Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo!
0
na mesec

Jamieson Krom 200 tablete, 100 tablet (822366)

Jamieson Krom 200 tablete, 100 tablet (822366)

Številka: 2728191
Prednost naravnih prehranskih dopolnil Jamieson je, da se v laboratoriju v Kanadi resnično potrdijo, da so izdelki pridobljeni naravno zato so se za vas potrudili in pridobili krom v naravni obliki kromovega kelata. Celoten opis
11,43 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s
za naročila od 12,90 €

Razprodano

Številka: 2728191

Predstavitev

Jamieson Krom 200 tablete, 100 tablet (822366)


Prednost naravnih prehranskih dopolnil Jamieson je, da se v laboratoriju v Kanadi resnično potrdijo, da so izdelki pridobljeni naravno, zato so se za vas potrudili in pridobili krom v naravni obliki kromovega kelata, ki je pridobljen iz rastlinskih beljakovin za optimalno absorpcijo in s tem učinkovitost. Narava je neprecenljiva.

Krom ima vlogo pri presnovi makrohranil (beljakovine, maščobe, ogljikovi hidrati) in prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi. Dodajanje kroma pomaga izravnati ravnovesje sladkorja v krvi, preprečevati poželenje po sladkorju in preprečiti nenaden upad energije.

Izdelek ne vsebuje soli, glutena, laktoze, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in je farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Poreklo izdelka: Kanada.

 Jamieson Krom 200 tablete, 100 tablet (822366)

OPOZORILO

Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.


Neto količina

100 tablet (63 g)


Uporaba in priporočena dnevna količina:

Dnevni vnos: 1 tableta dnevno.


Vsebnost (v tableti / %PDV*)::

Krom (HPV** kelat) 200 μg / 500%
*priporočljivega dnevnega vnosa.
**hidroliziran rastlinski protein.

Sestavine:

Prevleka tablete (vodotopna celuloza), sredstvo proti sprijemanju (dikalcijev fosfat, magnezijeve soli maščobnih kislin), kromov kelat