TM Toys Cry Babies - Fancy (Flamingo)
46,70 € 38,80 €

Čudovita lutka Fancy iz kolekcije Cry Babies potrebuje nekoga, ki bi skrbel zanjo! Ko boste lutko nahranili se bo takoj umirila. Cry Babies spusti prave solze, medtem ko oddaja jokajoče zvoke.

TM Toys jokajoči dojenček Cry Babies, panda
46,70 € 39,10 €

Čudovit dojenček s podobo pande iz kolekcije Cry Babies potrebuje nekoga, ki bi poskrbel zanj! Prilezi se k njemu, mu daj napitke in ga pomiri. Cry Babies *jočejo** in spušča jokajoči zvok.

TM Toys jokajoči dojenček Cry Babies, Gigi
46,70 € 39,10 €

Čudovit dojenček Gigi iz kolekcije Cry Babies potrebuje nekoga, ki bi poskrbel zanj! Prilezi se k njemu, mu daj napitke in ga pomiri. Cry Babies jočejo in spušča jokajoči zvok.

TM Toys Cry Babies Kristal lutka za otroke
70,20 € 60,70 €

Čudovita lutka Kristal iz kolekcije Cry Babies potrebuje nekoga, ki bo skrbel zanjo. Stisni se k njej, daj ji dudo in takoj se bo umirila. Cry Babies točijo prave solze in pri tem oddajajo zvoke joka.

TM Toys Hairdorables - Čarobne lutke serije 2
25,30 € 21,10 €

Edinstveni koncept zbirateljskih lutk s čarovnijo „unboxinga“ se zdaj razširi na drugo serijo. V paketu boste našli lutko in 11 modnih dodatkov. Vse je skrito v predalih ali škatlah, vaša naloga pa je, da postopoma odkrijete skrivnost tega, kar skriva vaš paket. Zberite vseh 26 punčk in odkrijte dodatke, ki pod vplivom hladne vode spremenijo barvo!

TM Toys jokajoči dojenček Cry Babies, Bruny
46,70 € 39,10 €

Čudovit dojenček Bruny iz kolekcije Cry Babies potrebuje nekoga, ki bi poskrbel zanj! Prilezi se k njemu, mu daj napitke in ga pomiri. Cry Babies jočejo in spušča jokajoči zvok.