Gardena električni prezračevalnik trate EVC 1000 (4068)

Gardena električni prezračevalnik trate EVC 1000 (4068)

Številka: 170120
Darilo
Električni prezračevalnik trate Gardena EVC 1000 je spreten asistent, ki vam omogoča temeljito in trajno odstranjevanje odmrle trave, mahu in plevela, skozi celo leto. Poleg tega tudi preprečuje razraščanje in izboljša preskrbo trate z zrakom, vodo in ostalimi hranilnimi snovmi. Celoten opis
Brezplačno darilo v vrednosti 29,99 €
Veriga dereze Mount Track, M (37-40)
gift
247,19 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču Zadnji kos

Jutri predviden osebni prevzem
 
6.6. predvidena dostava na dom
 
Številka: 170120

Predstavitev

Gardena električni prezračevalnik trate EVC 1000 (4068) vam bo v veliko pomoč pri temeljitemu odstranjevanju odmrle trave, mahu in plevela. Za neprekinjeno in dolgotrajno delo, je opremljen z visoko zmogljivim PowerPlus motorjem, ki se pomika skoraj sam od sebe in dejansko potrebuje le usmerjanje.

Pohvali se z ostrimi rezili iz nerjavečega kaljenega jekla, ki milimeter za milimetrom prodirajo v trato in učinkovito odstranjujejo mah, odmrlo travo in plevel. Posledično pa preprečuje razraščanje in trato okrbujejo z zrakom, vodo in ostalimi hranilnimi snovmi.

Za poenostavljeno delo ima prezračevalnik EVC 1000 velika profilirana kolesa, ki olajšajo vodenje in nudijo dober oprijem na travi. Pohvali se z ergonomsko oblikovanim ročajem, ki ima priročno stikalo in vam zagotavlja udobno delo ter enostavno potiskanje. Držalo se lahko povsem enostavno tudi razstavi in tako prezračevalnik pri shranjevanju zavzame manj prostora.

Za poenostavljen prevoz do želenega mesta, se pohvali z inovativno funkcijo transportne nastavitve, ki hitro odmakne rezila od tal in vam omogoča olajšano premikanje.

Uporaba prezračevalnika je priporočljiva skozi celo leto, po vsaki drugi ali tretji košnji trave.

Tehnične podrobnosti:

  • Delovna širina: 30 cm
  • Št. stopenj višine: 3
  • Zmogljivost: 600 m² +/-20%
  • Moč motorja: 1000 W
  • Nivo hrupa: 94 dB(A)
  • Tresljaji na ročaju: 2,5 m/s²
  • Teža: 10,5 kg

Garancija: 2 leti

Kaj storiti v primeru uveljavljanja garancije

Uradna stran izdelka