Akinu kletka za ptice Julia I, cink

Ocena: 3,5 3 ocen Znamka: Akinu Naša številka: 886082
Akinu kletka za ptice Julia I, cink

Akinu kletka za ptice Julia I, cink

Kletka za ptice Julia I je izdelana iz cinkove rešetke in prikupnega ohišja iz barvane plastike. Velikost kletke je primerna za skobčevke in kanarčke. Celoten opis

26.9
3.5 3

26,90 € vključno z DDV
Zadnji kos!

Predstavitev

Opis artikla

Kletka za ptice Julia I je izdelana iz cinkove rešetke in prikupnega ohišja iz trpežne plastike. Velikost je primerna za skobčevke in kanarčke. Vključuje tudi dve posodici za hranjenje. Ima ena vratca, dno pa je za lažje čiščenje odstranljivo – steljo tako lahko menjate, ne da bi vznemirjali ptice.

Podrobnosti:

  • Tip: bivalna kletka za ptice
  • Barva: barve plastike ni mogoče izbrati
  • Dimenzije: 34 × 34 × 52 cm
  • Material: cink, plastika

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Barva bela
Dolžina 34 cm
Višina 52 cm
Širina 34 cm

Alternativni artikli

Akinu kletka za ptice Megi, žičnata
24,90 €

23,30 €

Kletka za ptice Megi je izdelana iz žičnate rešetke in prikupnega ohišja iz barvane plastike. Velikost je primerna za skobčevke in kanarčke.


Akinu kletka za ptice Tina
30,90 €

29,10 €

Kletka za ptice Tina je izdelana iz bele rešetke in prikupnega ohišja iz barvne plastike. Velikost je primerna za skobčevke in kanarčke.


Akinu kletka za ptice Gabi
25,90 €

24,10 €

Kletka za ptice Gabi je izdelana iz bele rešetke in prikupnega ohišja iz barvne plastike. Velikost je primerna za skobčevke in kanarčke.


Akinu kletka za ptice Beta, cink
27,90 €
27,20 €

Kletka za ptice Beta je izdelana iz cinkove rešetke in prikupnega ohišja iz barvane plastike. Velikost je primerna za skobčevke in kanarčke.


Akinu kletka za ptice Megi
24,90 €

23,10 €

Kletka za ptice Megi je izdelana iz cinkove rešetke in prikupnega ohišja iz plastike živahne barve. Velikost je primerna za skobčevke in kanarčke.