Samsung RB34T630ESA/EF hladilnik z zamrzovalnikom spodaj

Samsung RB34T630ESA/EF hladilnik z zamrzovalnikom spodaj

Številka: 10418715
Odlična cena
Hladilnik Samsung RB34T630ESA/EF z zamrzovalnikom spodaj, sodi v energijski razred E. Ponuja vse do 227 litrov prostornine za hladilnik in kar 114 litrov za zamrzovalnik. Z vsestranskim hlajenjem se hladilnik enakomerno ohladi, s čimer je ohlajanje učinkovito na vseh policah, posledično so živila sveža. S tehnologijo SpaceMax se pridobi na prostornini hladilnika in zamrzovalnika. Celoten opis
Naši svetovalci vam bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od 08.00 do 12.00 in od 12.30 do 16.00 na telefonski številki 045811605
Veljavna samo še:
4:04:08
639 €
Vključno z DDV
554,90 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Jutri predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
5.7. predvidena dostava na dom
 
Številka: 10418715

Predstavitev

Samsung RB34T630ESA/EF hladilnik z zamrzovalnikom spodaj 

Hladilnik Samsung RB34T630ESA/EF z zamrzovalnikom spodaj, sodi v energijski razred E. Ponuja vse do 227 litrov prostornine za hladilnik in kar 114 litrov za zamrzovalnik. Z vsestranskim hlajenjem se hladilnik enakomerno ohladi, s čimer je ohlajanje učinkovito na vseh policah, posledično so živila sveža. S tehnologijo SpaceMax™ so stene tanjše, s čimer se pridobi na prostornini hladilnika in zamrzovalnika.

S tehnologijo NoFrost omogoča ohranjanje temperature, ob enem izboljša tudi kroženje zraka in preprečuje nabiranje ledu. S sistemom PowerCool, kateri je le klik stran, se pospeši vhod hladnega zraka v hladilnik, s čimer deluje na ohlajanje tako zelenjave, sadja, kot tudi najljubših pijač. 

 Samsung RB34T630ESA/EF hladilnik z zamrzovalnikom spodaj

Prostornejša notranjost – enaka zunanjost (SpaceMax™ tehnologija)

Izjemno velik 385 litrski hladilnik s standardno globino 600 mm zagotavlja več prostora za shranjevanje živil in se brezhibno poravna z vašimi omaricami. Zaradi izjemno učinkovite toplotne izolacije SpaceMax™ tehnologije so stene hladilnika veliko tanjše. Zato se v notranjosti sprosti dodaten prostor brez povečanja zunanje velikosti.


 Hitro hlajenje in zamrzovanje na zahtevo (Power Cool / Power Freeze)

Hitro hlajenje in zamrzovanje na zahtevo (Power Cool / Power Freeze)

Izkoristite zmogljivost hitrega hlajenja. Ob dotiku gumba začne funkcija Power Cool pihati zelo ohlajen zrak v hladilnik in tako hitro ohladi nova živila ali priljubljeno pijačo. Medtem funkcija Power Freeze poskrbi za hiter dotok mrzlega zraka v zamrzovalnik. To je priročno zlasti pri zamrzovanju ali strjevanju zamrznjenih živil in za pripravo ledu. 


Enakomerno ohladi vsak kotiček

Ustrezno ohlajanje živil na vseh policah in v vseh kotičkih. Vsestransko hlajenje ohladi hladilnik enakomerno od kota do kota. Hladen zrak piha iz strateško razporejenih šob in ohranja stalno temperaturo. Tako je ohlajanje učinkovito na vseh policah, živila pa so bolj sveža.


Tehnologija z digitalnim inverterjem-tiho delovanje 

Izkoristite tišje delovanje in večjo energijsko učinkovitost. Kompresor z digitalnim inverterjem samodejno uravnava stopnje hitrosti glede na potrebe po hlajenju. S 35 dB(B) zagotavlja izjemno tiho delovanje. Poleg tega izpolnjuje nove energetske predpise, saj porabi 50 % manj energije* in tako prihrani tudi vaš denar. 

Tehnologija z digitalnim inverterjem-tiho delovanje
* Na podlagi internega preizkušanja z uporabo standarda ISO 15502. 

Nič več nabiranja ledu (NoFrost tehnologija)

Ne izgubljajte časa in energije z odtajanjem hladilnika. No Frost tehnologija izboljša kroženje zraka, ohranja stalno temperaturo in preprečuje nabiranje ledu. Poleg tega živila ohladi veliko hitreje. kar manj obremenjuje hladilni sistem in podaljšuje njegovo življenjsko dobo.


Trpežna in zaščitna hrbtna stran, ki je preprosta za čiščenje – Clean Black

Trpežna in zaščitna hrbtna stran, ki je preprosta za čiščenje – Clean Black 

Preprosto čiščenje hrbtne strani vašega hladilnika. Clean Back je popolnoma gladek varnostni pokrov za bistvene tuljave in kable. Ni samo lep, ampak je tudi izjemno trpežen in preprost za čiščenje. Preprečuje nabiranje umazanije okoli sestavnih delov in jih varuje pred udarci.


Tehnične podrobnosti

Vrsta hladilnika prostostoječi
Barva hladilnika srebrna
Energetski razred E
Prostornina hladilnika 227 l
Prostornina zmrzovalnika 114 l
Položaj zamrzovalnika spodaj
Ledomat ali dozirnik za vodo dozirnik za vodo (ni potrben priklop)
Letna poraba energije 254 kWh
Glasnost 35 dB
Shranjevanje ob izpadu električne energije 9 h
Možnost menjave odpiranja vrat da
Zmogljivost zamrzovanja 8 kg / 24 h
Digitalni inverterski motor da
Samodejno odtajevanje da
Alarm za odprta vrata da
Notranja lučka da
Bruto teža (kg) 69
Dimenzije (Š x V x G) 59,5 × 185,3 × 65,8 cm

Garancija: 2 leti