AZURE potovalni kovček Spirit, L
97,90 €

90,20 €

Potovalni kovček blagovne znamke Azure iz kolekcije Spirit ima prostornino 89 l, ki jo je možno zaradi razširjevalca razširiti tudi na 107 l. Velika količina prostora omogoča, da v kovček spravite vse, kar potrebujete za vaše potovanje. Ultra lahka zasnova je opremljena s 4 vrtljivimi kolesi, teleskopskim ročajem, zgornjim in stranskim ročajem ter zadrgo, ki se lahko zaklene s ključavnico. Ključ za zaklepanje je del kovčka.


AZURE kovček namenjen ročni prtljagi, S
69,90 €

63,30 €

Majhen kovček blagovne znamke Azure iz kolekcije Spirit ima prostornino 32 l in je visok 55 cm. Ultra lahka zasnova zagotavlja maksimalno nosilnostjo 10 kg. Kovček je opremljen s teleskopsko ročico, oblazinjenim ročajem, 4 vrtljivimi kolesi in z zaklepanjem na ključ.


AZURE potovalni kovček Spirit, M
76,60 €

Potovalni kovček blagovne znamke Azure iz kolekcije Spirit ima prostornino 59 l, ki jo je možno zaradi razširjevalca razširiti tudi na 71 l. Ultra lahka zasnova je opremljena s 4 vrtljivimi kolesi, teleskopskim ročajem, zgornjim in stranskim ročajem ter zadrgo, ki se lahko zaklene s ključavnico. Ključ za zaklepanje je del kovčka.