Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo
0
na mesec

Vitapur Hitex Spring Air Comfort 22 žepkasto ležišče / vzmetnica, 180x220

Vitapur Hitex Spring Air Comfort 22 žepkasto ležišče / vzmetnica, 180x220

Številka: 8371352001
Odlična cena
Žepkasto ležišče oz. vzmetnica Spring AIR Comfort s kombinacijo žepkov, dodatne trpežne plasti in poliuretanske pene zagotavlja odlično kakovost spanja. Celoten opis
339,99 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 2 artikla

Že danes predviden osebni prevzem
 
26.2.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 8371352001

Predstavitev

Hitex Spring Air Comfort 22 žepkasto ležišče

Žepkasto ležišče oz. vzmetnica Spring AIR Comfort s kombinacijo žepkov, dodatne trpežne plasti in poliuretanske pene zagotavlja odlično kakovost spanja. Ležišče sestavlja 5 con, kar pomeni pet različnih predelov, ki se med seboj razlikujejo tako po obliki in kot trdoti. Posamezne dele telesa podpirajo tam, kjer je to najbolj potrebno: glava in vrat, nato ramenski del, sledijo boki, stegna in na koncu še stopala. S to strukturo ležišče že povsem navduši zahteve uporabnika.

22 cm visoko jedro sestavlja 14 cm visok sloj visokokakovostnih žepkastih vzmeti, ki se točkovno prilagajajo telesu, saj je vsak del telesa podprt s svojim žepkom. Napredne žepkaste vzmeti namreč omogočajo odzivnost samo tistih vzmeti, na katere pritiska telo, zato je hrbtenica zmeraj poravnana in v pravilni legi, ne glede na položaj telesa med spanjem.

Pomembna prednost individualnih, žepkastih vzmeti je, da le-te pravilno in nemoteče uravnavajo lego dveh oseb na zakonski postelji, tudi če je med vami in partnerjem velika razlika v teži. Tako omogoča več udobja, zunanje negativne dejavnike, ki vplivajo na vašo kakovost spanca, zmanjšuje na minimum. Zaradi sistema žepkastih vzmeti boste spali bolj udobno, ne glede na to, če vaš partner pogosto menjuje spalne položaje.

Prevleka vzmetnice je polnjena s kakovostno valjano peno v treh plasteh, kar pomeni še večje udobje. Prav tako je s tem zagotovljena večja zračnost in tako sveža spalna mikroklima. Vzmetnica Spring AIR Comfort ima v jedru na vsaki strani dodatno plast (filc), ki pripomore še k enakomernejši porazdelitvi teže.

1

Tehnične podrobnosti

Vrsta Žepkasto ležišče
Profil 5 con
Velikost jedra 22 cm

Garancija: 2 leti