Banquet Mlinček za mletje električni CULINARIA
11,07 € 10,20 €

Mlinček Culinaria iz nerjavečega jekla, s keramičnim mlelnim mehanizmom in nastavljivo grobostjo mletja. Odličen za začinjanje obrokov s sveže mletim poprom ali soljo in drugimi začimbami.

Clatronic mlinček za poper in sol PSM 3004 N
11,99 € 11 €

Električni mlinček za poper in sol PSM 3004 N je visoke kakovosti in vam bo v veliko pomoč pri kuhanju vsake jedi. Mlinček je narejen iz nerjavečega jekla in ima vgrajeno lučko za osvetlitev prostora pod mlinčkom.

Banquet mlinček za začimbe CULINARIA Tube, električni
8,49 € 6,70 €

Zadnji kos!

Mlinček za začimbe blagovne znamke Banquet iz nerjavečega jekla. Mehanizem mlinčka je izdelan iz keramike. Zaradi sveže mletih začimb boste dosegli pravo kulinarično doživetje.

Toro baterijski mlinček za poper
7,54 € 7,40 €

Električni mlinček nam omogoča sprotno mletje različnih začim, soli ali popra, tako, da te še posebej obogatijo okus naših jedi.

Ceramic Blade električni mlinček za sol in poper
27,52 € 26,40 €

Električni mlinček za sol in poper prihrani prostor na mizi. Steklena komora je razdeljena na dva dela, v katerih imate lahko grobo sol in v drugi papriko. Z mlinčkom lahko solite in poprate hkrati.

Ceramic Blade mlinček za poper in sol
29,19 € 28,20 €

Električni mlinček za poper in sol s keramičnimi brusili je v minimalistični izvedbi izdelan v kombinaciji akrilnega stekla in nerjavečega jekla. Mlini so zelo enostavni za upravljanje, polnjenje in čiščenje.

Weis mlinček za sol in ostale začimbe
20,44 € 19,60 €

Weis mlinček za sol in ostale začimbe ima keramični brusilni mehanizem. Kakovostni design iz nerjavečega jekla bo zagotovo cenil vsak kuhar. Mlinček je zasnovan za začimbe in sol. Ima nastavljivo grobost mletja.