Gorenje kombinirani hladilnik NRK6202MX

Ocena: 3,5 7 ocen
A++
Znamka: Gorenje Naša številka: 790748

Brezplačna dostavaOdlična cena

Gorenje kombinirani hladilnik NRK6202MX

Dodatni 10 % popust s promo kodo GORENJE1219 velja od 9.12. do 15.12.2019 oz. do odprodaje zalog.
Prostostoječi kombinirani hladilnik energijskega razreda A++ ponuja 254 l prostornine v hladilnem in 85 l v zamrzovalnem delu. Odlikujejo ga IonAir tehnologija z vgrajenim ionizatorjem, MultiFlow 360° tehnologija za aktivno uravnavanje zračenja, vlage ter temperature, FreshZone predal in NoFrost Plus tehnologija. Navdušuje z elegantno barvo nerjavečega jekla. Celoten opis

529.9
3.5 7

699,90 €
529,90 €
-24%

Naša številka: 790748

Predstavitev

Opis artikla

Gorenje NRK6202MX

Gorenje NRK6202MX prostostoječi kombinirani hladilnik energijskega razreda A++ se ponaša s skupno uporabno prostornino 339 litrov, ki je razdeljena na 254 litrov hladilnega in 85 litrov zamrzovalnega dela. Odlikuje ga elektronsko upravljanje

Za varnost shranjenih živil skrbi zvočni alarm za predolgo odprta vrata, zvočni ter svetlobni signal pa vas bosta opozorila tudi na previsoko temperaturo hladilnega dela.

V notranjosti hladilnika boste našli 5 steklenih polic, nosilec za steklenice, polico za steklenice s fiksnim varovalom in MultiBox posodico za maslo ter sir. Odlikuje ga še MoistControl predal za uravnavanje vlažnosti.

Gorenje NRK6202MX

Prednost hladilnika je IonAir tehnologija z ionizatorjem zraka. Le-ta s pomočjo procesa ionizacije ustvarja idealno mikroklimo za shranjevanje živil. Rezultat procesa je ozon, ki je znan kot naravno sredstvo za odstranjevanje neprijetnih vonjav ter za ohranjanje svežine živil. Proces ionizacije odstrani tudi trdovratnejše vonjave, kot je vonj čebule ipd.

Odlika hladilnika NRK6202MX je FreshZone predal na dnu hladilnika. V njem je nameščen poseben ventilator, ki zagotavlja ohranjanje temperature na okoli 3 °C. Pri tej temperaturi živila ohranjajo svežino, vonj in barvo kar do dvakrat dlje kot običajno.

Hladilniku je dodan XXL SpaceBox predal – najprostornejši predal za shranjevanje zamrznjenih živil. Vanj zlahka spravite večje količine hrane in večje kose živil. Po potrebi predal lahko odstranite ter tako pridobite večji zamrzovalni prostor.

Prednost naprave je funkcija SlotIn, ki omogoča namestitev hladilnika ob steno, med kuhinjska elementa ali ob zamrzovalno omaro. SlotIn tečaji s svojo zasnovo omogočajo odpiranje vrat pod pravim kotom, pri čemer lahko nemoteno in preprosto izvlečete police ter predale.


Pohvali se z MultiFlow 360° tehnologijo, ki skrbi za aktivno uravnavanja prezračevanja, vlage in temperature na način, ki kar najbolj ustreza sveži hrani v hladilniku. Stalno temperaturo po celotni notranjosti hladilnika zagotavlja 14 odprtin za prezračevanje, brez strahu da bi hrana zmrznila. Stalna temperatura ter vlaga v hladilniku preprečujeta, da bi se hrana izsušila, s čimer je podaljšana njihova kakovost.

AdaptTech tehnologija z inteligentnim sistemom pomnjenja skrbi za preprečevanje nenadnega dviga temperature v notranjosti hladilnika zaradi pogostega odpiranja vrat. Omenjena tehnologija v prvem tednu uporabe spremlja pogostost odpiranja vrat. Na ta način sistem zazna, kdaj so vrata najpogosteje odprta in malo pred tem časom dodatno zniža temperaturo v notranjosti za 1–2 °C, s čimer preprečuje dvigovanje temperature ter temperaturna nihanja.

V pomoč pri čiščenju bo tehnologija NoFrost Plus. Slednja z učinkovitim kroženjem hladnega zraka s pomočjo ventilatorja razvlažuje, odsotnost vlage pa preprečuje nastajanje ledu in sreža na živilih. Čiščenje aparata je tako hitro ter preprosto, saj ne zahteva predhodnega odtaljevanja. NoFrost Plus tehnologija v hladilnem delu skrbi za optimalno raven vlage in preprečevanje izsuševanja svežih živil s kombinacijo ionizatorja in MultiFlow 360° tehnologije.


Tehnične podrobnosti

Energijski razred A++
Letna poraba energije 245 kWh
Skupna prostornina 339 l
Uporabna prostornina hladilnega dela 254 l
Uporabna prostornina zmrzovalnega dela 85 l
Klimatski razred SN-N-T
Emisija hrupa 42 dB
Zmogljivost zmrzovanja 8 kg/24 h
Shranjevanje ob izpadu energije 18 ur
Material vrat nerjavno jeklo, odporno na prstne odtise
Dimenzije 60 × 200 × 64 cm
Barva nerjaveče jeklo

Garancija: 5 let

Gorenje NoFrost


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Energijski razred A++ Podatkovna kartica
Vrsta hladilnika prostostoječi
Poraba električne energije 0.67 kW.h
Barva nerjaveče jeklo
Sistem no frost da
Višina 200 cm
Skupna prostornina 339 l
Prostornina hladilnika 254 l
Prostornina zamrzovalnika 85 l
Glasnost 42 dB
Umestitev zamrzovalnika Spodaj
Število vrat 2
Upravljanje Elektronski
Zaslon da
Ločena regulacija da
Sveža cona ne
Ventilator da
Zamenljivo odpiranje da
Število polic v hladilniku 3
Število predalov v zamrzovalni 3
Osvetlitev LED
Super hlajenje ne
Super zamrzovanje ne
Antibakterijska zaščita da
Antibakterijski filter ne
Opozorilni signal Akustični + optični
Brez prstnih odtisov da
Kovinski nosilec steklenic da
Število kompresorjev 1
Čas napajanja 18 h
Klimatski razred SN/N/ST/T
Zmogljivost zamrzovanja 5 kg/24h
Otroška (varnostna) ključavnic da
Aparat za izdelovanje ledu ne
Širina 60 cm
Globina 64 cm
Smart ne

Artikel je na voljo v drugih državah

Za dostavo na Češko: kombinirani hladilnik NRK6202MX
Za dostavo na Hrvaško: kombinirani hladilnik NRK6202MX
Za dostavo na Poljsko: kombinirani hladilnik NRK6202MX
Za dostavo v Slovaško: kombinirani hladilnik NRK6202MX