljna vila
15,36 € 12,90 €

Lepa metuljna vila Steffi bo navdušila vsako malo deklico v njeni čudoviti roza obleki, ki je okrašena s podobo metuljev. Ima čudovite dolge lase, ki jih lahko primerno okrasite.

Lamps otroška lutka, roza
10,13 €

Dojenček v velikosti 29 cm je oblečen v vijoličasto obleko in ima kapo. Ima trdno telo in luknjo v ustnicah za hranjenje. Idealno darilo za dekleta, ki želijo skrbeti za svojega otroka.

Simba lutka Steffi - miza in stol za ličenje
17,28 € 12,70 €

Princesa Steffi pravkar pripravlja sebe za gala prireditev, zato ji pomagaj, da se pripravi. Vsaka majhna punca bo zagotovo prosila punčko princeso Steffi v čudoviti obleki s krono, ki sedi na stolu za rožnato mizo s sredstvi za ličenje ter se želi naličiti za prireditev. Princesa se že veseli skupnih iger in druženja.

Simba lutka Steffi Swap, morska vila
12,60 € 10,70 €

Lepa in bleščeča lutka Steffi kot morska deklica prihaja v dekliške sanje. Njegona plavut je pikčasta z barvnimi sekvencami, ki pričarajo raznolike odseve. Poleg tega je mogoče to tudi spremeniti, tako da preprosto obrnete drugo stran in lutka bo takoj obarvana drugače.

Simba lutka Steffi Dream Princess
13,05 € 10,50 €

Vsaka majhna dama bo zagotovo navdušena nad lepo punčko princeso Steffi, ki je oblečena v prelepo obleko z ogrlico, tiaro in ime tudi druge neverjetne dodatki. Princesa se že veseli skupnih iger in druženja.

Simba Lutka Steffi s psičkom
15,36 € 12,80 €

Lutka princesa Steffi rada skrbi za svojega ljubkega hišnega psa s spreminjajočimi očmi. Vsi uživajo ob neizmerni zabavi skupaj s princeso Steffi ima okusno, našel boš pa tudi kostposodici za hrano.

Simba lutka Steffi Fashion Deluxe
25,36 € 20,80 €

Čudovita lutka princesa Steffi, ki je oblečena v čudovito obleko z ogrlico, tiaro in drugimi dodatki bo očarala vsako malo damo. Princesa se že veseli skupnih iger in druženja.

Simba lutka Steffi - magična princesa
15,36 € 12,70 €

Lutka Steffi je oblečena v čudovito obleko s podrobnostmi bleščic. Samo pritisnite ob desno roko in občudujte – ogrlica in krona žarita v vsem svojem sijaju. Steffi ne more več čakati na skupne igre in pustolovščine!