Puori kapsule magnezij M3, 120 kosov
25,48 €

Minerali – Puori M3 vsebujejo le organske oblike magnezija in cinka, ki se najbolje absorbirajo. M3 je zasnovan za obnavljanje in dopolnjevanje izpraznjenih znotrajceličnih zalog magnezija.

Puori vitamin D, 120 kapsul
15,86 €

Vitamin D od Puori je izluščen iz naravnega vira, zmešan z organskim kokosovim oljem za optimalen izkoristek in maksimalno absorpcijo vitamina D.

Puori kapsule Omega 3, 120 kapsul
32,49 €

Omega 3 iz vsake serije ribjega olja PurePharma O3 je testiran v najstrožjih laboratorijih IFOSa (Mednarodni program za kakovost ribjega olja), kar zagotavlja najvišjo čistost, varnost dodatka, koncentracijo in stabilnost ribjega olja.

Puori B12 Berry Booster
24,60 €

Zadnji kos!

B12, pomešan z ročno nabranimi nordijskimi borovnicami, je idealen za vse, ki se prehranjujejo s pretežno rastlinsko hrano, saj je B12 vitamin, ki ga je zelo težko dobiti pri prehrani na rastlinski osnovi.

Puori PB rastlinske beljakovine
26,31 €

Puori Plant Protein Booster so veganske beljakovine v prahu, obogatene s kalcijem. Izdelek je primeren za vegane.

Puori probiotik SB3, 30 vrečic, 135 g
43,49 €

SB3 probiotik je namenjen uravnavanju in izboljšanju črevesne flore. SB3 z dodatnih 200 mg vitamina C in edinstveno mešanico treh izbranih vrst prebiotičnih vlaknin je SB3 odlična izbira za zdravo in uravnoteženo črevesje. To pa je tam, kjer se gradi imunski sistem.

Puori V vitaminsko-mineralni kompleks
28,58 €

V je vitaminsko-mineralni kompleks s posebej izbranimi sestavinami in oblikami 13 bistvenih vitaminov in 9 mineralov. Izdelek je primeren za vegane.

Podjetje Puori je bilo ustanovljeno leta 2009 na Danskem. Podjetje ponuja širok nabor prehranskih dopolnil, ki so primerni za športnike.

Podjetje Puori je bilo ustanovljeno leta 2009 na Danskem. Podjetje ponuja širok nabor prehranskih dopolnil, ki so primerni za športnike.