Babypoint A3

Babypoint A3

Ocena: 4,7
13,60 € 11,98 €

Zadnji kos!

Babypoint previjalna podloga A3 za otroke do 12 meseca starosti. Podloga z motivom veselega zajčka je dobavljiva v več barvnih kombinacijah. Ima površino, ki jo je mogoče enostavno prati.

Babypoint avto kamera C3
11,90 € 9,52 €

Previjalna podloga C3 je mehka podloga za otroke do 12 meseca starosti. Uporabljate jo lahko, kot podlago na omarah, skrinjicah ali postelji. Ima površino, ki jo je mogoče enostavno prati.

Bebe-jou previjalna podloga, dvostranska
22,56 €

Zadnji kos!

Bebe-jou previjalna podloga vam bo olajšala previjanje vašega otroka. Je pralna in zato anti-alergična, mehka in toplotno izolirana. Ne vsebuje ftalatov. Preizkušena po standardih TÜV.

Bambinomio torbica za plenice-36%
36 € 22,90 €

Zadnji kos!

Torbica za plenicezložljivo blazino Grab&Go v enem, bo odlična pomočnica na poti tako za vas, kot tudi za vašega otroka. S tem praktičnim organizatorjem boste imeli vse potrebne stvari z vami.

Tinéo previjalna podloga za potovanja
15,90 € 14,15 €

Otroško previjalno blazinico Tineo je enostavno uporabljati kjer koli, z veliko organiziranimi žepi za plenice, prtičke in kozmetiko. Previjalni del je narejen iz neprepustnega materiala in ga je enostavno očistiti, enostaven za vzdrževanje.

Bambinomio previjalna podloga, 60 x 43 cm
14,95 € 13,43 €

Praktična zložljiva previjalna podloga znamke Bambino Mio ne zavzame veliko prostora in ponuja hitro ter enostavno rešitev za previjanje dojenčka doma ali na poti. Zloži se preprosto, je lahka in kompaktna, saj se lepo prilega v previjalno torbo. Uporaba je enostavna, lahko jo zložite in zapnete s trakom na ježka. Čudovite mehka šivana tkanina otroku nudi veliko udobja.

T-tomi previjalna podloga
14,99 € 13,17 €

Otroška previjalna podloga blagovne znamke T-Tomi bo otrokom čas med previjanjem polepšal z motiv čudovitih gozdnih živali. Podlogo lahko uporabljate tudi v vseh vrstah vozičkov ali kot odejo za igranje. Lahko jo zavijte v majhen zvitek ter jo prav tako vzamete povsod s seboj.

to.to zaščitne podloge, 12kos
7,04 €

Podloge so idealna rešitev doma in na poti – povsod tam, kjer želimo dodatno zaščititi svojega otroka in previjalni prostor pri previjanju. Z mehko zgornjo plastjo in nepropustno spodnjo plastjo.

Bambinomio previjalna blazina, 60 x 43 cm
16,99 € 13,43 €

Bambino Mio previjalna blazina 60 × 43 cm je praktična zložljiva blazina, ki ponuja udobno in prijetno podlago za previjanje dojenčka doma in na poti. Neprepustna zunanja plast in mehka notranja plast nudita optimalno zaščito.