Fiory naravno pršilo za kletke Sterylcage, 500 ml

Fiory naravno pršilo za kletke Sterylcage, 500 ml

Številka: 1358463
Fiory naravno pršilo Sterylcage je namenjeno dezinfekciji in odišavljenju prostora. Primerno je za čiščenje živalskih kletk. Celoten opis
12,49 €
Vključno z DDV
11,21 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 2 artikla

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
Jutri predvidena dostava na dom
 

Številka: 1358463

Predstavitev

Fiory naravno pršilo

Fiory naravno pršilo Sterylcage je 100 % naravno in je namenjeno dezinfekciji in odišavljenju prostora oz. želene površine. Pršilo je izdelano iz izključno esencialnih olj z naravnimi antibakterijskimi lastnosti. Primerno je za čiščenje živalskih kletk in drugih prostorov, kjer se zadržuje vaš hišni ljubljenček.

Navodila za uporabo: Popršite po celotni želeni površini in ne izpirajte. Primerno tudi za zunanjo uporabo. Ne pršite direktno po živali.

Fiory naravno pršilo Sterylcage

SHRANJEVANJE: Hranite stran od direktne sončne svetlobe. Hraniti izven dosega otrok in hišnih živali. Ne shranjujte skupaj s hrano, pijačo ali zdravili. Izdelek je prijazen do okolja in neškodljiv. Prazno embalažo zavrzite med plastične odpadke. Je brez potisnega plina.


SESTAVA: voda, modri evkalipt (Eucalyptus Globulus), dobra misel (Origanum Vulgare), vrtna materina dušica (Thymus Vulgaris), oljka (Olea Europaea), linalol, geraniol, vlažilno sredstvo, sredstvo za raztapljanje, sredstvo za ohranjanje svežine.


Tehnične podrobnosti

Količina 500 ml