Mattel Enchantimals palčica in hiša metuljev-29%
25,03 € 17,60 €

Zadnji kos!

Spoznajte Baxi Metulja in njegove prijateljice metuljčico Wingrid™ ter se podajte na raziskovanje hiše na drevesu, ki je polna dodatkov in pripomočkov.

Mattel foto okvir Polly Pocket-32%
11,53 € 7,80 €

Zadnji kos!

Ta edinstveni okvir za fotografije ali slike v sebi skriva veliko več! Znotraj boste našli Polly™ in njene prijatelje, ki ne morejo več čakati na praznovanje rojstnega dne!

TM Toys Cry Babies Magic Tears Katie komplet punčke s hiško-28%
54,60 € 39,10 €

Odlična cena

Razišči svet mini lutk Cry Babies Magic Tears – čudovite solze. V pakiranju najdete lutko in dodatke, ki so skupaj shranjeni v hiški. Cry Babies Katie toči prave solze! Igraj se priljubljene prizore iz internetne serije Cry Babies Magic Tears.

Mattel Enchantimals punčka s pavom in paviljonom
26,95 € 25,40 €

Punčka in njen najboljši prijatelj pav Flap te vabita na čajanko, polno sladkarij in dobrot v cvetličnem paviljonu. Lutka je s svojo popolnoma skladno obleko pripravljena na super zabavo!

Mattel Enchantimals hiša Jelenov
50,69 € 45,40 €

Sledite Danessi Jelen in njenemu najboljšemu prijatelju jelenu Sprintudvonadstropno hišo jelenov. Hiša je zgrajena iz rožnatega lesa, v njej pa lahko najdete več kot 15 kosov pohištva in dodatkov.

Mattel Polly Pocket - spalnica
50,69 € 44,84 €

Igrajte se s Polly ™ in majhno sobo, ki skriva številna presenečenja. Začnite z igro tako, da preiščete vse zanimivosti v sobi. Pustite se presenetiti – Potegnite majhno ročico in odkrijte majhne igralne površine in druga skrita presenečenja.