Puori probiotik SB3, 30 vrečic, 135 g

Znamka: Puori Naša številka: 1207060

Puori probiotik SB3, 30 vrečic, 135 g

SB3 probiotik je namenjen uravnavanju in izboljšanju črevesne flore. SB3 z dodatnih 200 mg vitamina C in edinstveno mešanico treh izbranih vrst prebiotičnih vlaknin je SB3 odlična izbira za zdravo in uravnoteženo črevesje. To pa je tam, kjer se gradi imunski sistem. Celoten opis

43.49

43,49 € Vključno z DDV

Naša številka: 1207060

Predstavitev

Opis artikla

Izboljšajte svoje zdravje in počutje

Izbrani probiotiki SB3 krepijo in uravnavajo floro v prebavilih. Črevesna flora ima neposreden vpliv na zdravje in počutje. Ponovna vspostavitev uravnotežene flore v prebavilih je še posebno pomembna po bolezenskih stanjih in konzumiranju antibiotikov.

Zdravje se prične v črevesju. SB3 je namenjen uravnavanju in vzpostavljanju zdrave črevesne flore. Vsaka vrečica vsebuje preko 13 biljonov probiotikov, selekcioniranih iz svetovno najbolje dokumentiranih sevov BB-12 ter PPC. V kombinaciji z 200 mg vitamina C in edinstveno mešanico treh izbranih vrst prebiotičnih vlaknin je SB3 odlična izbira za zdravo in uravnoteženo črevesje.

western-digital

Lastnosti:

  • Namen uporabe: Vzpostavitev zdrave in uravnotežene črevesne flore.
  • Pakiranje:30 vrečic / 135 g
  • Uporaba:Vzemite 1 vrečico SB3 dnevno, najbolje pred ali med obrokom. Vsebino vrečice zmešajte s poljubno količino tekočino in nemudoma zaužijte. SB3 se lahko zaužije tudi direktno iz vrečice brez mešanja.
  • Sestavine: Sestavine na eno vrečico 4,5g. Žive kulture – bifido bakterija (BB-12) 3,5 bilion CFU, Lactobacillus fermentum (PPC) 9,5 bilion CFU. Vlaknine: frukto-oligosakaridi 2,9g, Inulin 1,1g, Pektin 45mg. Vitamin C, naravni okus brusnic.
  • Zanimivosti:Vsaka vrečica vsebuje preko 13 biljonov probiotikov, selekcioniranih iz svetovno najbolje dokumentiranih sevov BB-12 ter PPC.
  • Nasvet: SB3 posebno priporočamo po bolezenskih stanjih in po obdobjih uporabe antibiotikov.

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta zdrava prehrana
Oblika prah
Število tablet/porcij 30
Prehransko dopolnilo da
Namen regeneracija