Liebherr GN 4135 zamrzovalna omara

Liebherr GN 4135 zamrzovalna omara

Številka: 2912057
Prostostoječa zamrzovalna omara Liebherr GN 4135 s prostornino 270 l se uvršča v energijski razred D. Ima NoFrost sistem, ki preprečuje nastajanje ledu. Na dan zamrzne do 16 kg živil, v primeru motenj napajanja pa jih ohranja zamrznjena še 9 ur. Celoten opis
999 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

24.5. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
26.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2912057

Predstavitev

Liebherr GN 4135 Comfort NoFrost zamrzovalna omara


Prostostoječa zamrzovalna omara Liebherr GN 4135 s prostornino 270 l se uvršča v energijski razred D. Ima NoFrost sistem, ki preprečuje nastajanje ledu. Na dan zamrzne do 16 kg živil, v primeru motenj napajanja pa jih ohranja zamrznjena še 9 ur.

Liebherr

Ključne lastnosti

BluPerformance

Liebherrjevi aparati BluPerformance postavljajo novo smer hlajenja in zamrzovanja ter nova merila: Ponujajo še več notranjih zmogljivosti za shranjevanje živil, ekonomičnost in energetsko učinkovitost, tiho delovanje, enostavnost uporabe ter izjemen dizajn.

NoFrost

Liebherrjev sistem NoFrost zagotavlja hitro zamrzovanje brez zmrzali s pomočjo ventilatorjev – za varno, dolgotrajno shranjevanje živil. Tehnologija NoFrost poskrbi za veliko večjo zmogljivost shranjevanja in ohranja zamrzovalnik brez zmrzali.

2,4-palčni zaslon na dotik

2,4-palčni zaslon na dotik z visoko ločljivostjo in visokokontrastnim zaslonom je vgrajen za vrati in omogoča natančne nastavitve temperature.

Ročaj z vgrajenim mehanizmom za odpiranje

Trdni, varni ročaji imajo eleganten, vrhunski videz in imajo integriran mehanizem odpiranja, ki omogoča priročno in enostavno odpiranje vrat.

LED

V spodnjo stran notranjosti zamrzovalnika so vgrajene energetsko učinkovite, zmogljive, dolgotrajne in okolju prijazne LED diode, ki osvetljujejo vsebino predalov, ko jih odprete. Takoj, ko se vrata odprejo, se osvetli LED in prikladno prikaže vsebino predalov.

SmartDevice

Aparati Liebherr, označeni z logotipom „SmartDevice“, se lahko povežejo s sistemom SmartDeviceBox, kar omogoča aparatu dostop do nadaljnjih storitev in daljinsko upravljanje preko računalnika ali mobilne naprave. SmartDeviceBox je na voljo kot dodatna oprema. Aparati s črko i v imenu modela (na primer: Kbi 4350) že imajo standardno integriran SmartDeviceBox.

Ostalo

  • Indikator stanja: Indikator stanja je diskretno vgrajen v vrata naprave, kar omogoča hitro in enostavno oceno stanja naprave, tudi če so vrata zaprta. Modra lučka označuje, da naprava deluje pravilno. V primeru kakršnega koli drugega stanja se oddajata rdeča lučka in zvočni ton.
  • Tesnilo vrat: Zamenljivo tesnilo vrat zagotavlja optimalno higieno in s tem olajša varno shranjevanje hrane. Zasnovano je tako, da ustreza barvi vrat ali ohišja aparata in ga je enostavno vstaviti, očistiti in zamenjati.
  • SuperFrost: SuperFrost ustvarja večje zaloge hladnega zraka, tako da lahko sveže shranjeno hrano hitro zamrznete na način, ki ohranja vitamine. Preusmeritev temperature zamrzovanja z –32 ° C na normalno temperaturo zamrzovalnika je časovno ali količinsko nadzorovana, da prihranite energijo.
  • VarioSpace: Predale za zamrzovanje lahko odstranite in s tem pridobite prostor za shranjevanje večjih živil.

Tehnične podrobnosti

Vrsta zamrzovalnika zamrzovalna omara
Postavitev prostostoječi
Energijski razred D
Prostornina skupaj: 271 l
zamrzovalnik: 270 l
hladilnik: 0 l
Poraba energije 197 kWh / leto
Klimatski razred SN-T
No Frost da
Glasnost 38 dB
Dimenzije (V x Š x G) 155 × 70 × 75 cm
Dimenzije z embalažo (V x Š x G) 1.627,0 × 715,0 × 819,0 mm
Neto / bruto teža 79 kg / 83,7 kg
Nadzor 2,4" enobarvni TFT-zaslon na dotik z digitalnim prikazom temperature
Alarm za odprta vrata / povišano temperaturo optični in zvočni
0 ° predelek ne
Otroška ključavnica da
Ostalo LED osvetlitev, upravljanje na dotik, posoda za ledene kocke, FrostControl, FrostSafe, SuperFrost, SmartGrid-ready, možnost naknadne vgradnje SmartDeviceBox
Čas shranjevanja med prekinitvami napajanja 9 h
Skupna zmogljivost zamrzovanja 16 kg / 24 h
Število predalov za zamrzovanje 6
Material predalov steklo
Barva bela

Garancija: 2 leti