Pampers otroška previjalna podloga, 12 kosov
8,39 €

Odlična cena

Otroška previjalna podloga Pampers Changemats, 12 kosov nudi odlično zaščito otroka pri zamenjavi plenic, tako na potovanju kot tudi na sprehodu.


b.box previjalni organizator
18,97 €

b.box previjalni organizator odlično dopolnjuje čudovito previjalno podlogo in lahko shrani dve do tri plenice. Ima dva načina uporabe čistilnih robčkov. Lahko jih vzamete iz odprtine škatle znotraj organizatorja. Kadar pa nujno potrebujete čistilni robček, da obrišete usta ali roke, pa ga vzemite iz odprtine na zunanji strani organizatorja.


Babypoint A3
13,90 €
13,40 €

Babypoint previjalna podloga A3 za otroke do 12 meseca starosti. Podloga z motivom veselega zajčka je dobavljiva v več barvnih kombinacijah. Ima površino, ki jo je mogoče enostavno prati.


Babypoint avto kamera C3
11,90 €
11,50 €

Previjalna podloga C3 je mehka podloga za otroke do 12 meseca starosti. Uporabljate jo lahko, kot podlago na omarah, skrinjicah ali postelji. Ima površino, ki jo je mogoče enostavno prati.


Bebe-jou previjalna podloga
27,60 €

Bebe-jou mala previjalna podloga prihaja v krasnih barvah in motivih. Dimenzije znašajo 72 × 44 x 9 cm. Udobna, enostavna za vzdrževanje in varna za uporabo.


Unuo otroška podloga Premium, majhna
11 €
Dodatni 10 % popust s promo kodo UNUO519 velja do 31.5.2019 oz. do odprodaje zalog.

Unuo otroška podloga Premium mala je trpežna tkanina, katero lahko večkrat uporabite. Podloga ima široko uporabo, ne glede na to, ali ste doma, v vozičku ali na poti. Velikost podloge je 40 × 60 cm.


Unuo otroška podloga Premium, velika
13 €
Dodatni 10 % popust s promo kodo UNUO519 velja do 31.5.2019 oz. do odprodaje zalog.

Unuo otroška podloga Premium velika je trpežna tkanina, katero lahko večkrat uporabite. Podloga ima široko uporabo, ne glede na to, ali ste doma, v vozičku ali na poti. Velikost podloge je 60 × 60 cm.


Bambinomio torbica za plenice
36 €

29,60 €

Torbica za plenicezložljivo blazino Grab&Go v enem, bo odlična pomočnica na poti tako za vas, kot tudi za vašega otroka. S tem praktičnim organizatorjem boste imeli vse potrebne stvari z vami.


Bebe-jou previjalna podloga, dvostranska
27,30 €

Bebe-jou previjalna podloga vam bo olajšala previjanje vašega otroka. Je pralna in zato anti-alergična, mehka in toplotno izolirana. Ne vsebuje ftalatov. Preizkušena po standardih TÜV.


Bobánek previjalna podlaga
9,50 €

Nepremočljiva previjalna podlaga je izdelana iz materiala PUL z izjemno mehko površino, ki ne prepušča vlage. Je enostavno zložljiva v vrečo, ki je primerna za potovanja, priročna za v voziček ali za zaščito otroške vzmetnice.