Najdeno: 29

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Deryan potovalna posteljica/šotor Peuter Luxe
138,99 €

Zadnji kos!

Potovalna posteljica/šotor Peuter Luxe bo popestrila vsako potovanje. Opremljena je s samo napihljivo vzmetnico in bombažno spalno vrečo, ki bo otroku nudila udobje. Primerna je za otroke do 4. leta starosti.


ZOPA prenosna nastavljiva posteljica Nanny na koleščkih-33%
79,99 €

52,90 €

Odlična cena

Prenosna posteljica Zopadesign Nanny je primerna za otroke od rojstva do starosti 36 mesecev. Idealna je za potovanja, saj se enostavno zloži, poleg tega pa je opremljena še s kolesi za lažje premikanje, ki z vgrajeno zavoro ne predstavljajo nevarnosti, da bi se posteljica nekontrolirano premikala.


G-mini potovalna postelja Sleepy Hippo
55,05 €
54,10 €

G-Mini potovalna postelja Sleepy je elegantna in praktična otroška potovalna postelja s srčkanim motivom nilskih konjev. Enostavno jo je zložiti in prevažati, saj ima 2 kolesa za boljšo manipulacijo. Ima mrežaste stranske plošče, od katerih je ena odprta.


ZOPA zložljiva posteljica Yoga
74,99 €

65,30 €

ZOPA zložljiva postelja z odprtino na zadrgo – tehta 9,2 kg, je namenjena za dojenčke do 10 kg, vključeno – torba za prenašanje, vzmetnica. Kolesa imajo možnost zavor, odprtino stranskega žepa pa je možno zapreti. Praktična in lepa.


BabyGO postelja Dreams
119,99 €

Novo

Postelja Dreams je primerna za otroke od rojstva. Med drugim nudi visečo površino, stransko odpiranje, 2 vzmetnici, lahko konstrukcijo – samo 5 kg, transportno torbo.


CAM prenosna posteljica Sonno
79,99 €

61,40 €

Cam otroška potovalna posteljica Sonno je izjemno praktična in lahko prenosna, hkrati pa otroku zagotavlja veliko udobja. Posteljica je namenjena otrokom do teže 15 kilogramov.


COSING prenosna postelja BabyC
50,20 €

Cosing BabyC je prenosna posteljica primerna za otroke od rojstva do 3 let (15 kg). Zaradi kompaktne velikosti, jo lahko zložite in vzamete kamorkoli s seboj. Ima zložljivo ležišče, torbo za prenašanje, stransko zadrgo in kolesa z zavoro za lažje rokovanje.


Hauck potovalna posteljica iCoo Starlight 2019
161,99 €

140,50 €

Hauck potovalna otroška posteljica iCoo Starlight 2019 je primerna za otroke od rojstva do 15 kg. Viseča tla so primerna za otroke od rojstva do 9 kg, idealna za novorojenčke. Posteljica vključuje podloženo podlogo, organizator za vse majhne stvari in viseča tla. Vse se lahko pripne na okvir postelje.


Safety 1st potovalna postelja Full Dreams
82,62 €

73,40 €

Safety 1st Full Dreams je praktična potovalna otroška posteljica z nastavljivim dnom in previjalnim pultom. Praktični žepi so na sprednji strani postelje, ki so pomembni za previjanje. Namenjena je otrokom od 0 do 36. meseca. 2 kolesi z zavorami olajšata manipulacijo.


CAM prenosna posteljica Daily Plus-33%
129,99 €

86,90 €

Odlična cena

Cam otroška potovalna posteljica Daily Plus je izjemno praktična in lahko prenosna, hkrati pa otroku zagotavlja veliko udobja. Posteljica je namenjena otrokom do rojstva pa do 36 mesecev starosti.


BOMIMI potovalna postelja DALILA
54,10 €

Trenutno ni na zalogi

Cosing BabyC je prenosna potovalna posteljica, primerna za otroke od rojstva do 15 kg. Potovalna posteljica je nepogrešljiv pomočnik na poti in doma. Del posteljice je integrirano ležišče. Eno mrežasto stran je mogoče odpreti, zato, da lahko otrok enostavno spleza ven.


ZOPA prenosna posteljica Camping
64,99 €

49,99 €

Trenutno ni na zalogi

Prenosna posteljica Zopadesign Camping je primerna za otroke od rojstva do starosti 36 mesecev. Idealna je za potovanja, saj se enostavno zloži, poleg tega pa je opremljena še s kolesi za lažje premikanje, ki z vgrajeno zavoro ne predstavljajo nevarnosti, da bi se posteljica nekontrolirano premikala.


COSING prenosna postelja BabyC Basic
46,30 €

Trenutno ni na zalogi

Cosing BabyC Basic potovanja otroška posteljica je primerna za otroke od rojstva do 3 let (20 kg). Zaradi kompaktne velikosti, jo lahko zložite in vzamete kamorkoli s seboj. Opremljena je z zložljivim ležiščem in torbo za prenašanje.


G-mini Potovalna otroška posteljica AISA Krtek-25%
69,99 €

52,49 €

Trenutno ni na zalogi

G-mini potovalna posteljica AISA Krtek je lahka, preprosta za sestavljanje, ima dve kolesi za olajšano prestavljanje po prostorih ter črno mrežo na strani, skozi katero bodo otroki lažje videli okrog sebe.


CAM potovalna otroška postelja Daily Plus 84
119,99 €

Trenutno ni na zalogi

Priročna potovalna posteljica, ki ji je mogoče nastavljati višino dna. Je zelo kompaktna, ter opremljena s previjalno površino in mrežo proti komarjem. Ima kolesca, za lažje premikanje in rokovanje.


Hauck prenosna otroška posteljica
119,99 €

104,30 €

Trenutno ni na zalogi

Potovalna otroška posteljica, namenjena dojenčkom do rojstva pa do 15 kg. Postelja ima viseče nadstropje, kolesa, zložljivo vzmetnico in praktično potovalno torbo.


Hauck prenosna posteljica Play‘n Relax 2019
79,99 €

59,70 €

Trenutno ni na zalogi

Hauck Play'N Relax 2019 je potovalna postelja za otroke od 0 mesecev starosti do 15 kg. Ima stabilna varovala, ki nudijo trdno oporo. Ob straneh je pregledna mreža. Posteljica vsebuje torbo za lažje prenašanje in blazino.


Hauck zibelka Dreamer
129,99 €

90 €

Trenutno ni na zalogi

Hauck otroška zibka Dreamer. Je zložljiva, tako da je idealna za uporabo doma ali na potovanjih. Primerna je za otroke do teže 9 kilogramov.


Petite&Mars dodatno nadstropje Koot
11,60 €

Trenutno ni na zalogi

Petite&Mars Dodatno nadstropje za potovalno posteljico Koot v dimenzijah 60×120 cm, lahko uporabite za dojenčke, do 4. meseca. Transportna vrečka za prenašanje je del paketa.