Samsung RB38T650ESA/EF hladilnik z zamrzovalnikom spodaj

Samsung RB38T650ESA/EF hladilnik z zamrzovalnikom spodaj

Številka: 3007922
Odlična cena
Prostostoječi hladilnik z zamrzovalnikom spodaj Samsung RB38T650ESA/EF se uvršča v energijski razred E. Prostornina hladilnega dela znaša 272 l, prostornina zamrzovalnega pa 114 l. Navdušil vas bo s svojim modernim dizajnom, tihim in učinkovitim delovanjem, dozirnikom za vodo ter možnostjo hitrega hlajenja in zamrzovanja na zahtevo. Celoten opis
Naši svetovalci vam bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od 08.00 do 12.00 in od 12.30 do 16.00 na telefonski številki 045811605
639 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Jutri predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
5.7. predvidena dostava na dom
 
Številka: 3007922

Predstavitev

5 let garancije

Veliko se lahko zgodi v petih letih, zato vam Samsung nudi 5 let garancije na določene naprave.

Če ste kupili izbrani model Samsung hladilnika, pralnega stroja, vgradnega kuhinjskega aparata ali sesalnika med 01. 02. in 31. 12. 2022, lahko pridobite 5 let garancije na aparat. 

Za aktivacijo garancije morate izdelek registrirati na samsung5letgarancije.si, najpozneje 30 dni od nakupa izdelka.

Podrobnosti o promociji in pogoje najdete na uradni spletni strani

Samsung - 5 let garancije

Samsung RB38T650ESA/EF hladilnik


Prostostoječi hladilnik z zamrzovalnikom spodaj Samsung RB38T650ESA/EF se uvršča v energijski razred E. Prostornina hladilnega dela znaša 272 l, prostornina zamrzovalnega pa 114 l. Navdušil vas bo s svojim modernim dizajnom, tihim in učinkovitim delovanjem, dozirnikom za vodo ter možnostjo hitrega hlajenja in zamrzovanja na zahtevo.

Samsung

Ključne lastnosti

Več prostora znotraj – enaka globina zunaj

Izjemno velik hladilnik s svojo globino ustreza standardom kuhinjskih elementov in se z njimi popolnoma poravna. Njegova prednost je tehnologija SpaceMax™ ki omogoča, da so stene kljub učinkoviti izolaciji izjemno tanke – na ta način se v notranjosti ustvari več prostora, zunanje mere hladilnika pa ostajajo standardne.

Hlajenje z vseh strani

Ustrezno ohlajanje živil na vseh policah in v vseh kotičkih. Vsestransko hlajenje ohladi hladilnik enakomerno od kota do kota. Hladen zrak piha iz strateško razporejenih šob in ohranja stalno temperaturo. Tako je ohlajanje učinkovito na vseh policah, živila pa so bolj sveža.

Brez ledu – No Frost tehnologija

Ne izgubljajte časa in energije z odtajanjem hladilnika. No Frost tehnologija izboljša kroženje zraka, ohranja stalno temperaturo in preprečuje nabiranje ledu. Poleg tega živila ohladi veliko hitreje, kar manj obremenjuje hladilni sistem in podaljšuje njegovo življenjsko dobo.

Power Cool / Power Freeze

Izkoristite zmogljivost hitrega hlajenja. Ob dotiku gumba začne funkcija Power Cool pihati zelo ohlajen zrak v hladilnik in tako hitro ohladi nova živila ali priljubljeno pijačo. Medtem funkcija Power Freeze poskrbi za hiter dotok mrzlega zraka v zamrzovalnik. To je priročno zlasti pri zamrzovanju ali strjevanju zamrznjenih živil in za pripravo ledu.

Harmonična in elegantna oblika

Dodajte svojemu domu še več elegance. Hladilnik s standardno globino 600 mm se odlično poravna z vašimi omaricami. Ima čudovita ravna vrata in Clean Back ploščo. Minimalistična notranjost vključuje skriti zaslon, ravno polico za vino ter košare in posode za živila.

Več prostora v vratih hladilnika

V vratih lahko shranite velike steklenice in tako prihranite prostor na policah. Širši in globlji predal v vratih zagotavlja varno shranjevanje velikih steklenic, tetrapakov in druge embalaže. Omogoča preprosto dosegljivost ohlajenih pijač in najljubših napitkov.

Preprosto shranjevanje in dosegljivost manjših predmetov

Učinkovito izkoristite cela vrata hladilnika. Nova posoda za vodo je brez BPA, na vrhu pa ima varovalo, ki zagotavlja dodaten prostor za shranjevanje. Idealna je za shranjevanje in hiter dostop do manjših predmetov, kot so kozarci z marmelado, posodice za maslo in sir ali jogurtovi lončki.

Tehnologija z digitalnim inverterjem

Izkoristite tišje delovanje in večjo energijsko učinkovitost. Kompresor z digitalnim inverterjem samodejno uravnava stopnje hitrosti glede na potrebe po hlajenju. Zagotavlja izjemno tiho delovanje. Poleg tega izpolnjuje nove energetske predpise, saj porabi 50 % manj energije in tako prihrani tudi vaš denar.

Clean Back

Preprosto čiščenje hrbtne strani vašega hladilnika. Clean Back je popolnoma gladek varnostni pokrov za bistvene tuljave in kable. Ni samo lep, ampak je tudi izjemno trpežen in preprost za čiščenje. Preprečuje nabiranje umazanije okoli sestavnih delov in jih varuje pred udarci.

Tehnične podrobnosti

Energijski razred E
Prostornina Skupaj: 386 l
Zamrzovalnik: 114 l
Hladilnik: 272 l
Neto / bruto teža 71 kg / 74 kg
Dimenzije (V x Š x G) 203 × 59,5 × 65,8 cm
Zaslon da, zunanji
Alarm ob odprtih vratih da
Nosilec za steklenice ne
Število polic 5
Število predalov za sadje in zelenjavo 1
Število predalov za zamrzovanje 3
Raven hrupa 35 dBA
Poraba energije 264 kWh / leto
Klimatski razred SN, N, ST, T
Zmogljivost hlajenja 8 kg / 24 h
Avtonomno delovanje 9 h
Počitniški način ne
Spremenljiva smer odpiranja vrat da
Barva srebrna

Garancija: 2 leti