ZOPA prenosna nastavljiva posteljica Nanny na koleščkih-27%
79,99 €

57,90 €

Zadnji kos!

Prenosna posteljica Zopadesign Nanny je primerna za otroke od rojstva do starosti 36 mesecev. Idealna je za potovanja, saj se enostavno zloži, poleg tega pa je opremljena še s kolesi za lažje premikanje, ki z vgrajeno zavoro ne predstavljajo nevarnosti, da bi se posteljica nekontrolirano premikala.


Deryan potovalna posteljica/šotor Peuter Luxe-24%
138,99 €

104,70 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Potovalna posteljica/šotor Peuter Luxe bo popestrila vsako potovanje. Opremljena je s samo napihljivo vzmetnico in bombažno spalno vrečo, ki bo otroku nudila udobje. Primerna je za otroke do 4. leta starosti.


CAM prenosna posteljica Sonno-26%
79,99 €

58,90 €

Zadnji kos!

Cam otroška potovalna posteljica Sonno je izjemno praktična in lahko prenosna, hkrati pa otroku zagotavlja veliko udobja. Posteljica je namenjena otrokom do teže 15 kilogramov.


Hauck prenosna otroška posteljica-16%
119,99 €

99,90 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Potovalna otroška posteljica, namenjena dojenčkom do rojstva pa do 15 kg. Postelja ima viseče nadstropje, kolesa, zložljivo vzmetnico in praktično potovalno torbo.


ZOPA zložljiva posteljica Yoga-21%
74,99 €

58,90 €

Odlična cena

ZOPA zložljiva postelja z odprtino na zadrgo – tehta 9,2 kg, je namenjena za dojenčke do 10 kg, vključeno – torba za prenašanje, vzmetnica. Kolesa imajo možnost zavor, odprtino stranskega žepa pa je možno zapreti. Praktična in lepa.


CAM prenosna posteljica Daily Plus-25%
129,99 €

96,70 €

Odlična cena

Cam otroška potovalna posteljica Daily Plus je izjemno praktična in lahko prenosna, hkrati pa otroku zagotavlja veliko udobja. Posteljica je namenjena otrokom do rojstva pa do 36 mesecev starosti.


BabyGO postelja Dreams
119,99 €

105,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Postelja Dreams je primerna za otroke od rojstva. Med drugim nudi visečo površino, stransko odpiranje, 2 vzmetnici, lahko konstrukcijo – samo 5 kg, transportno torbo.


Babypoint otroška postelja Pegy 2019
49,90 €
47,90 €

Odlična cena

Otroška postelja Pegy z nosilnostjo do 20 kg ima žimnico, visoke robove in je opremljena s koleščki. Del paketa je tudi prenosna torba za posteljo. Na postelji je motiv žirafe.


CAM otroška postelja Pisolino
84,99 €

72,90 €

Odlična cena

CAM Postelja Pisolino je potovalna postelja za otroke do 36. meseca. Je enostavna za prenašanje, v pakiranju je tudi vzmetnica in torba. Primerno za otroke od rojstva. Višinsko nastavljiva, 2 kolesa z zavoro za enostavno upravljanje. Potujte v udobju.


CAM otroška posteljica Daily Plus, Col.
115 €

106,90 €

Odlična cena

Otroška posteljica Daily Plus je namenjena otrokom, starim 0–36 mesecev. Ima veliko motivov, ki se bodo zabavali skupaj z vami in vašim otrokom. Prav tako ima zelo bogato opremo: spodnje pozicioniranje, miza za preoblačenje, predel za igrače, streho in mrežo proti komarjem.


Hauck potovalna posteljica iCoo Starlight 2019-30%
161,99 €

112,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Hauck potovalna otroška posteljica iCoo Starlight 2019 je primerna za otroke od rojstva do 15 kg. Viseča tla so primerna za otroke od rojstva do 9 kg, idealna za novorojenčke. Posteljica vključuje podloženo podlogo, organizator za vse majhne stvari in viseča tla. Vse se lahko pripne na okvir postelje.


Safety 1st potovalna postelja Full Dreams-33%
82,62 €

54,90 €

Odlična cena

Safety 1st Full Dreams je praktična potovalna otroška posteljica z nastavljivim dnom in previjalnim pultom. Praktični žepi so na sprednji strani postelje, ki so pomembni za previjanje. Namenjena je otrokom od 0 do 36. meseca. 2 kolesi z zavorami olajšata manipulacijo.


Babypoint potovalne zavese za otroško posteljo, sive
11,10 €

Univerzalne potovalne zavese za otroško posteljo se lahko uporabljajo za otroke do 8 kg vam pa bodo olajšale delo z otrokom, kadar boste na potovanju. Potovalna torba za zloženo posteljo. Enostavna vgradnja, plastični pritrdilni elementi in kovinske ojačitve.


ZOPA prenosna posteljica Camping
64,99 €

49,99 €

Prenosna posteljica Zopadesign Camping je primerna za otroke od rojstva do starosti 36 mesecev. Idealna je za potovanja, saj se enostavno zloži, poleg tega pa je opremljena še s kolesi za lažje premikanje, ki z vgrajeno zavoro ne predstavljajo nevarnosti, da bi se posteljica nekontrolirano premikala.


COSING prenosna postelja BabyC Basic
45,90 €

Cosing BabyC Basic potovanja otroška posteljica je primerna za otroke od rojstva do 3 let (20 kg). Zaradi kompaktne velikosti, jo lahko zložite in vzamete kamorkoli s seboj. Opremljena je z zložljivim ležiščem in torbo za prenašanje.


COSING prenosna postelja BabyC
49,80 €

Cosing BabyC je prenosna posteljica primerna za otroke od rojstva do 3 let (15 kg). Zaradi kompaktne velikosti, jo lahko zložite in vzamete kamorkoli s seboj. Ima zložljivo ležišče, torbo za prenašanje, stransko zadrgo in kolesa z zavoro za lažje rokovanje.


Hauck prenosna posteljica Play‘n Relax 2019
79,99 €

59,20 €

Hauck Play'N Relax 2019 je potovalna postelja za otroke od 0 mesecev starosti do 15 kg. Ima stabilna varovala, ki nudijo trdno oporo. Ob straneh je pregledna mreža. Posteljica vsebuje torbo za lažje prenašanje in blazino.


Hauck zibelka Dreamer
129,99 €

89,10 €

Hauck otroška zibka Dreamer. Je zložljiva, tako da je idealna za uporabo doma ali na potovanjih. Primerna je za otroke do teže 9 kilogramov.


KinderKraft otroška potovalna postelja JOY
55,90 €

Odlična cena

Potovalna postelja JOY je idealna rešitev za otroka in starše – tako za potovanje, kot tudi za vsakodnevno uporabo. Idealna je za sprostitev, spanje in igranje – v nekaj trenutkih se lahko spremeni v odlično skrivališče in čudovit prostor za igro, kjer domišljija nima meja.