Ferrino nahrbtnik Transalp 60 LADY
150,50 €

101,90 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Ženska različica nahrbtnika Transalp – dvodelni pohodniški nahrbtnik z vhodom v središče. Ferrino Transalp 60 LADY značilnosti ergonomsko nastavljivih ramenskih pasov, hrbtnega sistema in ledvenega pasu za žensko postavo. Uporabljeni material zagotavlja majhno težo in visoko življenjsko dobo.


Osprey ženski nahrbtnik AURA AG 50 II WM
217,92 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Ženski treking nahrbtnikAntiGravity sistemom je prilagojen ženski anatomiji. Osprey AURA AG 50 II WM ima oblazinjen ledveni pas in naramnice, prostor za spalno vrečo in vlečni sistem za blazino. Zaradi prostornine 50 litrov boste enostavno spakirali vse, kar potrebujete.


Deuter nahrbtnik Aircontact 65 + 10
239,95 €

215,96 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Deuter izjemno prostoren in vzdržljiv pohodniški nahrbtnik, idealen za vsak izlet. Ima veliko praktičnih žepov.


Husky nahrbtnik Ranis 70 l
127,52 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Nahrbtnik Husky Ranis 70 l je lahek in udoben pohodniški nahrbtnik. Opremljen je z udobnim sistemom vzmetenja in številnimi žepi. Primeren je predvsem za več dnevne izlete v naravo. Ponuja 70 l prostornine.


High Peak pohodniški nahrbtnik Kilimanjaro 50
117,49 €

108,02 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

High Peak Kilimanjaro 50 je vsestranski pohodniški nahrbtnik.Odlikuje ga izjemno udobna hrbtna stran, njegovo pomoč pri organiziranosti boste cenili na večdnevnem potovanju.


Deuter nahrbtnik Aircontact PRO 70 + 15
311,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Deuter udoben in trpežen nahrbtnik, idealen za daljše pohode. Je zelo prostoren in lahek.


Ferrino nahrbtnik Finisterre 48
123,41 €

95,20 €

Preprost turistični nahrbtnik, ki nudi dovolj prostora za vso potrebno opremo. Ferrino Finisterre 48 ponuja prezračevalni sistem D.N.S. in dva predala, ločena s pregrado, ki sta lahko tudi enotna. Uporabni so tudi odstranljivi pritrdilni pasovi za deskanje na snegu ipd. Uporabljeni material zagotavlja majhno težo in visoko življenjsko dobo.


Ferrino nahrbtnik Transalp 80
158,23 €

121,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Turistični nahrbtnik z veliko prostora in žepi je primeren za pohodništvo. Ferrino Transalp 80 ima na zadnjem delu sistem D.E.A. – kar omogoča odlično prezračevanje. Uporabite lahko tudi naramne trakove z zgornjimi stabilizatorji in 2 spone za smučarske palice ali treking palice, katere lahko skrijete.


Ferrino nahrbtnik Triolet 48+5
115,68 €

77,10 €

Plezalni nahrbtnik s praktičnim dostopom na zadnjo zadrgo. Ferrino Triolet 48+5 ima odstranljiv pokrov in inovativen nosilni sistem, ki zagotavlja stabilnost na katerem koli terenu. Nahrbtnik se lahko uporablja tudi izven plezalnega območja, zahvaljujoč zankami pa je mogoče pripeti material zunaj nahrbtnika.


Husky pohodniški nahrbtnik Ribon 60
129,49 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Husky Ribon 60 L je praktični pohodniški nahrbtnik. Prostoren, lahek z moderno obliko ga bodo vzljubili predvsem skavti na svojih vikend pohodih in večdnevnih ekspedicijah.


Husky pohodniški nahrbtnik Rony 50
113,74 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Husky Rony 50 L je praktični pohodniški nahrbtnik. Prostoren, lahek z moderno obliko ga bodo vzljubili predvsem skavti na svojih vikend in večdnevnih ekspedicijah.


Lowe Alpine nahrbtnik Aksiom 5 Manaslu 65:75
216,94 €

201,49 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Lowe Alpine Axiom 5 Manaslu 65:75 je dvodelni nahrbtnik za klasični treking ali večdnevno pohodništvo. Dobro se prilega hrbtni strani, sprednji vhod pa vam bo zagotovil enostaven dostop do vsebine nahrbtnika.


Lowe Alpine nahrbtnik Diran 65:75
169,52 €

157,62 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Lowe Alpine Diran ND 65:75 je vzdržljiv dvodelni nahrbtnik za razne športne aktivnosti ali večdnevne pohode z udobnim zadnjim sistemom. Sprednji žep bo varoval še en predal za vaše zadeve.


Lowe Alpine nahrbtnik Diran ND 60:70
169,52 €

157,62 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Lowe Alpine Diran ND 60:70 je ženski trpežni dvodelni nahrbtnik za razne športne aktivnosti ali večdnevne pohode z udobnim zadnjim sistemom. Sprednji žep bo varoval še en predal za vaše zadeve.


Osprey nahrbtnik Atmos AG 65 II
245,16 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Potovalni nahrbtnik Osprey Atmos AG 65 s prostornino 65 l. Zračen nosilni sistem AntiGravity, nastavljiva dolžina hrbtišča, naramnice ExoForm / BioStretch, enostavno zapiranje FlapJacket, spodnji dostop, nastavljiv ledveni pas Fit-on-the-Fly, zanke za cepin in pohodne palice, integriran dežni plašč za nahrbtnik, odstranljiv spodnji kompresijski trak.


Osprey nahrbtnik KESTREL 48 II M/L
179 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Treking nahrbtnik s prostornino 48 litrov je idealen partner na zahtevnih potovanjih. Osprey KESTREL 48 II M/L je opremljen z dežnim plaščem, zaradi svojega zračnega sistema AirScape pa zagotavlja, da ga lahko nosite v vsakem vremenu. Za efektivno organizacijo prostora je opremljen z odstranljivo pregrado in manjšimi žepi na zadrgo.


Osprey nahrbtnik KESTREL 58 II M/L
186,78 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Treking nahrbtnik s prostornino 58 litrov je idealen partner na zahtevnih potovanjih. Osprey KESTREL 58 II M/L je opremljen z dežnim plaščem, zaradi svojega zračnega sistema AirScape pa zagotavlja, da ga lahko nosite v vsakem vremenu. Za efektivno organizacijo prostora je opremljen z odstranljivo pregrado in manjšimi žepi na zadrgo.


Osprey nahrbtnik KESTREL 68 II M/L
194,57 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Treking nahrbtnik s prostornino 68 litrov je idealen partner na zahtevnih potovanjih. Osprey KESTREL 68 II M/L je opremljen z dežnim plaščem, zaradi svojega zračnega sistema AirScape pa zagotavlja, da ga lahko nosite v vsakem vremenu. Za efektivno organizacijo prostora je opremljen z odstranljivo pregrado in manjšimi žepi na zadrgo.


Osprey športni nahrbtnik Ariel AG 55 Picante Red WM
245,14 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Idealno za večdnevna potovanja in dolge pohode – ženski športni nahrbtnik Osprey Ariel AG 55 se ponaša z edinstvenim hrbtnim sistemom AntiGravity, ki je narejen tako, da je nahrbtnik čim bolj udoben. Nahrbtnik je primeren za nošenje težjih bremen, ima 3 vhode in 55 l prostornine.


Osprey športni nahrbtnik EXOS 48 II LG
167,31 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ultra lahek nahrbtnik ima zračen sistem za hrbet za udobno nošenje.
Osprey EXOS 48 II LG je opremljen s številnimi stranskimi žepi za največ prostora za shranjevanje. Kompresijski trakovi pomagajo ohraniti lego nahrbtnika na udobni ravni.


Osprey športni nahrbtnik MUTANT 52 II
178,98 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ostrejše ime v celoti opisuje njegovo moč, na področju plezalnih torb tega prvaka ne poznamo za tekmovanje – predstavljamo nahrbtnik Osprey Mutant 52 II iz materiala, ki ne prepušča. Idealen je za izlete, kot tudi gorske izhode zaradi dodatkov, kot so tabulatorji za smuči in odstranljiv ledvični pas.


Osprey ženski nahrbtnik AURA AG 65 II WM
245,16 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski treking nahrbtnikAntiGravity sistemom je prilagojen ženski anatomiji. Osprey AURA AG 65 II WM ima oblazinjen ledveni pas in naramnice, prostor za spalno vrečo in vlečni sistem za blazino. Zaradi prostornine 65 litrov boste enostavno spakirali vse, kar potrebujete.


Osprey ženski nahrbtnik KYTE 46 II WS/WM
179 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski treking nahrbtnik s prostornino 46 litrov je prilagojen ženskemu telesu zaradi svoje nastavljive dolžine hrbtišča. Osprey KYTE 46 II WS/WM je opremljen z dežnim plaščem in prezračevalnim sistemom AirScape. Prefinjen sistem žepov vam zagotavlja, da boste v nahrbtnik lahko shranili vse, kar potrebujete.


Osprey ženski nahrbtnik KYTE 66 II WS/WM
194,57 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski treking nahrbtnik s prostornino 66 litrov je prilagojen ženskemu telesu zaradi svoje nastavljive dolžine hrbtišča. Osprey KYTE 66 II WS/WM je opremljen z dežnim plaščem in prezračevalnim sistemom AirScape. Prefinjen sistem žepov vam zagotavlja, da boste v nahrbtnik lahko shranili vse, kar potrebujete.


Thule moški nahrbtnik Guidepost, 65 l
279 €

251,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moški nahrbtnik Guidepost prostornine 65 l je odličen nahrbtnik za vse situacije, kjer potrebujete vzdržljivo, udobno in nepremočljivo opremo. Velika prostornina je primerna za večdnevne izlete ali potovanja. Posebne odlike nahrbtnika so zračnost hrbtišča in nastavljivost naramnic, hrbtišča ter pasu za boke, kar omogoča izvrstno prileganje.


Thule moški nahrbtnik Guidepost, 75 l
299 €

269,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moški nahrbtnik Guidepost prostornine 75 l je odličen nahrbtnik za vse situacije, kjer potrebujete vzdržljivo, udobno in nepremočljivo opremo. Velika prostornina je primerna za večdnevne izlete ali potovanja. Posebne odlike nahrbtnika so zračnost hrbtišča in nastavljivost naramnic, hrbtišča ter pasu za boke, kar omogoča izvrstno prileganje.


Thule moški nahrbtnik Guidepost, 85 l, črn
329 €

296,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moški nahrbtnik Guidepost prostornine 85 l je odličen nahrbtnik za vse situacije, kjer potrebujete vzdržljivo, udobno in nepremočljivo opremo. Izjemno velika prostornina je primerna za večdnevna ali celo večtedenska potovanja. Posebne odlike nahrbtnika so zračnost hrbtišča in nastavljivost naramnic, hrbtišča ter pasu za boke, kar omogoča izvrstno prileganje in lažje nošenje.


Thule moški nahrbtnik Landmark, 60 L
179,95 €

161,96 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Landmark 60 L je vsestranski pohodniški nahrbtnik, ki je prilagojen potovanju. Ima dodatni nahrbtnik, ki je snemljiv in ga lahko uporabite kot samostojnega. Nahrbtnik ima več varnostnih funkcij za preprečevanje kraje.


Thule moški pohodni nahrbtnik VERSANT 50L M - DARK FOREST (3203569)
199,95 €

179,96 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Thule Versant pohodniški nahrbtnik s prostornino 50 litrov je idealen za pohode ali daljša potepanja. Priročna zasnova omogoča enostavno shranjevanje in organizirano shranjevanje pohodniške opreme. Dimenzije nahrbtnika so 34 × 38 × 69 cm.


Thule moški pohodniški nahrbtnik Capstone Atlantic, 50L (223101)
169 €

160,55 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moški pohodniški nahrbtnik Capstone s prostornino 50 l se pohvali z MicroAdjust sistemom blaženja za popolni prileganje. Odlikuje ga odlična zračnost hrbtišča. Na voljo so številni zunanji žepi.


Thule moški pohodniški nahrbtnik Capstone Obsidian, 50L (223100)
169 €

152,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moški pohodniški nahrbtnik Capstone s prostornino 50 l se pohvali z MicroAdjust sistemom blaženja za popolni prileganje. Odlikuje ga odlična zračnost hrbtišča. Na voljo so številni zunanji žepi.


Thule moški pohodniški nahrbtnik Capstone Slickrock, 50L (223102)
169 €

152,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moški pohodniški nahrbtnik Capstone s prostornino 50 l se pohvali z MicroAdjust sistemom blaženja za popolni prileganje. Odlikuje ga odlična zračnost hrbtišča. Na voljo so številni zunanji žepi.


Thule moški pohodniški nahrbtnik VERSANT 50L M - ROARANGE (3203570)
199,95 €

179,96 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Thule Versant pohodniški nahrbtnik s prostornino 50 litrov je idealen za pohode ali daljša potepanja. Priročna zasnova omogoča enostavno shranjevanje in organizirano shranjevanje pohodniške opreme. Dimenzije nahrbtnika so 34 × 38 × 69 cm.


Thule moški pohodniški nahrbtnik VERSANT 60L M - DARK FOREST (3203565)
219,95 €

197,96 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Thule Versant pohodniški nahrbtnik s prostornino 60 litrov je idealen za pohode ali daljša potepanja. Priročna zasnova omogoča enostavno shranjevanje in organizirano shranjevanje pohodniške opreme. Dimenzije nahrbtnika so 34 × 38 × 71 cm.


Thule moški pohodniški nahrbtnik VERSANT 60L M - ROARANGE (3203566)
219,95 €

197,96 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Thule Versant moški pohodniški nahrbtnik s prostornino 60 litrov je idealen za pohode ali daljša potepanja. Priročna zasnova omogoča enostavno shranjevanje in organizirano shranjevanje pohodniške opreme. Dimenzije nahrbtnika so 34 × 38 × 71 cm.


Thule moški pohodniški nahrbtnik VERSANT 70L M - DARK FOREST (3203561)
229,95 €

206,96 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Thule Versant pohodniški nahrbtnik s prostornino 70 litrov je idealen za pohode ali daljša potepanja. Priročna zasnova omogoča enostavno shranjevanje in organizirano shranjevanje pohodniške opreme. Dimenzije nahrbtnika so 34 × 40 × 73 cm.


Thule moški pohodniški nahrbtnik VERSANT 70L M - ROARANGE (3203562)
229,95 €

206,96 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Thule Versant pohodniški nahrbtnik s prostornino 70 litrov je idealen za pohode ali daljša potepanja. Priročna zasnova omogoča enostavno shranjevanje in organizirano shranjevanje pohodniške opreme. Dimenzije nahrbtnika so 34 × 40 × 73 cm.


Thule nahrbtnik Guidepost, 65 l-28%
278,90 €

199,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Nahrbtnik Guidepost s prostornino 65 l omogoča popolno prileganje za udobno nošenje, številne žepe za organizirano shranjevanje opreme in dovolj prostora za daljše pohode.


Thule nahrbtnik Guidepost, 75 l-16%
298,90 €

249,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Nahrbtnik Guidepost s prostornino 75 l omogoča popolno prileganje za udobno nošenje, številne žepe za organizirano shranjevanje opreme in dovolj prostora za daljše pohode.


Thule nahrbtnik Roundtrip Boot
99,95 €

76,09 €

Thule nahrbtnik Roundtrip Boot ima 60 litrov prostornine. Poskrbel bo, da bodo vaša oblačila in obutev ostala suha, nudil zaščito očalom in telefonu ter ohranil vašo opremo organizirano.


Thule ženski nahrbtnik Guidepost, 65 l
279 €

251,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski nahrbtnik Guidepost prostornine 65 l je odličen nahrbtnik za vse situacije, kjer potrebujete vzdržljivo, udobno in nepremočljivo opremo. Velika prostornina je primerna za večdnevne izlete ali potovanja. Posebne odlike nahrbtnika so zračnost hrbtišča in nastavljivost naramnic, hrbtišča ter pasu za boke, kar omogoča izvrstno prileganje.


Thule ženski nahrbtnik Guidepost, 65 l-28%
278,90 €

199,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski nahrbtnik Guidepost s prostornino 65 l omogoča popolno prileganje za udobno nošenje, številne žepe za organizirano shranjevanje opreme in dovolj prostora za daljše pohode.


Thule ženski nahrbtnik Guidepost, 75 l
299 €

269,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski nahrbtnik Guidepost prostornine 75 l je odličen nahrbtnik za vse situacije, kjer potrebujete vzdržljivo, udobno in nepremočljivo opremo. Velika prostornina je primerna za večdnevne izlete ali potovanja. Posebne odlike nahrbtnika so zračnost hrbtišča in nastavljivost naramnic, hrbtišča ter pasu za boke, kar omogoča izvrstno prileganje.


Thule ženski nahrbtnik Guidepost, 75 l-16%
298,90 €

249,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski nahrbtnik Guidepost s prostornino 75 l omogoča popolno prileganje za udobno nošenje, številne žepe za organizirano shranjevanje opreme in dovolj prostora za daljše pohode.